zaman zaman olur mu sizde de?

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
811
597
323
Edirne
Merhaba bayanlar,

Son iki-üç gündür içimde gereksiz saçma sapan sıkıntılar ve takıntılı düşünceler var.

Erkek arkadaşım rahatsızlandı,dolayısıyla benimle ilgilenemiyor bir kaç gündür eskisi gibi,ki rahatsızlandığı zaman acayip nazlı olur bebek misali:)
Ben de olumsuz etkilendim bu durumdan,hem aklım erkek arkadaşımda kalıyor acaba iyi mi,nasıl oldu diye,hem de acayip acayip şeyler düşünüyorum acaba aldatılıyor muyum vs. diye.
Ama daha önce böyle bir şey olmadı,güveniriz birbirimize.Rahatsızlandığından dolayı akşamları da kendisi evde olduğu için görüşemiyoruz da bir kaç gündür,özledim biraz da.

Sabah da ben aşkımı çok seviyorum diye mesaj attı,normal canımlı cicimli sohbetimizi ettik ama böyle hastalıklı düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Aslında ortada hiç bir şey yok,yani ne facebookta ne başka yerde gözüme çarpıp da beni huzursuz eden.

Dile getirsem cevabı tabi ki de saçmalama olur mu öyle şey diyecek,klasik :)

Ama bu sıkıntımın da geçmesi lazım. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba durduk yere kendimi mi dolduruyorum?
Arada yaparım bazen bunu severim kendime eziyet etmeyi :(

Sizde de olur mu böyle dengesiz ruh halleri zaman zaman? Neler yaparsınız olduğunda?

Son düzenleme:
sende benim gibisin canım..
bende senin gibiydim.. ameliyat olduğumda sırf bi mesajında yalnış yazdı diye aldatılıyorum diye karalar bağlamıştım..
arada bir herkese olur bu.. onun rahatsızlığından etkilenmişsindir .. bu arada çook geçmiş olsun..
ya da sürekli konuşmaya filan alışkansan ve bunlar azaldıysa buda seni böyle düşünmene neden oluyordur..
rahatsızlığı ne bilmiyorum ama biran önce kendine gel ve sevdiceğinin günahını alma :)

Merhaba bayanlar,

Son iki-üç gündür içimde gereksiz saçma sapan sıkıntılar ve takıntılı düşünceler var.

Erkek arkadaşım rahatsızlandı,dolayısıyla benimle ilgilenemiyor bir kaç gündür eskisi gibi,ki rahatsızlandığı zaman acayip nazlı olur bebek misali:)
Ben de olumsuz etkilendim bu durumdan,hem aklım erkek arkadaşımda kalıyor acaba iyi mi,nasıl oldu diye,hem de acayip acayip şeyler düşünüyorum acaba aldatılıyor muyum vs. diye.
Ama daha önce böyle bir şey olmadı,güveniriz birbirimize.Rahatsızlandığından dolayı akşamları da kendisi evde olduğu için görüşemiyoruz da bir kaç gündür,özledim biraz da.

Sabah da ben aşkımı çok seviyorum diye mesaj attı,normal canımlı cicimli sohbetimizi ettik ama böyle hastalıklı düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Aslında ortada hiç bir şey yok,yani ne facebookta ne başka yerde gözüme çarpıp da beni huzursuz eden.

Ama bu sıkıntımın da geçmesi lazım. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba durduk yere kendimi mi dolduruyorum?

Sizde de olur mu böyle dengesiz ruh halleri zaman zaman? Neler yaparsınız olduğunda?

yok olmuyo bana:27::27: canım adam hastaymış senin düşündüğün şeylere bak, sanırım özledin o yüzden böyle oldu, ziyaret etme imkanın varsa ziyaretine git bence

bu düşünceler normal bence..çünkü ben de öyleyim düşündüklerimi anlatsam beni terkeder herhalde:)
bir an ilgi azalınca senaryolar üretebiliyoruz.. çok takılmayın bence..tersine onun sizin ilginize ihtiyacı var, siz şimdilik 2. planda kalın:)

Adet zamanın yaklaşıyorsa böyle gelgitlerin olması çok normal.. :1:
Belki de ilişkinin bu rutininden sıkıldın ?
Biz insanoğlu dertsiz başımıza dert aramayı çok severiz.. Sahip olduklarının kıymetini bil.. Çocuk rahatsızmış, ona destek olmanı ister senden.. :)

Adet dönemim yakın herhalde ayy ne bileyim zaten her şeyim gibi adet dönemim de dengesiz :)
İki aydır ayın yirmi altısında oluyorum bu sefer de öyle herhalde :)

Rahatsızlığı da şu,ciddi tansiyon sorunu var baş dönmeleri,mide bulantıları ayrıca da migrenle çakışınca oooh çok şenlikli oluyoruz böyle :)

oooooo aklımdan neler geçtiğini bilsen nişanlımla ilgili olsun ailesiyle ilgili olsun sonra iç sesimi susturuyorum saçmalam a diye bide sanırım kendimi umursamamayı öğrendim...

arada ben de hakimiyeti hormonlara kaptırıyorum :9: çok kötü bir durum bu durumla baş etmeyi öğrenmem gerek...çok iyi anlıyorum seni

Nasıl yaptın bunu?

nasıl yaptım bazen içimde uydurduklarım yüzünden çenemi tutamayıp nişanlıma dır dır yapıyordum ve nişanlım bana sürekli açıklama yapıp benim düşüncelerimin aksi olduğunu ispatlayınca da komik ve saçmalayan kıskanç kız durumuna düşmeye başlamıştım ve böyle giderse olmadık şeyler yüzünden nişanlımı kaybetme noktasına gelecektim. İlk başlarda kendimi tutmakta zorlansamda sürekli kendimi telkin ettim saçmaladığım konusunda ve kafamı hep bir şeylerle meşgul ettim çalışıyorum zatn onun dışında arkadaş ortamıma da yoğunlaştım. Ve de eğer içimde kurguladığım gibi bir durum olursa illaki ortaya çıkacağına hiçbirşeyin gizli kalmıyacağına kendimi inandırdım. Dediğim gibi yine ara sıra geliyo aklıma abuk subuk birşeyler , önmsemiyorum...

bana hiç olmuyo öyle. hastaysa hastadır sevdiceğim, bebek gibi bakar hastalığının geçmesini beklerim.
canı sıkkınsa vardır bi sebebi dert ortağı olmaya çalışırım.
ama olmadık şeyler aklıma getirmem:10:

bana hiç olmuyo öyle. hastaysa hastadır sevdiceğim, bebek gibi bakar hastalığının geçmesini beklerim.
canı sıkkınsa vardır bi sebebi dert ortağı olmaya çalışırım.
ama olmadık şeyler aklıma getirmem:10:

Ya tabi ki ben de hastalandığı zaman elimden gelenin fazlasını zevkle yapıyorum ama bunları da düşünüyorum nedense.

Benimle ilgilenmediği zaman moralim bozuluyor işte elimde değil :(

bugüne kadar ürettiğim senaryoları kağıda geçirsem kitaplık doldurmuş, ödül almıştm, maşallahım var yani o konuda yalnız değilsin :1:

Banada olur böyle şeyler normal bence yapımız bu sanırım :)
Sevgilim hemen bi ilgiyi kesse yanlış düşünürüm sadece kuruntu yaptığımı anlarım ama.

yanlız değilsin yaa bnde de oluyor...evliyim bn ve afedersin bazen bişey istediğim zaman yorgunum bitaneeem dese acaba nooldu beğenmiyor mu artık bni gibisinden şeyler düşünüyorum ama kuruntu yaptığımı da biliyorum...elimde değil napiiim...

Dediğin gibi canım bendede olur bişey olmadığı halde bişeyler kurar kafamda büyütütüm ama içim bi türlü rahat etmez o yüzden sevgilim kızacak olsa bile çıtlatırım bişeyler girerim konuya bi yerden söylerim yani içimin rahatlaması için yadeyse içim rahatlamıyo

Merhaba bayanlar,

Adet dönemlerimde olur bana bu hal :1: kesinlikle boş bulunuşluktan ve can sıkıntısından kendimize dert arıyoruz :)

Çoğumuzda varmış anladığım kadarıyla :)

Haklısınız aslında bazen dertsiz başımıza dert arıyoruz,ben de çok saçma olduğunu biliyorum yaptığım şeyin,sevgilime de yansıtmamaya gayret ediyorum yoksa boşu boşuna kendimden soğutmuş olacağım.

Ay bir de regl olsaydım da kurtulsaydım bir an önce şu ruh halinden içim şişti vallahi :37:

Back
X