- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Asitli su içiyorum,asitsize alışık degilim buda mı sorun?Gece yemek yemiyoruz.
Unlu gıda tüketmiyoruz.
Asitli içecek içmiyoruz.
Ben bilmem.Asitli su içiyorum,asitsize alışık degilim buda mı sorun?
Asitli maden suyu ,sodaAsitli su dediğiniz alkali su mu ?
Asitli maden suyu ,soda
mide kuultme am3liyati oldum. daha 1 senem dolmadi insanlara eski fotografimi gosterince sasiriyorlar. ama ben o kiloluyken bulundugum ruh halinden cikamadim bi turlu. yani zayiflayinca hayatin aniden müsmukemmel olmuyor. hala kalabaliktan kaciyorum.hala aynalara bakamiyorum hala fotograf cekmeyi sevmiyorum. (bu arada small bedene kadar dustugum halde yasiyorum bunlari) diyecegim o dur ki zayif olsan bile aniden cikamiyorsun o moddanArkadaşlar merhaba,
Zayıf olmak ne kadar önemli sizin için?
Kilo almamak için neler yapıyorsunuz?
Kilo problemim var ve motivasyon olsun bana tavsiyeleriniz ve görüşleriniz.
Terapi görmeyi düşünmez misin?mide kuultme am3liyati oldum. daha 1 senem dolmadi insanlara eski fotografimi gosterince sasiriyorlar. ama ben o kiloluyken bulundugum ruh halinden cikamadim bi turlu. yani zayiflayinca hayatin aniden müsmukemmel olmuyor. hala kalabaliktan kaciyorum.hala aynalara bakamiyorum hala fotograf cekmeyi sevmiyorum. (bu arada small bedene kadar dustugum halde yasiyorum bunlari) diyecegim o dur ki zayif olsan bile aniden cikamiyorsun o moddan
tesekkur ederimTerapi görmeyi düşünmez misin?
Benim arkadaşım psikolojik yardım almıştı,çok iyi geldi.
İnşallah en yakın zamanda sen de toparlarsın.
Geçmiş olsun.
Boyum 1,68 ve kilom 88Sağlık problemin mi var? Zayıf olmak neden bu kadar önemli senin için?
Kendin için istiyorsan kilo verebilirsinBoyum 1,68 ve kilom 88
Yillardır kilo sorunum var,bıktım artık
Çooookkkk önemliArkadaşlar merhaba,
Zayıf olmak ne kadar önemli sizin için?
Kilo almamak için neler yapıyorsunuz?
Kilo problemim var ve motivasyon olsun bana tavsiyeleriniz ve görüşleriniz.
Evet aynen,hayat tarzı olmalı bencede ama stres olunca yiyorum ve yilların getirdigi kısır döngüKendin için istiyorsan kilo verebilirsinsabır isteyen bir iş ve hayat tarzını değiştirmen gerekiyor. Ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum bu aralar ama evde oturarak çok zor.
Diyet degilde hayat tarzı olarak degiştirebilsek alışkanlıklarımızı,daha saglıklı beslenebilsekÇooookkkk önemli
Bolca diyet yapıyorum
İçim dışım dukan oldu .. diyetten bıktım ama herseyin bir bedeli var diyip yola devam ediyorum
Doğumda 33 kilo al ,hiçbir şekilde vereme sonra gel konuşuruz yineDiyet degilde hayat tarzı olarak degiştirebilsek alışkanlıklarımızı,daha saglıklı beslenebilsek
mide kuultme am3liyati oldum. daha 1 senem dolmadi insanlara eski fotografimi gosterince sasiriyorlar. ama ben o kiloluyken bulundugum ruh halinden cikamadim bi turlu. yani zayiflayinca hayatin aniden müsmukemmel olmuyor. hala kalabaliktan kaciyorum.hala aynalara bakamiyorum hala fotograf cekmeyi sevmiyorum. (bu arada small bedene kadar dustugum halde yasiyorum bunlari) diyecegim o dur ki zayif olsan bile aniden cikamiyorsun o moddan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?