• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz güzeliği mi? Fizik mi?

ben hem zayıfım hemde yanaklarım şişko keşke yüzüm de zayfı olsaydı yüzünün zayıflaması ii olmuş bence dolgun yüzleri sevmiyorum kaba görünüyor

bence yüz güzelliği
fizikte bariz bir çirkinlik yoksa
her zamanyüzü güzel olan kazanır
:16:

ben hem zayıfım hemde yanaklarım şişko keşke yüzüm de zayfı olsaydı yüzünün zayıflaması ii olmuş bence dolgun yüzleri sevmiyorum kaba görünüyor

Nasıl öyle oldu genetik mi yoksa ekstra bişey mi yaptınız ben de böyle olsun istiyorum:)

5 kilo vermekle yüzün çökeceğini düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle sağlıksız beslendiğin için yorgun görünüyorsundur.
Bol bol su içip beslenmene dikkat edersen yüzün canlanır.
Doğru kilo vermeyince kastan kaybediyoruz.Yüzümüz de büyük oranda kastan oluşuyor.
O yüzden sağlıklı beslenmek ve su içmek önemli.

Kızlar merhaba çok büyük dert değil ama gece gece eski fotolarımı görünce aklıma taklidi; ben eskiden 65 kiloydum boyuma göre biraz fazlalığım vardı.şimdi 60 kiloyum fiziğim güzel oldu. Göbek filan gitti ama yüzüm de gitti:( bu durum beni üzüyor beni gören herkes ne bu hal nerde eski sen diyor siz Fiziğe mi bakarsınız yoksa yüzün dolgulu olmasına mı çok kararsızım :) yorumlarınız bekliyorum

valla canım bende 65 kiloyum bikere 55 e düştüm herkes çok çirkinleştin dedi şimdi maşallah yanaklar tombiş tombiş ama herkes bayılıyo yüzüme :) bence yüzgüzelliği :)

Son düzenleme:
5 kilo vermekle yüzün çökeceğini düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle sağlıksız beslendiğin için yorgun görünüyorsundur.
Bol bol su içip beslenmene dikkat edersen yüzün canlanır.
Doğru kilo vermeyince kastan kaybediyoruz.Yüzümüz de büyük oranda kastan oluşuyor.
O yüzden sağlıklı beslenmek ve su içmek önemli.

Sağol canım evet çok su içmiyorum dediklerini mutlaka uyguluyacam

Nasıl öyle oldu genetik mi yoksa ekstra bişey mi yaptınız ben de böyle olsun istiyorum:)

kendi yapım öyle canım küçükken bile çok zayıf bir çocuktum yanaklarım tombişti tmm küçükken iyi oluyodu ama şimdi hiç sevmiyorum, narin ince yüzler güzel. estetik olarak da küçük yüzler güzel kabul edilir zaten.. v şeklinde elmacık kemiklei çıkık çene kısmı zayıf olması lazım yüzün. doktora bile gittim nasıl inceltebilirim diye, orası kemik olduğu için bir çözümü yokmuş zaten napalım bende böle kaldım

Back
X