• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz güzeliği mi? Fizik mi?

Arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için bağzı arkaşlarınızın dediği gibi artık kimin ne dediğine çok fazla takılmayacam:) bide eğer yüzümün eskisi bi dolgulu olması için en fazla 5 6 kilo almam lazım,o zamanda benim yağlar; göbek ve basenlerde birikiyor . Vee kesinlikle hızlı kilo vermedim yaklaşık iki yıldır böyle

İkisinden biri arasında bir seçim yapamayacağım çünkü bence önemli olan özgüven+hava+kendine yakışanı bilmek o doğrultuda giyinmek,makyaj yapmak. (Hava derken kastım kendini beğenmişlik değil)

Birinin yüzü çok güzeldir kilosu fazladır ya da tam tersidir (fiziği çok güzel/yüzü o kadar değil), ama öyle bir kendine güvenir öyle bir havası vardır ki gören bir daha dönüp bakar, . Öyle de kimseler vardır ki yüzü de fiziği de çağımızın güzellik anlayışına çok uygundur ama itici bir havası vardır o insan bana güzel gelmez.

sımdı bu değişik bı mevzu deılmı canım
ınsanlara göre guzellık gorecelı bana bayılanlar var yok ya şirinsin diyenler de var neye göre bayılıorlar yaada neye gore sırın dıyorlar
karakterıne davranısına göre bı guzellık katıosun sanki? yada ıtıcılık
yada onun sana sevgısıne göre ıste
ha tum bu lagalugaları yıkalım boyle bırsey yok farzedelım bu duruma göre nıtelendırelım
ıncecık bır bel buyuk gogusler (85 - ....)
ve gercekden anlamlı bakan güüzel gözler
boyleyken guzel
bence
lens mens yapaylıkla guzzellıkte sevmem gözde.
bide ne diyecektım beyaz tenlıysen sapppsarı saclar..
yeterlı:)

Bence ikiside kararında olmalı.

Çalıştığım yerde bi bayan var, Allahın gücüne gitmesin ama birmi çirkin birmi çirkin, cidden çirkin ama yani. Ki ben kadınların çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye düşünürüm hep, ama bu arkadaş cidden çirkin yani.

Ama zayıf, gerçi baya zayıf ama giyimi falan çok şık ve sexi.Çok zevkli giyiniyor çokta bakımlı bi bayan. Gayet göze hitap ediyor, ama yüzüne bakınca güzellik arama.

Sizin durumunuz biraz daha farklı ama. Bikaç kiloyla küçülen yüzen zarar gelmez. Bırakın vücudunuz güzel olsun, insanlar alışkın olmadıkları için yüzünüzün zayıflığını yadırgamışlardır.

Son düzenleme:
ne yüz çirkin olmalı.nede vucüt.yani ikiside uçlarda olmasın yeterli.mesela cok şişman olan birisi yüzü güzel olsa da güzel denmez.vücudu güzel birisinin yüzü çok bakımsızsa onada aynı şekilde.5 kiloda çok farkı olcak bi kilo değil ama.bence kilonuz yerindedir yüzünüzünde öyle kötü durduğunu düşünmüyorum.5 kilodan yüz ne kadar değişebilirki sonuçta.makyajla falan canlı görünün yeterli.çevrenizdekiler zamanla alışır

Kesinlikle fizik daha önemli.

Yüz, saç rengine, yaptığın makyaja , bir lens alıp takmana kadar en ufak bir hareketle bile daha güzel bir hal alabiliyor ama fizik?

Ben fiziğimi beğenmiyorum, yüzüm de süper sayılmaz zaten ama daha çok kilomu takıyorum.

Eminim zayıflasam yüzüm için daha fazla özen gösteririm.

Şimdi zaten kiloluyum yüzüme baksam ne olacak modundayım. :ssz::ssz:

Ikiside olmalı ama fizik daha önemli diye düşünüyorum çünkü yüz bi şekilde hallediliyor biraz makyaj vs :)

Bence her ikisi de önemli. Yüzün çökecek kadar zayıflamak da iyi değil. Mesela Ebru Şallı'nın fiziği çocuk vücudu gibi ama kafası kocaman :1: O kadar abartıyor ki zayıflığı çöken yüzünü de botokslarla, dolgularla doldurmaya çalışınca da haliyle kafasıyla vücudu uyumsuz oluyor :D Bence yüzün çökecek kadar zayıflama .

Tabiki fizik.benim yuzum guzeldir.evlendigimden beri + 35 kilo almama ragmen her goren iltifat eder.cok guzelsin diye ama olmuyor vucut kilolu olunca ne giysen yakismiyor saclarimda sapsari mesela bi de hafif makyaj yaparim goren bi daha bakar.ama fizigini suzmeye basladilar mi olmuyor.yuzum guzel olacagina fizigim guzel olsaydi keske.cekilir dery degil kilolu olmak.zayif olan her alanda kazanir bosverin.

Evet yüz güzelliği çok önemli ama uzun yıllar kilolu dolaşıp en sonunda 10 kilodan fazla veren biri olarak kesinlikle fizik güzelliği diyorum. Bence yüz güzelliği diyenler hiç kilo sorunu olmayanlardır. Çeken bilir onu.
Alışveriş yapma hevesinin ilk bir iki denediğin kıyafet yüzünden kırılması. Kendini bayan gibi görememe. Aynalara küsmek. Özgüven eksikliği bu nedenle hoşlandığın kişinin senin hakkında ne düşündüğünü bilememe yani mutsuzluk.. olumsuz tarafları çok. Hala vermem gereken 5 kilo var ama vücudum toparlandığı için göze batmıyor.
Evet eşim ve çevrem hep yüzün kaşık kadar kaldı diyor. Ben de 'aslında olan buydu önceki sahteydi' diyorum. Bu da işin cilvesi ne yapabilirim. Eşime ver parasını yanaklarıma yağ enjekte ettiriyim diyorum yapacağımdan değil tabi ki.

Kilolu olup kendini beğenen giydiğini kendine yakıştıran bayanlara lafım yok. Kişisel görüşüm kilo kimseye yakışmıyor.

Geçen gün metroda bir bayan gördüm. Gözleri, dudakları çok güzel ama aşırı kiloluydu ve hiç de mutlu görünmüyordu.

Ahh bir de sıkılaşmayı başarabilsem..

Bir soz okumustum.
"Onemli olan dis guzellik degil, ic guzelliktir deme. Oyle olsaydi, ugur bocegini sevdigin gibi hamam bocegini de severdin."
Boyle bir lafti.
Onemli olan kalp guzelligi, ic guzellik diye gecmis konuda. Aklima bu laf geldi. Madem konumuz guzellik.
Insanlari kabuguna bakarak yargilayamayiz. Ama dis guzelligin onemini de inkar edemeyiz bence.

çok göze batan bi kusur olmadıkça fizikte kesinlikle yüz daha önemli:16::16::16:

konuşurken insanın yüzüne bakıyosun sevimliliği kaşı gözü mimikleri etkiliyo insanı :16:

Fizik + yüz bide yanına kalp güzelliğini koydun mu tadından yenmez oh la la :D

Kızlar merhaba çok büyük dert değil ama gece gece eski fotolarımı görünce aklıma taklidi; ben eskiden 65 kiloydum boyuma göre biraz fazlalığım vardı.şimdi 60 kiloyum fiziğim güzel oldu. Göbek filan gitti ama yüzüm de gitti:( bu durum beni üzüyor beni gören herkes ne bu hal nerde eski sen diyor siz Fiziğe mi bakarsınız yoksa yüzün dolgulu olmasına mı çok kararsızım :) yorumlarınız bekliyorum

Oncelikle milletin dediklerine kulaklarinizi tikayin. Agzi olan konusuyor. Donupte bakmiyorlar ki benim ne kusurum var diye.
Zayif olmaniz iyi bir sey ama dolgun yuzu begenirim ben ya da kendimden alistigim icin oyle geliyor.
En azindan yuzunuzun biraz olsun sismesi icin 62 63 olabilirsiniz.
Ve iyi insan olmak lazim hanimefendi.
200 kilodan 80 kiloya zayiflar mi insan? Evet
Kirli bir kalp temizlenir mi? Cok zor hatta oyle insanlar taniyorum ki bu sorunun cevabi hayir
Hayatta basarilar dilerim ★★★

Arkadaşlar hepinize katılıyorum cevaplarınız için teşşekürler ama;tam fizik dört dörtlük oldu derken gören herkes hastamısın diyor:( bende buğday tenliyim, gözlerim de çukurlaşmış iyice üstüne Demir eksikliğinin getirdiği gözaltı morluğu :( ne kadar enerjik olsamda hasta görüntüsü veriyor .. Kararsızım ..

Vucudunda on plana cikarabilecegin bir yer yoksa fizik, varsa yuz guzelligi onemlidir.

Yani mesela kalcan iyiyse ama yaninda gobek de varsa yaninda yuz gerekir.

Back
X