sen yazma bana ya yeter istemiyorum seni kovuyorum konumdan alla alla neden üstüme geliyorsun nasıl insansın sen istemiyorum seniii gittt
sennas millete çemkiriyosun ama falcı konusunda ihtisas yapan sensin anlaşılan, burda adam akıllı kim varsa hepsine savaş açtın gerek elmayra gerek marmelatee bu forumdaki en aklı başında kızlardan, sen acınacak haldesin aslında içten içe ben pilates yapıyorum hamileliğimde aç kaldım güzelim o kadından gencim nasıl aldatır beni demenin bi değişik versiyonunu yazıyosun aslında, suyuna gittik olmadı, didiştik olmadı, madem olmuyo didişmeye devam, açıkça söylese boşarım falan diyosunya sen gözünle görsen gene boşamazsın bu adamı, çünkü hırs yapmışsın bi genç kızla oynamak vs gibi trajediye çevirmişsin olayı, kafanda kocanı aklayacak şeyler uydurup duruyosun ama nanay şekerim, çünkü insanları eğreti eden bi tarafın var net başında bile huzursuz ediyosun insanı, adam o kadınla mesajlaşıyosada hakkı yani
Bu filmi KK'da çok izledik biz, nefes tüketmeyin hanımlar. Dünyanın en mükemmel eşine sahip, en güzel, en çok sevilen, en bakımlı, en iyi evliliğini yaşamakta olan konu sahibi arkadaşımıza hayatına yön vermesi için yardımda bulunmak bizlerin ne haddine. Ha tamam konu açıp bize fikir sormuş olabilir ama bizim yapmamız gereken arkadaşımızı ve eşini överek kaybedilen özgüveni ve özsaygıyı yerine koymaktır. Karşıdan bakınca gün gibi görülen ve hatta ilk mesajda aslında konu sahibi tarafından da dile getirilip sonra inkar edilen gerçeklerden bahsetmek biz zavallılara düşmez. Dağılalım, işimize bakalım.:))))))))))))))))))))))))))))
Bu filmi KK'da çok izledik biz, nefes tüketmeyin hanımlar. Dünyanın en mükemmel eşine sahip, en güzel, en çok sevilen, en bakımlı, en iyi evliliğini yaşamakta olan konu sahibi arkadaşımıza hayatına yön vermesi için yardımda bulunmak bizlerin ne haddine. Ha tamam konu açıp bize fikir sormuş olabilir ama bizim yapmamız gereken arkadaşımızı ve eşini överek kaybedilen özgüveni ve özsaygıyı yerine koymaktır. Karşıdan bakınca gün gibi görülen ve hatta ilk mesajda aslında konu sahibi tarafından da dile getirilip sonra inkar edilen gerçeklerden bahsetmek biz zavallılara düşmez. Dağılalım, işimize bakalım.:))))))))))))))))))))))))))))
Güzel söylemişsin. Ama ben mümkünse site yöneticilerinden bir açıklama bekliyorum. Konu sahibinin bana yazdığım şeyleri de göz önünde bulundurarak, "komplekslisin, seni konumdan kvuyorum, defol git" deme hakkı var mı? Varsa bu siteyi bundan sonra sadece gebelik ve çocuk sağlığı konularında faydalanmak için kullanacağım. Malum kimsenin benim aklıma ya da önerime zaten ihtiyacım yok. Benim de kimsenin hakaretini duymaya ihtiyacım yok.
Güzel söylemişsin. Ama ben mümkünse site yöneticilerinden bir açıklama bekliyorum. Konu sahibinin bana yazdığım şeyleri de göz önünde bulundurarak, "komplekslisin, seni konumdan kvuyorum, defol git" deme hakkı var mı? Varsa bu siteyi bundan sonra sadece gebelik ve çocuk sağlığı konularında faydalanmak için kullanacağım. Malum kimsenin benim aklıma ya da önerime zaten ihtiyacım yok. Benim de kimsenin hakaretini duymaya ihtiyacım yok.
Konu sahibi ikinci üyelikten banlanmış zaten.
bence tekrar elde edip evlenmek niyeti zaten saplantılı bir şekilde takık kocama ilk erkeği falan da değil öyle olsa zaten evlenmezdim bbu adamla anlamadım,kariyeri falan var diye kocamın bence peşinde sürekli bir türlü gitmiyor gitsede yine çıkıyor bir yerden katlanamıyorum artık.
Konu sahibi dünkü yorumlarımı sindirememiş demek ki 2.üyeliği alıp , sürekli içinde bulunduğum falcılar konusuna geldi :)
sevgilimle olan sorunlarıma , ayrıl bundan bu adam seni almaz dedi :) layl nickiyle yazdı
sonra cok akıllı arkadas nick değiştirdiğini unutup sennasla yazdı :)
misilleme yapmış güya
acıyorum böyle insanlara.
tamam evlenmeyebilirim, erkek arkadasım beni terkte edebilir , ama benim hayatımın tek amacı evlenmek değil ki.
nikah neyi çözer ? ben yüreğimde ki sevgiye bakarım.
ne yazık ki türkiyede böyle kadın cok , onların kariyeri evli olmak.
evliyim ben,değerliyim ben,değerli olmasam evlenmezdi benle.
benim hayatımın gerçeği ise değerli olanla ben evlenirim :)
hey allam ya :)
dünde bana sardı 9 senelik ilişkim var dedim evlenememiş diye tabir edildim, bu kızın anlattığı biçok şey yalan bence
belkide erkek :)
ya da takıntılı biri işte.
üstüne alınmak istiyen alınabilir ama
ben herşeyden önce benim
evlensemde,çocukta yapsam önce ben.
ilk önce minik, sonra anne,sonra eş.
ama ben olmazsam hiçbiri olmaz.
bu tarz kadınlar ben olamıyor.
birde çirkef bişi
ama bi yandanda haklı 9 yıl , insan evlenir be
sen dinleme adamın sözünü evlenme,böle dalga geçerler senle
yazma o zaman neden meşgul ediyorsunuz beni her baktığımda burdasınız takiçim olmuşsunuz yeter bıktım yazma arkdaşım bana artık istemiyorum yorumunu bu ne kıskançlık ya sen kimsin ya beni nerden tanıyorsun nesin bir daha yazma bana hadi işine .
sorunlu bi ailem olduğu için evlilikten korkarak büyüdüm canım zaten biz 17 yaşında dersanede tanıştık aman okul var aman askere gitmedin aman ben iş bulmadım diye hep erteledim, valla bu yorumları duycamı bilsem evlenirdimolayı o seni almaz durumuna getirdi çünkü kendisi aldatılıyo diğer erkeklerde aynı seviyede adi olmalıki bu bizimki kendini yalnız hissetmesin mantığı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?