O kısmı ben bile hala çözemedimdefolup gitsin ayrı ev açsın abi.. bu ne cüret ya..
sözlünün ve annenin neden sesi çıkmıyor
korkuyorlar mı bu meymenetsiz heriften..O kısmı ben bile hala çözemedim
Aile ahlaksizliga göz yumdu tamam ama rahatlari da bozuldu
Evet bana gören konuda son derece pisirikwkorkuyorlar mı bu meymenetsiz heriften..
abi kaç yasında sözlün kaç yasında..
ay dayanılacak gibi değil...
gerçekten iyi düşün.
üstelik sözlün nasıl desem pısırık biri mi
evlenecek misin peki ?Evet bana gören konuda son derece pisirikw
Bilmiyorum bunalım sürecindeyimevlenecek misin peki ?
iyi gözlemle..
Buna gerek yok ki canım ben gerçekten rahatsız olduğunu biliyorum sorun sadece onun ezikligikız bu kadar eve girip çıktığına göre aile bireyleriyle belli bir samimiyet kurmuştur bence.taktik değiştirsende sözlüne yazık kıza ne olmuş yatsa evde.gelininiz olacak belki desen ne cevap verir acaba
Bilmiyorum bunalım sürecindeyim
evet, resmi nikah yok sadece, ama yer sıkıntısı dısında alan memnun satan memnunUzun yorumların birinde geçen, "bilmediklerin bildiklerinden daha fazla" cümlesi geçerli sanırım, çünkü kız mutfaktan falan da sorumlu, belli bir düzen, bir normal oluşturmuşlar bile.
Sanirim haklısınUzun yorumların birinde geçen, "bilmediklerin bildiklerinden daha fazla" cümlesi geçerli sanırım, çünkü kız mutfaktan falan da sorumlu, belli bir düzen, bir normal oluşturmuşlar bile.
Sanirim haklısın
Sözlüm anlattı hep o kadarNasıl ortaya çıktı peki bu olay? Tesadüfen mi? Nasıl haberdar oldun?
Hani Meryem eğer senden gizli devam edecktiyse ve sen son ana kadar öğrenemeyecektiysen daha büyük sorun.
Arkadaş çevresi ettiNasil ya? Kiz evin isini gucunu de ni yapiyormus baba alkolik baska esleri var. Off meryemcim bu aileden sana fayda gelmez. Bence uzak durman senin icin hayirlidir.
Sana kim tavsiye etti bunlari ya?
Arkadaş çevresi etti
Ortak arkadaşlar
Ama aile hakkında bir şey konuşulmadi ki
Nasıl vazgecicem ne dicem nasıl unutucam kafam çok karışık
Sözlüm anlattı hep o kadar
Bir de ben iki kez ziyaret ettim son zamanlarda
İkisinde de oradaydı kız
Mutfak olayını da o zaman çözdüm sonra zaten uzun süre hep bu konuyu konuştuk tartıştık
Şiddet olayı de gittiğim bir gün diğer odada ağlıyordu bu kız ordan anladım ,, anlattılar yani
Son zamanlarda sözlüm hep mutsuz huzursuz ve uykusuz ve abisine karşı bi kini var
Adam kızı parmağında oynatiyor ama bir yandan da evin hanimiymis gibi davraniliyor
Aile rahatsız sozde ama herkes yaptığı yemekleri bile yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?