- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
evet canım her türlü ize,yaraya,yanığa iyi geliyor.ay ben süremem yüzüme o zaman.:26: zaten kedi köpek kadar hassas bir burnum var olmadık kokuları bile alırım...
sivilce izlerine iyi geliyor sanırım değil mi?
canım söyleyen oldumu bilmiyorum ama benimde bir arkadasımın geçmeyen sivilce ve yara izleri vardı.madecassol adlı bir krem var onu düzenli kullandı yüzündeki izler tamamen geçti.istersen bir deneEki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766
20 yasindayim. Ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.
Simdiden tesekkur ederim.
canım söyleyen oldumu bilmiyorum ama benimde bir arkadasımın geçmeyen sivilce ve yara izleri vardı.madecassol adlı bir krem var onu düzenli kullandı yüzündeki izler tamamen geçti.istersen bir dene
Birde kizlar bizim burda aktar yok hic. Kamplumbaga yagi yosun sabununu bulamam buyuk ihtimal lavanta bulabilirim belki ama emin degilim. Kaplumbaga yagi cok korkunc geliyo ya kulagaannem beni tefe koyar onu yuzume surersem
4 ay kullanicam 2 ayini bitirdim. Yuzumde kist yok. Yara izleri onlar evet. Stres yaptigim zaman surekli yoluyorum bi cozumunu bulamadim. Sivilce yok su an.
Eki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766
20 yasindayim. ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.
Simdiden tesekkur ederim.
4 ay kullanicam 2 ayini bitirdim. Yuzumde kist yok. Yara izleri onlar evet. Stres yaptigim zaman surekli yoluyorum bi cozumunu bulamadim. Sivilce yok su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?