yuzsuzluk otesı

sözlünün abisi kızı takmıyorsa, sözlün bile kovabilir kızı
ben gerçekten algılayamıyorum yani
evde yer yokken yer yok git demek neden denemiyor

Eğer o yatakta siz uyumuyorsanız, kimseye bir şey deme hakkınız olmadığını düşünüyorum. Sözlüsünüz ,evli değilsiniz. Evli bile olsanız; birlikte yaşamadığınız sürece ,kayın validenizin evinde kimin yattığı sizi ilgilendirmez. Ama evlenip ayrı evde kalmaya başladığınızda, yani kendi evinizde söz sahibi olursunuz.

O kısmı ben bile hala çözemedim
Aile ahlaksizliga göz yumdu tamam ama rahatlari da bozuldu
korkuyorlar mı bu meymenetsiz heriften..
abi kaç yasında sözlün kaç yasında..
ay dayanılacak gibi değil...
gerçekten iyi düşün.
üstelik sözlün nasıl desem pısırık biri mi

korkuyorlar mı bu meymenetsiz heriften..
abi kaç yasında sözlün kaç yasında..
ay dayanılacak gibi değil...
gerçekten iyi düşün.
üstelik sözlün nasıl desem pısırık biri mi
Evet bana gören konuda son derece pisirikw

kız bu kadar eve girip çıktığına göre aile bireyleriyle belli bir samimiyet kurmuştur bence.taktik değiştirsende sözlüne yazık kıza ne olmuş yatsa evde.gelininiz olacak belki desen ne cevap verir acaba

kız bu kadar eve girip çıktığına göre aile bireyleriyle belli bir samimiyet kurmuştur bence.taktik değiştirsende sözlüne yazık kıza ne olmuş yatsa evde.gelininiz olacak belki desen ne cevap verir acaba
Buna gerek yok ki canım ben gerçekten rahatsız olduğunu biliyorum sorun sadece onun ezikligi

Uzun yorumların birinde geçen, "bilmediklerin bildiklerinden daha fazla" cümlesi geçerli sanırım, çünkü kız mutfaktan falan da sorumlu, belli bir düzen, bir normal oluşturmuşlar bile.
Sanirim haklısın

Nasil ya? Kiz evin isini gucunu de ni yapiyormus baba alkolik baska esleri var. Off meryemcim bu aileden sana fayda gelmez. Bence uzak durman senin icin hayirlidir.
Sana kim tavsiye etti bunlari ya?

Nasıl ortaya çıktı peki bu olay? Tesadüfen mi? Nasıl haberdar oldun?
Hani Meryem eğer senden gizli devam edecktiyse ve sen son ana kadar öğrenemeyecektiysen daha büyük sorun.
Sözlüm anlattı hep o kadar
Bir de ben iki kez ziyaret ettim son zamanlarda
İkisinde de oradaydı kız
Mutfak olayını da o zaman çözdüm sonra zaten uzun süre hep bu konuyu konuştuk tartıştık
Şiddet olayı de gittiğim bir gün diğer odada ağlıyordu bu kız ordan anladım ,, anlattılar yani
Son zamanlarda sözlüm hep mutsuz huzursuz ve uykusuz ve abisine karşı bi kini var
Adam kızı parmağında oynatiyor ama bir yandan da evin hanimiymis gibi davraniliyor
Aile rahatsız sozde ama herkes yaptığı yemekleri bile yiyor

Nasil ya? Kiz evin isini gucunu de ni yapiyormus baba alkolik baska esleri var. Off meryemcim bu aileden sana fayda gelmez. Bence uzak durman senin icin hayirlidir.
Sana kim tavsiye etti bunlari ya?
Arkadaş çevresi etti
Ortak arkadaşlar
Ama aile hakkında bir şey konuşulmadi ki
Nasıl vazgecicem ne dicem nasıl unutucam kafam çok karışık

Bu arada bana ailesini herzaman anlatirdi
Henüz aileyi tanımadan bile ama ben bu kadarını beklemiyordum

Bir de Bu konuda çok baskı yaptım şu an aramız çok soğuk

Arkadaş çevresi etti
Ortak arkadaşlar
Ama aile hakkında bir şey konuşulmadi ki
Nasıl vazgecicem ne dicem nasıl unutucam kafam çok karışık

Valla canim benim bi tanidigim evli adam tam dibimize rus bir kariyi getirmisti. Ona resmen iskence ediyordu. Karisindan ayrilmisti. Kiz fa gencecikti. Biz de deli olduk tabi. Kizi sabahin köründe kacirttik. Kacti gitti ohh.
belki kizi zorla tutuyor hic belli olmaz demek istiyorum yani
Bence bitir meryem. Yani sen onlarla yapamazsin. Sonuçta biliyorum seni burdan. Kendine ve ailene uygun insanlari secmelisin

Anne (olası kv) güçsüz yani, zaten eşlerden bir tanesi sesini çıkaramıyor.
Olası görümcenin lafı dinlenmiyor.
Ağabey/baba ikisi de ayrı tiran zaten
Şiddet var,
Evin küçük oğlu da iyice etkisiz eleman gibi.

Sözlünün işi, gücü, gelecek planı ne? Ayrılıp, bağları tamamen koparıp kendi evini kurmak gibi seçenekleri hiç mi yok? Ancak öyle bir senaryoda küçük bir ihtimalle umut var yani, öteki türlü dünyada cehennemi yaşarsın gibi Gibisi lafın gelişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…