yuzsuzluk otesı

Ben iyi niyetinden mi susup kabul ediyor dedim
pasif olduğu kısmını kabul ettim zaten
yani zorla kötü niyetli mi yapacaksınız adami yani abisi böyle diye illa onda da "bozuk maya"" nedeniyle bir kötülük mu mevcut olmak zorunda

Üslup önemli bence kelimeler önemli

kötü niyetli demedim zaten.
bunu nasıl tolere eder bir erkek? sevgilinden bahsediyorum? evde bekar bir kız kardeşi varken hem de. Ne güzel örnek oluyorlar. Zira olanlar çok normal değil.,
a.) normal karşılıyor.
b.) korkuyor.
c.) elinden bir şey gelmiyor.
daha da uzatabiliriz. Şu 3 özellik bile bir kişilik sorununu teşkil eder.
Sana karşı bir gıcıklığım yok ben sosyal bir olayı irdeliyorum.

Üslup önemli bence kelimeler önemli
o kadar kelimemden birini cımbızlayıp hala dediğimi anlamadıysan pes diyorum..

ya da sözlü olarak sen git kaynının sevgilisini kov evden.
diş göster.
benim sözlümün odasını işgal ettin bundan sonra sen değil ben burdayım yerini bil dersin? bu da bir seçenek..

zira ailenin diğer fertleri 1 kişi yüzünden hayatları zindan oluyorsa hele ki kendi evlerinde!!!
birilerinin işe el atması lazım..

ve o evde herkes zinaya göz yumuyor.

Ben özel bir gicikliktan ziyade genelleme hatasız vurgu yapıyorum
bir insanın ailesi kötü ise genel olarak çocuk da kötüdur genelgesi
verdiğim ayrıntılarla şu tabloyu yapıp da sozlumdeki kişilik problemini bulmak bu analizi yapmak bile çok hatalı
ben hala ayni seyi söylüyorum bunu özel olarak yapmasaniz sa siz şu anda kusur arıyorsunuz çünkü size göre genel olarak aile kötü ise evlat da kötü
ama öyle değil işte aralarında uçurum var

Ben üslubunu beğenmediğimi söyledim diye neden cimbiz yapmis oluyorum
ayrıca ben alıp karşıma konuşmaktan çok, imada bulunmaktan bahsettim bu ayıp kaçar mi dedim hadsizlik olur mu dedim
ima olayı çözüm değil tepki için
çözüm içinse ayrıca care aradım ve sordum
konuyu tam anlamamissiniz

neden kusur arıyayım ki seni tanımıyorum. Daha önce denk gelip de zıtlaştığımız bir konu oldu mu?
Ama cevabında tıkandığın şeyler için böyle yan çizme bence.
Şunun cevabını verirsen ortak nokta kurabileceğiz.
Sevgilin duruma neden ciddi olarak müdahale etmiyor? Kendi odasını bile vermiş yani. Bunun açıklaması ne tam olarak?

Bu bahsettiğin benim uslubum mu?
Ayrıca şunu da diyeyim. Bence yaşanan ortam kadar vahim başka bir şey daha var ki buna göz yuman 3 yetişkin.

bende sana evet ayıp kaçar ne sıfatla diyeceksin dedim.
hala anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyorsun.
resmi evli gelinleri olsan sana da söz hakkı düşerdi.
hadi anne baba pasif senin sözlün neden odasını verdi ve sonra uykusuzluktan şikayet etti ve tasası sana dek geldi...
neden bu abi nedir mafya mı ? eli kara gözü kara mı?

Ne ilginç yaşam tarzları var hayret yahu. Ailesi yeterli tepkiyi göstermiyor belli. Birde sana ne oluyor ki derse ne yapacaksan henüz o ailenin br ferdi değilsin ki evli olsan neyse. Ailesini takmayan sizi mi takacak?

Bakın ısrarla yanlış anlıyorsunuz
ben de zaten özel durum değil,bakış açısındaki hatayi vurguluyorum
bana özel bir şey yaptın demiyorum
maya olayındaki hatalı cikarimini açıklıyorum
dolayısıyla yan çizmek falan bunlar gereksiz tartisma

Sizin konuşmanız malesef işe yaramayacaktır. Bu o evde yaşayanların çözmesi gereken bir sorun, tabi rahatsızlarsa.
Ama düşünüp içinden çıkamadıklarım var. Ev 3 odali. Biri erkek çocukların, biri anne ve kızın, biri de babanın. Ortak yaşam alanı, hani salon ya da oturma odası diye tabir edilen, yok mu? Nişanlınız neden anne ve kız kardeşle aynı yatakta yatıyor da babanın odasında yatmıyor. ya da annesinin odasına yere filan yatak hazırlanmıyor. Zaten evde bir kız ve bir erkek bulunan bir evde abinin sevgilisinin hem de abinin odasında kalkınmasına anne baba nasıl müsade ediyor. Hoşlanmıyorlar diyorsunuz ama tepki de yok. Kız ilk akşam orada kalırken başka bir yere yatak hazırlansaydı misafir olduğunu anlardı herhalde. Yani aslında çözüm çok da aile garip geldi bana. ..

Artık kelimeleri bile hatalı yazıyorum
kusura bakmayın Sabahladim çıkıp uyumak lazım
herkese hayırlı sabahlar
yardım için teşekkürler

Kayniniz yetiskin bir birey, calisiyor ana evi yok. Sevgilisini annesinin evine atmis. Tsmsm da bu sdam normalde nerede yasiyor? Nerede uyuyor da simdi sozlunun odasini kullaniyor lar? Ve sozlun neden butun gun evde?

Tabiki konuşmayın. Annesi nişanlısı dururken siz niye konuşuyorsunuz anlayamadım.

Ne tuhaf; anne baba, nişanlınız ses çıkarmıyor, çözümsüz birşey değil üstelik siz konuşmayı düşünüyorsunuz?
Ne diyeceksiniz " çık sözlümün evinden, kal derdim ama zaten ciddi düşünmüyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…