- Konu Sahibi serinserin
-
Estalmus evet canim
2 cocugum var :)
Oglum 7 yasinda, kizim da 26 aylik
Ben her iki hamileligimde de 17 kilo aldim ,
almadim degil yani aldim, ama odemmis
dogum yapar yapmaz hepsi gitti ,
hatta hamile kaldigim baslangic kilomun altina indim ...
Diyorum ya dogumlar sarsti beni :)
Esime 3. yu de dogurursam yeryuzunden kaybolacagim diyorum :)
evlilik ayımız da 1 yıl farkla aynı galiba
:)) Yas kac ?
Ben 33 yasimdayim :))
ben de oğlumda 15 kızımda 13 aldım
her ikisinde de gebelik öncesi kilomun altına indim hala da öyleyim
3. yü doğurursam ben de gelirim arkandanyalnız kalmamış olursun
bak o tutmadı
28 yaşımdayım
kızlar ya
şu anda psikolojimi alt üst ediyorsunuz söylüyüm
sen hamilesin teğet geç kendinikızlar ya
şu anda psikolojimi alt üst ediyorsunuz söylüyüm
biraz öyle oldu:)) Tuh neyse o kadar olur :))
Sen erken evlenmissin :))
Tatlım ben her gün yürüyorum, çocukluğumdan beri yürüyüroum zaten yürüyüşü cok seviyorum, takıyorum kulaklığı kulağıma en az 1 saat, sorun egzersiz değil, aksine sağlıklı da besleniyorum, en büyük sorunum abur cubur gıdalar cipstir krakerdir tuzlu ıvır zıvırlar yani.. Ama dengelicem bundan sonra merak etme
Ay şekerim boşver sen kiloyu falan, bebişini düşün,sağlıklı şeylerle full beslen, senin canın, bebişinin canı her şeyden önemli, zaten su kesesi bir sürü kilo gösteriyor, düşün hani regl falan oluyoruz vücut hemen ödem yapıyor da 2-3 kilo fazla çıkıyoruz, kaldi ki sen büyük bir su kesesi ve içinde minik bir bebek büyütüyorsun bir çiçek yetiştirir gibi..
Psikolojini rahat bırak hayatım sen, bol bol meditasyon müzikleri dinle evde yalnızken uzanıp..
Bak bir tane koyuyorum..
[video=youtube;Aeuob9pXlQs]http://www.youtube.com/watch?v=Aeuob9pXlQs[/video]
Oyle deme mavi verirsin insallah sagsalim dogum yap da...
Benim de bir 4-5 kilo fazlam var ve vermek istiyorum verince daha mutlu olucam
Kimileri zayiflari 0 bedenleri begenir kimileri balik etlileri herkesin begendigi kendine yargilamak anlamsiz
Ayrica kilolu kadin cirkindir diye bir sey yok onemli olan insanin kendiyle barisik olmasi
Bu arada resimler insallah gozukuyodur;
Ve bana kalirsa tas gibi hatun
bu kız taş değil de patates çuvalı iğrenc kusura bakmayın da buna güzel diyemezsiniz sırf yüz için o boyaları silincede saçını tepeden toplasa tam evde ders çalışan inek obez kız olur
Bence gayet guzel bir kadin. Sizin kadinlara karsi bir dusmanliginiz mi var? Begenmeyebilirsiniz ama ifade etme sekliniz cok cirkin.
bu kız taş değil de patates çuvalı iğrenc kusura bakmayın da buna güzel diyemezsiniz sırf yüz için o boyaları silincede saçını tepeden toplasa tam evde ders çalışan inek obez kız olur
insanlar hakkında bu şekilde konuşamazsınız.bence gayette hoş biri.beğenmediyseniz bile sessiz kalabilirsiniz.insanları rencide eder gibi konuşmayın lütfen!
akrabanız heralde size ne beğenip beğenmemeden küfür etmedim tasvir yaptım bilirsiniz değil mi nedir emin olun sizden milyon kat kibar biriyimdir klavyeden psikologluk taslamayın .allahalla[/QUO
sadece pes....
bir obez kadına şişko dedim diye mi kadınlara düşman oldum yani tespitleriniz süper yani
beğenmedim evet iğrenc yağlı bildiğinm michelin araba lastiği reklamındaki karaktere benzio kusura bakmayın sizde bu kadar şişmansınız sanırım alındınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?