• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla geçer mi?

Canim benim cok net anladim durumunu üzülerek. Zaten olumsuz sacma sapan yorum yapanlari asla anlayamiyorum bu kulupte. Canim tamam kendince cok sevmissin fedakarliklar yapmissin maddi manevi her seyi yapmissin sen sana düseni fazlasiyla yapmissin kisacasi. Ama fayda etmemis cunku anladiklari dil bu degil. Anladiklari lisan bu degil. Ne kadar az sey yaparsan ne kadar ulasilmaz ne kadar zor olursan degerlisin gözlerinde. Bu böyle ne yazikki hepimiz icin. Erkekler kaybetmekten korktuklari seylere deger verirler. Sen kaybetmemek adina belliki cok sey yapmissin ama onlar bunlari anlamaz. Insanoglu bu illa bi zor ulasilmaz olani arzular. Kendini sevenden sıkılır gözü elde edemedigine kayar gönlü onu arzular. Bazen cok sevince dozunu hepimiz kaciriyoruz sende icinden gelmis yapmissin tabi. Ama muhim olan bundan sonra nasil hareket ediceksin ona karsi ve nasi bi strateji gelistirmelisin onu konusalim. Senin yerinde olsam bir anda tum iletisimimi keser kaybolurdum bisure. Bi merak etsin bi yokluk hissine düssün noldu bu kiza desin. Pesimden simdiy kadar aglayip sizlayip kosmasi gerekirdi noluo diye hayret etsin o seni arasin.

Canim benim cok net anladim durumunu üzülerek. Zaten olumsuz sacma sapan yorum yapanlari asla anlayamiyorum bu kulupte. Canim tamam kendince cok sevmissin fedakarliklar yapmissin maddi manevi her seyi yapmissin sen sana düseni fazlasiyla yapmissin kisacasi. Ama fayda etmemis cunku anladiklari dil bu degil. Anladiklari lisan bu degil. Ne kadar az sey yaparsan ne kadar ulasilmaz ne kadar zor olursan degerlisin gözlerinde. Bu böyle ne yazikki hepimiz icin. Erkekler kaybetmekten korktuklari seylere deger verirler. Sen kaybetmemek adina belliki cok sey yapmissin ama onlar bunlari anlamaz. Insanoglu bu illa bi zor ulasilmaz olani arzular. Kendini sevenden sıkılır gözü elde edemedigine kayar gönlü onu arzular. Bazen cok sevince dozunu hepimiz kaciriyoruz sende icinden gelmis yapmissin tabi. Ama muhim olan bundan sonra nasil hareket ediceksin ona karsi ve nasi bi strateji gelistirmelisin onu konusalim. Senin yerinde olsam bir anda tum iletisimimi keser kaybolurdum bisure. Bi merak etsin bi yokluk hissine düssün noldu bu kiza desin. Pesimden simdiy kadar aglayip sizlayip kosmasi gerekirdi noluo diye hayret etsin o seni arasin.
İnanılmaz iyi geldi yazdıklarınız inanılmaz sonsuz kere teşekkür ederim benim yanımda oluo beni anlayabilecek insanlara ihtiyacım var.. Açıkçası herhangi bir iletişimimiz yok face adresi yok zaten bana bakabileceği tüm adresleri de engelledim twiter desen sildim sadece ablası instagram da ekli onuda yeni açtım kafamı dağıtmak için ablasını da silmek istemedim izmirde kardeşim okuyor gidip geldikçe fotoğraf paylaşıcam yanlış mı bilmiyorum amacım onü kıskandırır geri döndürmek değil inanın ama vallahide billahi de çok emek verdim artık mutlu olduğumu hayatıma baktığımı görmesini istiyorum sizce ne yapmam lazım ha bide teli kayıtlı olduğu için whatsapp tan görüyorum ama ayrılığa ait yazı vs asla yazmıyorum

İnanılmaz iyi geldi yazdıklarınız inanılmaz sonsuz kere teşekkür ederim benim yanımda oluo beni anlayabilecek insanlara ihtiyacım var.. Açıkçası herhangi bir iletişimimiz yok face adresi yok zaten bana bakabileceği tüm adresleri de engelledim twiter desen sildim sadece ablası instagram da ekli onuda yeni açtım kafamı dağıtmak için ablasını da silmek istemedim izmirde kardeşim okuyor gidip geldikçe fotoğraf paylaşıcam yanlış mı bilmiyorum amacım onü kıskandırır geri döndürmek değil inanın ama vallahide billahi de çok emek verdim artık mutlu olduğumu hayatıma baktığımı görmesini istiyorum sizce ne yapmam lazım ha bide teli kayıtlı olduğu için whatsapp tan görüyorum ama ayrılığa ait yazı vs asla yazmıyorum
Ne demek rica ederim:) gelismelerden haberdar edin. Cok iyi ediyorsunuz asla ayrilikla ilgili durum yazmayin. Ama en son nasil sona erdi hani ne dedi ne konusuldu aranizda son sozu neydi. Bunu da bilmek gerek. Ona gore yazicam cunku. Son konusmanin ozeti gerekli. Bunu bilirsek suan sizin hakkinizda ne dusunuo ne umuyor anlariz yol haritasi cizeriz bir guzel :)

Ne demek rica ederim:) gelismelerden haberdar edin. Cok iyi ediyorsunuz asla ayrilikla ilgili durum yazmayin. Ama en son nasil sona erdi hani ne dedi ne konusuldu aranizda son sozu neydi. Bunu da bilmek gerek. Ona gore yazicam cunku. Son konusmanin ozeti gerekli. Bunu bilirsek suan sizin hakkinizda ne dusunuo ne umuyor anlariz yol haritasi cizeriz bir guzel :)
Tabi hemen anlatayım şimdi biz ağustosun 12 sinde ayrıldık 30 ağustosta benim Doğumgünüm mutlaka kalkar gelir dedim bekledim ayrılacaksakta yüzyüze konuşuruz şeklinde sen neden gitmedin derseniz ben defalarca izmire gittim biraz da kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum artık herşeyi olduran olmaktan sıkıldım neyse doğumgünümde gerçekten kıytırık bi çiçek göndermiş not yazmış kalbinin temizliği sana ışık olsun mutlu yıllar kıvırcık şeklinde o kadar ama gece msj falan yok teşekkür ettim cevap yok hatta kardeşim bile ayıp ettin yani arkadaşları ablama birsürü şey yaptı yakışmadı falan demiş oda kendini savunmuş ablan benim için çok şey yaptı ama yok işte ailemi kötülüyor asla kötülemedim bu arada sadece cok gundeme getirmis olabilirim ama yani o bize geldi annem bir hizmet bir alaka kahvaltıda ekstra peynirler börekler ama ben gittim yemin ederim peynir zeytin mesela yumurta haşlamış annesi kabuğunu soymuş olduğu gibi koymuş su içinde asla ve asla ay pahalı peynirler zeytinler olsun beklentim yok ama yani bir peynir tabağı bile temizlenmezmi oğlum bi koşu domates salatalık al doğrayalım denmez mi erkek arkadaşım bile utandı neyse ben poğaça falan alayım dedi ona bile bozuldu kadın ne gerek var dedi ya çok uzattım ama anlayacağınız siz olsanız hiçbişi demez miydiniz bir degil iki degil neyse işte ailemi kötülüyor demiş kardeşimde beni korumuş derken 3 eylülde sınav sonucum kötü gelince aradı tamamen arkadaş gibi ama ilk yarım saat normal dost gibi konuştuk moralim sınava bozuktu zaten iyi niyet temennileriyle geçti sonra ben açtım konuyu neden hep konuyu ben açıyorum diye başladım oda ben bunu konuşmak için aramadım dedi kestirip atmaya kalktı bende belki bidaha konuşmaya fırsatın olmaz pişman olma dedim başladım anlatmaya bi kere sana çok kırgınım hiçbi zaman kalkıp kendi isteğine benim yanıma gelmedin dedim doğumgünüm de saat 12 yi geçince ali veli değil ya senin msj atman gerekti dedim ayrılığın üstünden yıllar geçmedi dedim ben sen geliceksin diye kendime bişiler aldım dedim evet sana bağırdım küfür ettim ama sen benim yaşadıklarımı hiç yaşamadın dedim çünkü benim ailem sana oğulları gibi davrandılar dedim (bu arada hepsi doğru bu anlattıklarımın) benim için, için gitmiyo ben bunu anladım artık dedim senin etrafında ailen arkadaşların çok sen çok kalabalıksın ama benim ailem dışında kimse kalmadi yanımda bunda senin payın çok dedim neyse ben bunların üstesinden gelirim lütfen kardeşimide arama bidaha etrafımda olmanı istemiyorum haklıyken haksız duruma düştün ama bilki senin için çok şey yaptım değmedi dedim ve son olarak ben senin istemediğin çocukluk arkadaşımla bağımı kopardım ama sen benim için kimseden vazgeçmedin dedim bunuda şundan dolayı söyledim fazlasıyla karı kız ayağı olan bir arkadaşı afedersin otellerde buluştuğu kızla evlendi biranda, tebrik et gitme, yanyana gelme o kızla dedim çünki kız bunu bir defa aradı sarktı ben cevabını verdim doğumgünümde onların dugunundeymis... Ayrılmayı sen istedin demek dışında hiçbişi söylemedi tek kelime etmedi. Lütfen bana bi akıl verin durum bu uzun yazdım kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
Tam bir başak burcusun.ayrıntılarda boğuluyorsun .ayrıntıcı ve didiklemeyi seviyorsun sanırım:)
Kendine hobi edin.çık dışarıya sosyalleş hala silmediğin arkadaşların varsa çık onlarla gez dertleş.ağlama krizin geldiğinde bağır çağır ağla dök içindeki zehiri.
Kendine bak,bakımlı ol.benden sonra süründü diye düşünmesin.onu hiç umursamıyormuş tavrı takın.kardeşin de dahil olmak üzere tüm iletişimi kes.zamanla burnu sürtüp hatasını anlasa bile o adamdan bi cacık olmaz salla gitsşn yani.sonsuza kadar süren aşk acısı yok.

Tam bir başak burcusun.ayrıntılarda boğuluyorsun .ayrıntıcı ve didiklemeyi seviyorsun sanırım:)
Kendine hobi edin.çık dışarıya sosyalleş hala silmediğin arkadaşların varsa çık onlarla gez dertleş.ağlama krizin geldiğinde bağır çağır ağla dök içindeki zehiri.
Kendine bak,bakımlı ol.benden sonra süründü diye düşünmesin.onu hiç umursamıyormuş tavrı takın.kardeşin de dahil olmak üzere tüm iletişimi kes.zamanla burnu sürtüp hatasını anlasa bile o adamdan bi cacık olmaz salla gitsşn yani.sonsuza kadar süren aşk acısı yok.
Hemde nasıl bir başak burcuyum anlatamam ayrıntılar genel hakkında çok fikir verir gibi geliyor bana bilemiyorum. Yapmak istediğim şeyler var ama üşeniyorum sanırım adım atma zamanı dediğiniz gibi, son birkaç gündür eskisi gibi kendime bakmaya başladım gerçekten iyi geldi. Acımasızca olacak ama bu ilişkiden bir nane olmayacağı kesin ama allah onada çektirsin istiyorum biraz kıymet anlasın istiyorum bi kendine gelsin ne diyim

Bende tamamını malesef okuyamadım, bundan sonra biraz daha özet geçersen daha çok yardımcı olabiliriz bence.

Gram hatan yok ton hatan var bence.. Sebebimse şu;

Kızların böyle hakaret etmesi falan erkeği son derece rahatsız eden itici bir davranıştır. Sana söyleyeceğim sadece bu. İtiyor yani herkesi böyle insanlar. Daha bence medet umma. Ve evet, zamanla kabuk tutuyor.

Kimi zaman istedi kimi zaman istemedi ama onu sevdiğimi başında söyledim eğer bana karşı birşey hissetmiyorsan çekilicem dedim ama hiç bir zaman böyle söylemedi hep bekleyelim işte hazır değilim vs şeklinde beni oyaladı insan sevince yapıyor bunun açıklaması yokki zamanı geldi seni çok seviyorum ölüyorum dedi iki telefonu kapadım diye bunca dogru yapılmış şey çöpe mi atılmalıydı allah aşkına kıymek bilmek denen birşey var anası sofra hazırlamamış bide davet ediyor diyorum hiçmi söz hakkım yok bu duruma üzüldüm dediğimde bile hırlamalar gürlemeler benimde bir sabrım var yapmayın allah askına bam teli denen bişi var ya
neresinden tutsam olmayacak bir hikaye bu. ozur dileyerek yaziyorum. ki yazmamizi siz istemissiniz akil verin ama kotu de yazmayin diye uyarmissiniz bir de..
iyi yazilicak bir durumunuz yok benim anladigim kadariyla....1.kabul edin ki bu adam size asik olmamis...hoslanmistir hosleri olmustur ama cok sevmemis...fedakarliklari da anlamsizca yapmissiniz... fedakarlik hak edene yapilir. suan sizin sorununuz ne anlamadim. adamin asik olmadigini bike bike zorla baslatmissiniz ona konfor saglamissiniz. buna cogu erkek hayir demez...kendinizi kullandirtmissiniz bir nevi. annesi sunu yapmadi bunu yapmadi diyosunuz ya haklisiniz ama GORUSMEYECEKTINIZ...bir adam cok iyi asik taklidi yapar kizi kandirir ve sonucta husran yasar kiz anlarim. ama burda siz bile bile lades demissiniz. simdi dert nedir ben anlamadim...rahat olun gecer. ortada firtinali bir ask yok. seven tarafla az seven taraf var. bu saatten sonra o adam size asik olup surunup arayip yalvarmaz. asik olsa simdiye kadar olurdu.isterseniz maddi yardima tekrar baslayin sadece sonucu ertelersiniz. BITMIS...GECMIS OLSUN. BOYLE ILISKI OLMAZ UZGUNUMMM...

Bence onun da beklediği buymuş. Haklı olduğunuzu biliyor bence. Ama söyleyecek sözü yok. Sizi oyalamış kenarda tutmuş. İşine gelmiş kullanabileceği biri olması. Gururlu biri sizin yaptığınız iyiliklere mani olurdu sevmiyorsa. Ben bencilce davrandığını düşünüyorum. Arkadaşların dediği doğru peşinden koşarsan kıymetin olmaz. Ben de buna benzer bir ilişkiden çıktım. Kalbim acıyor ama yapacak bir şey yok. Kendinizi oyalamaya çalışmak zorundasınız. Elbet bir gün unutulur. Kıymet bilmeyen insanlara bir dakika bile ayırmak hata. Insan geçen zamana acıyor.

Pardonda ben hatalıyım dedim zaten peki benim onun için yaptıklarım ne olacak?? Yıllarca süründüm bir erkek gibi onu sevdigimi söyledim teklif ettim hiçbir doğumgününü atlamadım yurtdısı sehirdısı gittigim heryerden hediyeler aldım kendime hiçbişi almazken ablası rahatsızdı gittim ben ilgilendim ablasının yanına gidecek sınava başvuracak parası yoktu ben sağladım ben fabrikatör kızı değilim hepsini kendi harçlığımla yaptım. Annesi kahvaltıya cagırdı hiçbişey hazırlamadıgı gibi cıkarın peynir zeytin yiyin işte dedi ses cıkarmadım o bize geldiginde ise kuş sütünü eksik etmedim sofradan. Dersaneye gidecek parası yoktu saçmalama dersine çalış ben bulur bi şekilde öderim dedim. onun istemedigi kimseyle görüşmedim onu kıracak tek bii yapmadım ama 5 senenin sonunda yetti artık dedim benim için kılını kıpırdatmadı bence siz yerimde olsanız agzına s...dınız boş konuşup benim moralimi bozmayın
istediginiz kadar kufurden nefret ederim diyin burda bile "agzina si...diniz " diye kufur ediyosunuz....asiri agresifsiniz ...derdini yazan sizsiniz kimse burda sizin hayatinizi didiklemiyor. begenmediginiz yorumdada bos bos konusup canimi sikmayin be falan yazmissiniz...Argo birisiniz...kusura bakmayin....kendinizi de kandirmayin....ama siz argo da olmasaydiniz bu iliski zaten mutlu sonla bitmezmis..

Hatalarınız var yok değil ancak tamamen bittiğine eminseniz mutlak hakkınızda daha hayırlı bir başlangıç olacak bu yüzden zamana bırakmak en güzeli...

neresinden tutsam olmayacak bir hikaye bu. ozur dileyerek yaziyorum. ki yazmamizi siz istemissiniz akil verin ama kotu de yazmayin diye uyarmissiniz bir de..
iyi yazilicak bir durumunuz yok benim anladigim kadariyla....1.kabul edin ki bu adam size asik olmamis...hoslanmistir hosleri olmustur ama cok sevmemis...fedakarliklari da anlamsizca yapmissiniz... fedakarlik hak edene yapilir. suan sizin sorununuz ne anlamadim. adamin asik olmadigini bike bike zorla baslatmissiniz ona konfor saglamissiniz. buna cogu erkek hayir demez...kendinizi kullandirtmissiniz bir nevi. annesi sunu yapmadi bunu yapmadi diyosunuz ya haklisiniz ama GORUSMEYECEKTINIZ...bir adam cok iyi asik taklidi yapar kizi kandirir ve sonucta husran yasar kiz anlarim. ama burda siz bile bile lades demissiniz. simdi dert nedir ben anlamadim...rahat olun gecer. ortada firtinali bir ask yok. seven tarafla az seven taraf var. bu saatten sonra o adam size asik olup surunup arayip yalvarmaz. asik olsa simdiye kadar olurdu.isterseniz maddi yardima tekrar baslayin sadece sonucu ertelersiniz. BITMIS...GECMIS OLSUN. BOYLE ILISKI OLMAZ UZGUNUMMM...
Başta şunu belirteyim kotu yazmayın derken onursuzsun diyenler oldu o kadarını da kabul edemez kimse kalkıp bana onursuz diyemez yani adamla düşüp kalkmadım allaha şükür hatalısın keşke yapmasaydın vs denir tabiiki ikincisi benden çok daha uzun konu açanlar var koca bi sayfa okuduğumu bilirim sonuçta karakter sınırı yok içimi döktüm napayım. Sevdim başka açıklaması yok kimsenin evine ben gelicem ben gelicem diye gitmedim şehirler arası ilişkilerde gidip gelmeler oluyo gitmesem geldi buraya kadar bizde uğramadı diyolar bildiğiniz gibi değil erkek arkadaşıma söyleme geldiğimi zaten 2 gün kalıp gidicem diyorum bu sefer alınıyorlar ben hayırsız vefasız oluyorum ben anlamadım ki bu işi ben nasıl hatalı oluyorum vallahi anlamadım univden sonra maddi desteği olması gereken kadar yaptım zaten ama hiçbi zaman özel günleri unutmadım baktım karşımdaki hiçbişey yapmıyo ayrıldım bitti işte hepsi bu

Amin inşallah ya yok kesin bitti yeter biraz moral biraz akıl arıyorum sadece atlatmak için
Anlatmışsınız büyük ölçüde rahatlamış olmalısınız
Bundan sonrası için dikkatli olmanızı ve fevri davranış ve sözlerden uzak durmanızı önerir; en güzel sevgiyi bulmanızı dilerim ;)

Bence onun da beklediği buymuş. Haklı olduğunuzu biliyor bence. Ama söyleyecek sözü yok. Sizi oyalamış kenarda tutmuş. İşine gelmiş kullanabileceği biri olması. Gururlu biri sizin yaptığınız iyiliklere mani olurdu sevmiyorsa. Ben bencilce davrandığını düşünüyorum. Arkadaşların dediği doğru peşinden koşarsan kıymetin olmaz. Ben de buna benzer bir ilişkiden çıktım. Kalbim acıyor ama yapacak bir şey yok. Kendinizi oyalamaya çalışmak zorundasınız. Elbet bir gün unutulur. Kıymet bilmeyen insanlara bir dakika bile ayırmak hata. Insan geçen zamana acıyor.
Şimdi işini gücünü de buldu dediğiniz gibi rahat olması gayet normal allah biliyo işte ben bişi kaybetmedim maddi anlamda yanında oldum mutlu ettim benden bişi eksilmedi ben öğrenci harçlığımla iki kişiyi mezun ettim hepte bereketini gördüm allah biliyo diyorum başka da bişi demiyorum ettiğini bulsun

ba
Başta şunu belirteyim kotu yazmayın derken onursuzsun diyenler oldu o kadarını da kabul edemez kimse kalkıp bana onursuz diyemez yani adamla düşüp kalkmadım allaha şükür hatalısın keşke yapmasaydın vs denir tabiiki ikincisi benden çok daha uzun konu açanlar var koca bi sayfa okuduğumu bilirim sonuçta karakter sınırı yok içimi döktüm napayım. Sevdim başka açıklaması yok kimsenin evine ben gelicem ben gelicem diye gitmedim şehirler arası ilişkilerde gidip gelmeler oluyo gitmesem geldi buraya kadar bizde uğramadı diyolar bildiğiniz gibi değil erkek arkadaşıma söyleme geldiğimi zaten 2 gün kalıp gidicem diyorum bu sefer alınıyorlar ben hayırsız vefasız oluyorum ben anlamadım ki bu işi ben nasıl hatalı oluyorum vallahi anlamadım univden sonra maddi desteği olması gereken kadar yaptım zaten ama hiçbi zaman özel günleri unutmadım baktım karşımdaki hiçbişey yapmıyo ayrıldım bitti işte hepsi bu
bakin hala argo konusuyosunuz. adamla dusup kalkmadim allaha sukur gibi...dusup kalkmak ne demek...neyse ben sizin konusma tarzinizi tuhaf buldum. simdi ne alaka dusup kalmak . insan bunu soylemeye cekinir yani. ayrica dusup kalksaniz ne olur.kalmasaniz ne...evine gitmissiniz o size gelmis...ben arada bir resmiyet olmadan ailelerle boyle icli disli olmayi luzumsuz bulan biriyim..herneyse ben sizinle birebir konusamam tarzlar ayni degil...hakkinizda en iyisi olsun...bol sans..

Back
X