Zayif olmak...

ben de oğlumda 15 kızımda 13 aldım

her ikisinde de gebelik öncesi kilomun altına indim hala da öyleyim

3. yü doğurursam ben de gelirim arkandanyalnız kalmamış olursun

Son düzenleme:
ben de oğlumda 15 kızımda 13 aldım

her ikisinde de gebelik öncesi kilomun altına indim hala da öyleyim

3. yü doğurursam ben de gelirim arkandanyalnız kalmamış olursun

kızlar ya
şu anda psikolojimi alt üst ediyorsunuz söylüyüm

takmıyorum desem yalan olur
çünkü çok aşırı yemiyorum ya
3 öğün yiyip 2 öğünde ara öğün yapıyorum meyve ve kuruyemiş yiyorum
nasıl aldım 9 kilo 6 ayda anlamadım
sanırım ekmeği çok kaçırıyorum bide çikolata
neyse bu aralar onada dikkat ederim artık
zaten doğumdan sonraki ilk hafta içinde 10 kilo gidiyor
şimdiden hesap yapıyorum 80le doğuma gitsem 10 kilo ordan gitse 70ten 55e nasıl incem ben ya
o rengarenk pantolonlarıma nasıl gircem ya

ama olsun bebişim sağlıklı doğsunda veririm ben ya dimi dimi dimi

Oyle deme mavi verirsin insallah sagsalim dogum yap da...

ya millet yine süt olsun diye ne varsa yedirecekler
zaten kızımda dünyayı yedim ama yine süt olmadı
sezeryandan dolayı herhalde

ama bu sefer açıkgöz olmam lazım
iradeli olmam lazım
sütümün kalitesini azaltmadan zayıflamanın yollarını arıyorum şimdiden

bigün kilo kilo diye kafayı yiycem ama ne zaman bilmem
kızım bile dedi geçen anne şişman olmuşsun diye
gülermisin ağlarmısın

bunun bedenle kiloyla alakası yok. kötü olan zayıfta da kiloluda da vücut hatlarının kaybolması, oranlarının bozulması. bu da insanın tipine göre değişir. ben 34 hatta üst bedenden bazen 32 bedenim (belim 56cm) ama hiç de öyle bir deri bir kemik görünmüyorum. yani bugüne kadar hiç kimseden kilo al falan dediklerini duymadım tam tersi iltifat aldım. bir başkası için de yuvarlak hatlarını koruyorsa 40 beden de bu şekilde olabilir. bence bu kadınların ikisi de fizik olarak düzgün ve güzel.

bu kız taş değil de patates çuvalı iğrenc kusura bakmayın da buna güzel diyemezsiniz sırf yüz için o boyaları silincede saçını tepeden toplasa tam evde ders çalışan inek obez kız olur

bu kız taş değil de patates çuvalı iğrenc kusura bakmayın da buna güzel diyemezsiniz sırf yüz için o boyaları silincede saçını tepeden toplasa tam evde ders çalışan inek obez kız olur

Bence gayet guzel bir kadin. Sizin kadinlara karsi bir dusmanliginiz mi var? Begenmeyebilirsiniz ama ifade etme sekliniz cok cirkin.

Son düzenleme:
Bence gayet guzel bir kadin. Sizin kadinlara karsi bir dusmanliginiz mi var? Begenmeyebilirsiniz ama ifade etme sekliniz cok cirkin.

bir obez kadına şişko dedim diye mi kadınlara düşman oldum yani tespitleriniz süper yani
beğenmedim evet iğrenc yağlı bildiğinm michelin araba lastiği reklamındaki karaktere benzio kusura bakmayın sizde bu kadar şişmansınız sanırım alındınız

böyleleri varken ....

kızlar kompleksli olduğu için güzel kızları manken gbi olanları sevmez böylelerine güzel der.

Son düzenleme:

insanlar hakkında bu şekilde konuşamazsınız.bence gayette hoş biri.beğenmediyseniz bile sessiz kalabilirsiniz.insanları rencide eder gibi konuşmayın lütfen!

insanlar hakkında bu şekilde konuşamazsınız.bence gayette hoş biri.beğenmediyseniz bile sessiz kalabilirsiniz.insanları rencide eder gibi konuşmayın lütfen!

akrabanız heralde size ne beğenip beğenmemeden küfür etmedim tasvir yaptım bilirsiniz değil mi nedir emin olun sizden milyon kat kibar biriyimdir klavyeden psikologluk taslamayın .allahalla

biriniz yazınca 100 ünüz birden hanımefendi kesilip yazmaya başlamayın konuyu kapatın ve susun zevklerime karışamazsınız gidin işinize hiç sevmem böyle tavırları size çene yetişteremeyeceğim işim güücm var

Sana bir cevap verirdim de. Polemige girmiycem Mune'ye soz verdim. Kib yaptim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…