Zaman nasıl geçer bilmiyorum?

Muhasebe uzmanıyım. Ya şöyle anlatayım yıl 2023 ama burda 2013. Öyle mesleki kurs falan yok. Eşimin yaptığını bende yapmak istiyorum fakat ben kendimi tutamıyorum.
O zaman evde kendinizi oylayacak hobi edinin takı tasarım vb Hobinizi işe çevirin yapıp satmak gibi Yada evde dil ögrenip online kurs alabilirsiniz sonrasında dil ile ilgili evde online işler yapabilirsiniz Hem sizin kafanızı dağıtır hem de para kazanırsınız

Ay ne alakası var :D Benim annem arabayla 15 dklık mesafede oturuyor, 1 hafta görmesem özlüyorum. Annem diye ağlamıyorum,zırlamıyorum sadece özlüyorum. Çünkü 25 yaşıma kadar annemle yaşadım ve annem o benim hani :D Bence de evlendikten sonra her şeyi eşle yapmak evliliği yoruyor. Çiftler bazen bağımsız plan yapmalı, birbirlerini özlemeli ve merak etmeli. Şu an akşama kadar evde tek başıma oturup kocamı beklersem deliririm herhalde. Çalışmadığım dönemde çok zorlandım mesela. Gayet de mutlu bir evliliğim var.
Hanimefendi benim soylediklerimle şu yazdiklarinizin alakasi bile yok. Annenizi ozlemeyin demedim. Herkes ozler. Ama annesini ozlemeye dayabamadigini, bunun icin evlilige alisamadini, ailesinden uzakta cok zorlandigini soyleyip duranlarin sorunu genelde ailesi degil evliligiyle ilgili diyorum. Aksama kadar evde oturup koca bekleyin de demedim. Yazdiklarimi okumadan cevap yaziyorsunuz galiba

Evliliğe alışmak da bir süreç. Daha çok yeni evlisiniz. Hayatınızda radikal bir değişiklik oldu. Buna alışmak için de kendinize zaman tanimalisiniz. Ben de ilk evlendigimde ailemden uzak bir yere taşındım. Çok aktif bir iş hayatım olmasına rağmen kalabalık ailede büyüdüğüm için bazen evin sessizliği, bazen eşimle olan ufacık bir tartışma yalnız hissetmeme sebep oluyordu. Zamanla geçti. İnsan yeni hayatını benimsedikce bu his yok oluyor, eşinle aile olma durumuna alışıyorsun. Bunun bir süreç olduğuna ve geçeceğine inan.

Back
X