• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz güzeliği mi? Fizik mi?

Her ikisi de onemli cunku biri asiri guzel olursa otekinin guzel olmamasi daha cok goze carpabilir. Aslinda onemli olan Angelina Jolie olmak degil, kusurlari elden geldigince kapamak ve daha cok guzel olan taraflari one cikarmak. Lakin ondan da onemlisi saglikli fit bir bedene sahip olmak.

Dipsiz Not: Ivedik'in dedigi gibi :1:, Ruhlar aleminde yasamadigimiza gore ruh guzelligi out...

640x480_1420erdil_yasaroglu_karikaturleri_2694.jpg

İkisi de :1:
Fiziksiz bir yüz, yüzsüz bir fizik . Ikisi de yeterli değil. Yüzü badanalı ince hatunlara giden erkeklerin amacı belli.
Yüzde orantı çekicilik önemlidir.
Fiziğe gelince ille çık zayıf olman gerekmez. Ele gelmeli bence :9:
Yani boyuncan 8-10 kilo zayıf olsan yeter bence.
Yüz dediğin azcık dolgun olacak. Minnacık kalmış bi surat hiç dikkat çekici değil.
Yüzüme güveniyorum ve seviyorum da. Basenlerimi sevmiyorum bir de üst bacaklarım kalın :1:
İkisi dedim ya. 1.yüz var. 2. İstediğim Fiziğe birkaç ay zaman var.

Tabi ki fizik. Kilo alınca yüzlerimiz ay parçası gibi oluyor. Ama giydiğim yakışmadıktan sonra ben ne edeyim onu.

Yüz de kilo verince çöker ama o kadar da çok değişmezsin. Bir iki makyaj hilesiyle hallolur..

5 kilo fiziginizde çok büyük değişiklikler yapmaz sanırım, ama yüzünüz çöktüyse hasta gibi de gösterir biraz :34: 2 3 kilo alıp yüzünüzü toparlayarak durumu kurtarabilirsiniz bence :34:

Yüz güzelliği kesinlikle..fizik bir şekilde şekle sokulur ama

çoken bir surat ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz...çok nadirdir

çoken suratın yeniden estetik müdahale olmadan ,kendi kendine toparlanması

Tabiki fizik daha onemli..
Yuzun istedigi kadar güzel olsun , kilolu olursan hic birsey giyemedikten sonra.. Yuzun guzeligi geri planda kaliyo...

fizigi guzel insana hersey yakisir .. istedigini giyersin..
seni gorenler bence kilo verdigin icin alisamadiklarindan oyle diyolar yada kiskaniyolar :)

Bence yüz güzelliği Allah vergisi bir güzelliktir ve herkesde olmaz :34: ama herkes bi şekilde zayıflayabilir,incelebilir bunun doğal güzellikle alakası yok. Tamam, zayıf olmakda bir güzelliktir ama her zayıf olan güzel değildir ;) Bir de zayıf olup da yüzü çirkin olunca istediği kadar fiziği iyi olsun sadece "fiziği dışında kötü" diye tanımlanıyor... haa ama ben demiyorum ki istediği kadar kilolu olsa da yüz güzel olur. Bu sefer de "aslında" bakın (aslında").. aslında güzel ama kilolu diyolar... bu sefer güzel bir yüzün de önemi kalmıyor. Ama hem yüz güzelliği hem de fizik olunca tadından yenmiyor tabikii :1: o zman güzellik bütün oluyor zaten.. ama bana göre asıl güzellik yüzdedir. Kalp güzelliği ruh güzelliği vs.. hiç demicem çünkü onlar olmadıktan sonra zaten güzellik de fayda etmiyor :34:

Son düzenleme:
Sağolun arkaşlar cevaplarınız için sayenizde konuyu kafamda bitirdim ve sadece bir iki kilo dışında almayıp orta yolu bulmaya karar verdim.:) sayenizde:))

Ah ne mutlu bize :) bi dert daha sonlandırıldı. 😂

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya benimde bi tanidigim var cok zayif ama kendini bi guzel saniyo zayif diye vallahi hortlamis gibi allahim gucune gitmesin
cok zayiflik zaten cirkinlik dmek cok kilo nasil kotuyse
zaten yapilan arastirmalarda balik etli kadinlarin en cok begenilen kadinlar oldugunu soyluyo biraz popo gogus olucak kupkuru degil cok aazda olsa etli:)))

Çok aşırı bir kilo olmadığı sürece yüz güzelliği daha önemlidir bence.Yani zayıf ama yüzü güzel olmayan bir kadın yerine balık etli güzel yüzlü bir kadını daha çekici buluyorum ben

Yuzunuze bakim yaptirin yasiniza uygun krem alin.kilo ile gelen yuz guzelligini asla istemem..bu aralar yemeyi abartiyirum zaten

Uzaktan gelirken boy-pos süzerler .yaklaşınca da yüzü incelerler.bu durumda fizik daha mı önemli ne ... :// bi de çoğu insanın yüzü güzel zaten,fizik güzelliği,orantısı olan daha az...👅

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla ben kalp güzelliği diyorum. Bir tanıdığım var kalbi o kadar kararmış ki suratında memenet kalmamış görünce saçlarım dikiliyo valla
İnsan ilk etapta belki etkileyebilir ama iç boşsa gerisi fossss

Her ikisi de onemli cunku biri asiri guzel olursa otekinin guzel olmamasi daha cok goze carpabilir. Aslinda onemli olan Angelina Jolie olmak degil, kusurlari elden geldigince kapamak ve daha cok guzel olan taraflari one cikarmak. Lakin ondan da onemlisi saglikli fit bir bedene sahip olmak.

Dipsiz Not: Ivedik'in dedigi gibi :1:, Ruhlar aleminde yasamadigimiza gore ruh guzelligi out...

640x480_1420erdil_yasaroglu_karikaturleri_2694.jpg

ama ruh bedende olmadan da bu dünya outtt canikom :9::9:

Kızlar merhaba çok büyük dert değil ama gece gece eski fotolarımı görünce aklıma taklidi; ben eskiden 65 kiloydum boyuma göre biraz fazlalığım vardı.şimdi 60 kiloyum fiziğim güzel oldu. Göbek filan gitti ama yüzüm de gitti:( bu durum beni üzüyor beni gören herkes ne bu hal nerde eski sen diyor siz Fiziğe mi bakarsınız yoksa yüzün dolgulu olmasına mı çok kararsızım :) yorumlarınız bekliyorum

herkes senin yeni vucudu guzel halini kaldiramiyor olabilr mi acaba?gayet normal bir kilon var. ha bencede kalp guzelligi ama seni seven yuzunu her turlu sever.benimde yuzum guzel ama suan sismanliktan dolayi hic umrumda bile degil giydikleirnin yakismasi hos bişi

Son düzenleme:
Ne yüz güzelliği,ne vücut :19:
Huyu güzel olana doyumsuzluk :16:

Back
X