Ben iyi niyetinden mi susup kabul ediyor dedimvalla billa anlamadım ben Pudra. Yani evli değil bu insanlar aynı odayı da mesken yaptıklarına göre kardeş kardeş yatacak değiller. Konu sahibinin sevgilisi de odasını kaptırmış annesiyle ve kız kardeşiyle aynı yatakta yatıyor. Şimdi şu tarz bir erkek çok mu iyi niyetli? İyi niyet bu ise ben böyle bir erkek istemem.
Üslup önemli bence kelimeler önemlisıfattan anladığına bağlı! asıl nahoş yazı şuan sizinki oldu..
sen orda henüz gelinleri değilsin.
gelin ata binmiş ya nasip demiş!
yani evli olsan ya da nikahlı olsan o ailenin bir ferdi olarak belki ana-babadan sonra sana da söz düşerdi demek istedim.
fakat ne yazık ki anlamak istememişsin.
kötü niyetli demedim zaten.Ben iyi niyetinden mi susup kabul ediyor dedim
pasif olduğu kısmını kabul ettim zaten
yani zorla kötü niyetli mi yapacaksınız adami yani abisi böyle diye illa onda da "bozuk maya"" nedeniyle bir kötülük mu mevcut olmak zorunda
o kadar kelimemden birini cımbızlayıp hala dediğimi anlamadıysan pes diyorum..Üslup önemli bence kelimeler önemli
Ben özel bir gicikliktan ziyade genelleme hatasız vurgu yapıyorumkötü niyetli demedim zaten.
bunu nasıl tolere eder bir erkek? sevgilinden bahsediyorum? evde bekar bir kız kardeşi varken hem de. Ne güzel örnek oluyorlar. Zira olanlar çok normal değil.,
a.) normal karşılıyor.
b.) korkuyor.
c.) elinden bir şey gelmiyor.
daha da uzatabiliriz. Şu 3 özellik bile bir kişilik sorununu teşkil eder.
Sana karşı bir gıcıklığım yok ben sosyal bir olayı irdeliyorum.
Ben üslubunu beğenmediğimi söyledim diye neden cimbiz yapmis oluyorumo kadar kelimemden birini cımbızlayıp hala dediğimi anlamadıysan pes diyorum..
ya da sözlü olarak sen git kaynının sevgilisini kov evden.
diş göster.
benim sözlümün odasını işgal ettin bundan sonra sen değil ben burdayım yerini bil dersin? bu da bir seçenek..
zira ailenin diğer fertleri 1 kişi yüzünden hayatları zindan oluyorsa hele ki kendi evlerinde!!!
birilerinin işe el atması lazım..
ve o evde herkes zinaya göz yumuyor.
neden kusur arıyayım ki seni tanımıyorum. Daha önce denk gelip de zıtlaştığımız bir konu oldu mu?Ben özel bir gicikliktan ziyade genelleme hatasız vurgu yapıyorum
bir insanın ailesi kötü ise genel olarak çocuk da kötüdur genelgesi
verdiğim ayrıntılarla şu tabloyu yapıp da sozlumdeki kişilik problemini bulmak bu analizi yapmak bile çok hatalı
ben hala ayni seyi söylüyorum bunu özel olarak yapmasaniz sa siz şu anda kusur arıyorsunuz çünkü size göre genel olarak aile kötü ise evlat da kötü
ama öyle değil işte aralarında uçurum var
Bu bahsettiğin benim uslubum mu?Ben özel bir gicikliktan ziyade genelleme hatasız vurgu yapıyorum
bir insanın ailesi kötü ise genel olarak çocuk da kötüdur genelgesi
verdiğim ayrıntılarla şu tabloyu yapıp da sozlumdeki kişilik problemini bulmak bu analizi yapmak bile çok hatalı
ben hala ayni seyi söylüyorum bunu özel olarak yapmasaniz sa siz şu anda kusur arıyorsunuz çünkü size göre genel olarak aile kötü ise evlat da kötü
ama öyle değil işte aralarında uçurum var
bende sana evet ayıp kaçar ne sıfatla diyeceksin dedim.Ben üslubunu beğenmediğimi söyledim Dye neden cimbiz yapmis oluyorum
ayrıca ben alıp karşıma konuşmaktan çok imada bulunmaktan bahsettim bu ayıp kaçar mi dedim hadsizlik olur mu dedim
ima olayı çözüm değil tepki için
çözüm içinse ayrıca care aradım ve sordum
konuyu tam anlamamissiniz
Bakın ısrarla yanlış anlıyorsunuzneden kusur arıyayım ki seni tanımıyorum. Daha önce denk gelip de zıtlaştığımız bir konu oldu mu?
Ama cevabında tıkandığın şeyler için böyle yan çizme bence.
Şunun cevabını verirsen ortak nokta kurabileceğiz.
Sevgilin duruma neden ciddi olarak müdahale etmiyor? Kendi odasını bile vermiş yani. Bunun açıklaması ne tam olarak?
baba neden buna izin veriyorHayır hepsini ogrendim uc oda var. Bırı bunların ask odası bırı babalarına ait digerı Ise ana kız bırlıkte Yatıyorlar
Salon falan dar
Cocuk namazı mutfakta kılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?