Yüz güzeliği mi? Fizik mi?

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar merhaba çok büyük dert değil ama gece gece eski fotolarımı görünce aklıma taklidi; ben eskiden 65 kiloydum boyuma göre biraz fazlalığım vardı.şimdi 60 kiloyum fiziğim güzel oldu. Göbek filan gitti ama yüzüm de gitti bu durum beni üzüyor beni gören herkes ne bu hal nerde eski sen diyor siz Fiziğe mi bakarsınız yoksa yüzün dolgulu olmasına mı çok kararsızım :) yorumlarınız bekliyorum

Dolgulu yüz.
Bende fazlasıyla var ve pek hoşuma gittiği söylenemez.
Keşke bende zayıfladığımda yüzüm çökse yada yanaklarım erise biraz
Ama olmuyor malesef.

Bana göre şuanki halin, dolgulu olmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
Fizik o yüzden.

Yüz güzelliği ilk etapta dikkat çekendir her zaman
Fizik de elbette önemli ama kilo alıp verirsen düzene girer eminim ki, ama yüz anatomisi değişmiyor ..

bence fizik fizigin guzel oldugu zaman ne giyinirsen giy yakisir en azindan kendin mutlu olursun yuzunede iki bakim yaptinmi mis gibi sen baskalarinin sozune bakma bende ikinci dogumumdan once tig gibiydim ay azicik kilo al bir deri bir kemiksin diyenler kilo aldikdan sonra ayyy kiz hamileligin ileri derecede daha doguramadin cirkinlestin onceden cok sekerdin halbusem tek degisen yanim gobegim yuzden gr almadim butun kilom gobusde birikdiaman millette laf bitmez bosver takilma ne guzel kilo vermissin keske bende versem

ruh güzelliği diyeceğim biraz klasik kaçacak amma bence öyle..

ya zayif olunca fizik olmuyo illaki ne tipler var zayif lafta iyi fizik ama surat berbat ki cok zayifada bence giydigi hucbisey yskismiyo
yuz guzelligi bence zaten 65 kilonun ne asiriligi olabilirki kilo olarak bakma etli butlu kadin herzaman eniyisidir ve herkesin tercihidir:))

Kendini hangi kiloda daha iyi hissediyorsan o bence..
Mutlaka bir ortası vardır bunun..

bana da aynısını söylüyolar, ben de 64 65 kilolardan 3 4 ay içinde kendiliğinden 59 58 kilolara düştüm. ama ne olursa olsun giydiğimin yakışması, uzun zamandan sonra çok hoşuma gidiyor. o yüzden kimseyi takmıyorum

Fizik bence.
Ama yuzun eriyip kasik kadar kalmasi da hic guzel birsey degil ya. Keske fizigi ince tutup, yuzu az dolgun tutabilsek.

Ben de 1.75 boya 61 kiloyum. Son 1 senede istahsizliktan cok kilo verdim. Fizik iyi de, yuzum de kasik kadar kalmis. Beni de uzun sureden sonra ilk gorenler "yuzun kasin kadar kalmis, yanaklarin cokmus" gibi yorumlar yaptilar sagolsunlar. Keske sadece yuze biraz kilo aldirabilsek.

Ama yine de dolgun yuz ve kilolu vucuttansa, zayif yuz ve zayif fizigi tercih ederim.

Aşırı kilo olmadığı sürece her zaman yüz güzelliği pirim yapar 90 60 90 olsanda yüzden kaybediyorsan daha vasat vücut ölçülerine sahip ama yüzü güzel bir insanla karşılaştırıldığında her zaman yüzü güzel kazanır

Gecen gün kuaförde bir kızla karşılaştım. Kız aynı Adriana lima. Fakat 100kg vardır. Saçlar kendiliğinden sarı gözler dudaklar harika.. Boy da uzun fakat kg fazlalığından hiçbiri önplana çıkmıyor. Kendini saklamak için kambur duruyor vs. Fizik güzelliği yüz güzelliğini de ön plana çıkarıyor.

oncelikle bilindigi uzere, yuzun dolgun gorunmesi onemlidir.

Zayif kalabilmekte onemlidir. Ancak her ikisini orantiliyabilmek ve sesleri dinleyebilmek emek ister,

saygilarim . .

Ben yüz güzelliği derdim,şahsen kimsenin fiziğine bakıp da ay ne güzelmiş demem.Ama şöyle bir şey kilolu bi insanın yüzü güzelse bile pek öne çıkmaz,zayıflayınca yüzü ortaya çıkar,elmacık kemikler filan,orantılı olmalı ya kısacası,ama önce yüz güzelliği tabiki

Zayiflayinca etraftan oyle tepkiler alinabiliyor. Bunda takacak bir sey yok. Seni o halinle gore gore alisacaklar yuzune. Ayni sekilde sen de alisacaksin. Kilo hicbir insana yakismiyor. Fizigin iyi gorunmesi, boyuna uygun olmasi iyidir. Cok onemli bir durum. Guzellik goreceli bir durum zaten. Yuzun toplu gorunsun diye vucudunu yaglandirmamali kimse. Cok cirkin oluyor. Baska insanlarin laflarini da dikkate alma bu kadar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…