Zayif olmak...

Boşversene Egem abla...
Çirkin dediği hatun kilolu ama güzel bir hatun, şişman ama vücudu da orantılı, modelliğe yakışmamış demiş birde, kadın zaten büyük beden mankeni, en az 175 cm de boy vardır. Herkes 36 beden olmak zorunda mı? Hepimiz tornadan mı çıktık?önemli olan sağlıklı olmak, kendini iyi hissetmek...

size iğrenc ve yağlı ne zaman dedim acaba allahalla o resimdeki sizmiydiniz

avatarınızdan ne olduğunuz belli

Bana mı söyledin dedim,hayır resimdeki kişiye dedin bunu

Benim sinirlerimi zıplatma sakın haddini bil terbiyesiz seni,sen kendine bak önce edepsizlik yapma bana fena olur..

Son düzenleme:
Yani şöyle bir konuda bile tartışma çıkıyor ya kadınlarımıza helal olsun diyorum.

Kimine kilo yakışır, kimine zayıflık yakışır...

Herkes kendini kaç kiloda zinde, dinç ve özgüvenli hissediyorsa öyle mutludur.
Ne önemi var ki?

Son düzenleme:
Niye çağırmıyorsunuz beni? Madem olay var yine

Zayıf ya da şişman farketmez Rabbim minicik beyin vermesin yeter ki

Egem çok kıskanıyom seni varya arkadaşım şişkom benim kurban olsunlar sana :13:

erkekler şişman kızları sevmez bu kesin
zavallı erkekler bazende zayıf kadınlarla evlenirler tabi evlenince bi salarlar
sonra da niye baskasına baktı sevmedi öpmüyo ilgisiz derler
hak vermek lazım
kusura bakmayın

iki dk da olay çıkardılar o kız o yağlara daha 40 yasına gelmeden önce kemik erimesi sonra kireçleme olur bunu idrak edemiyorsunuz
yiyip içmeye devam edin ben haksızsam aman banane ya alın modelinizide siizn olsun illallahhh ettim

hiç bir insan kilosu nedeniyle kötü kelimeler ve aşağılanmayı haketmez.yok inek, yok iğrenç gibi kelimelerle birde.
bilemezsiniz belki de rahatsızdır.
ayrıca,o kişi evet manken. şunu unutmayın ki kilolu insanlarında kıyafete ihtiyacı var. ve böyle bir sektör var. o sektörün kıyafetlerinide bu kız ve bunun gibileri tanıtıyor. bunlara büyük beden manken deniyor. ve bu manken tara lynn dır ve yüzüde çok güzeldir.

Son düzenleme:
dediğimi idrak edemeyen serdar ortaç dinleyen zihniyetlerle polemiğe giremicem.. yazmayın yorum bana

seni çöpe atacağım poşete yazık

Son düzenleme:
bende 55 kiloyum boyumda var ama yinede şu takıntıdan kurtulamadım gitti, 5yıl önce çok zayıftım 43 kiloydum ve gerçekten berbattı üstüme giyecek hiç birşey bulamıyordum ne giysem yakışmıyordu herşey bol ve biçimsiz duruyordu aldığım herşeyi daralttırmak zorunda kalıyordum, şimdi bildiğiniz etli butlu oldum :) ama yinede memnun değilim, karşılaştığımz herkes ay ne kadar kilo almışsın diyince dünya başıma yıkılıyor her seferinde( biraz versem 49 50 olsam hiç bir sıkıntı kalmaz...

siz kaç kilosunuz merak ettim :26: diyetisyen felanmısınız:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…