yüzdeki tüyler

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
yüzümde yanağımda kulağa yakın yerlerde tüyler var aslında bu yaşıma kadar hiç sorun etmemiştim ama şimdi farkediyorum ki pekte güzel durmuyorlar. Bunları almak istiyorum ama ne şekilde almalıyım? ağda mı yapılır? yeniden çıkarlarken sakal gibi mi durur? ne yapılır?

tamam canım çok sağol onu da düşüneyim araştırayım iyi bir tüy sarartıcı bulayım. Sesu nunki berbat çünkü

ya bende aynı dertten muzdaribim maalesef. Peki iyi bir tüy sarartıcı adı biliyormusunuz? Ağda yaptırmanın en son çare olacağını düşünüyorum sonuçta yüz çünkü.

Evet arkadaşlar ben de iyi bir sarartıcı markası istiyorum lütfen. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba???
Ben hep sir ağdayla aldırıyodum ama sarkma yapmasından korkmaya başladım zaten derim esnek. Sir ne çoğalttı ne kalınlaştırdı ama artık aldırmak istemiyorum zaten azlar.

kızlar sarartmayın o sarartıcıların boyası bi süre sonra geçiyo ve tüyleri artırıyo.ağdayla alın sonra da karınca yumurtası yağı kullanın ki daha tüy falan çıkmasın.ben kullandım karınca yumurtası yağı ve gerçekten işe yarıyor..

slm..bende 1 yıldır filan sarartıyorum wede sesuyla ama hem çoğalttı hemde bende siwilce yaptı..şimdilerde ağda yaptırıp karınca yağı kullanmayı düşünüyorum ama kötü olurmu diyede korkuyorum..:( paradise arkadşmdada duyunca kesin deniyim diyorum ama hangi marka yağ kullandığını öğrenebilrmiyim? tala mı? şimdiden teşkkrler..

kızlar sarartmayın o sarartıcıların boyası bi süre sonra geçiyo ve tüyleri artırıyo.ağdayla alın sonra da karınca yumurtası yağı kullanın ki daha tüy falan çıkmasın.ben kullandım karınca yumurtası yağı ve gerçekten işe yarıyor..

Arkadaşım ben yağını kullanmak istemiyorum zaten yağlı b cildim var iyi sonuçlar olucağını sanmıyorum pek acaba krem kullansam da aynı etkiyi alabilir miyim?

Arkadaşlar ben daha önce sesu kullanıp sarartmayı denedim fakat suratımda yer yer kararmalar oldu,cildim biraz hassas olduğundan dolayı uzun süre bekletmemiş olmama ragmen yuzumu mahfetti,aman dikkat diorum ben...

arkadaşlar yüzünüze ağda sürmeyin.hem tadriş eder hem de karartır.ha o zmn nasıl alıcaz diyosanız ben de bi yöntem biliyorum diyemem ama en iyisi iple aldırmak galiba.alındakileri falan..bnm kullandığm karınca yumurtası yağı tala değil.pronwer.yağ şeklinde deil.şu bildiğiniz el kremleri gibi.kutusu falan da öyle.kokusu da çok hoş.bnm cildim de yağlı (bazı bölgeleri) ama o yağın kötü bi etkisini görmedim aksine çok memnunum.yan etkisi olcak diye de korkum yok çünkü çevremde bunu kullananlar var ve çok memnun..

platonik sir ağda bantları ç ok güzel yüz için olanı da var bence sarartmanın bi faydası olmaz benim dudak bölgesinde biraz tüyler var ve zaten sarı yinede dışarda özellikle daha çok belli oluyor o yüzden bu ağda bantıyla alıyorum hemde zamanla azalıyor. tavsiye ederim.

ya benim yüzümdede tüylr var hiç almadm ve kalın değiller kumral tenliyim oksijen suyu kullanmam doğru olur mu kolda ve göbekte uzattığını duydum yüzde de öyle olur mu yüzde kullanan varsa yardımcı olabilirmi

Merhaba benimde yuzumde ve faullerimn altnda tuyler var bir yıldır falan epilasyon makinesiyle aliyorm fakat yuzumdeki almiyorum cogalir diye ama onlardanda kurtulmak istiyorum bazende kuaforde iple aldiriyorum faullerin altini ama cok aciyor malesef. Bi kac yerde sir agdayla alanlarn memnun oldgunu okudum smdide karinca yagini ilk kez duydum nasil kullaniliyor biraz ayrintili bilgi verirmisiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X