- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi serinserin
-
şu rezilliğe bakın ya liseli ergen laflarından farkı ne hani nerde beni ayıplayanlar bunu da şikayet etsenize .
evet seninle aşık atamam
senin seviyene inemem ne yazıkki
senle uğraşamam şimdi
itle köpekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, insan gibi görünen hayvanları tedavi ederdim !
Cevap vermeyin boşverin hem seviyenizi düşürmeyin hem de boşuna ceza almayın.Zira sayılı dakikaları kaldı.
senin gibi kaşar olmaktan iyidir.
çok vasatsın ya
Cevap vermeyin boşverin hem seviyenizi düşürmeyin hem de boşuna ceza almayın.Zira sayılı dakikaları kaldı.
Arkadaşlar lütfen karşılıklı hakaret etmeyi bırakır mısınız?
editör arkadaş neden taraf tutuyorsnuz bana ayan beyan küfreden birini burda tutup duruyorsunuz . ne biçim iştir bu ya .
Ben kimseye taraf değilim. Herşey ortada, kötü içerikler alındı ve gereken yapılacak.
bekliyorum bakalım namusuma laf atan bu kadın engellenecek mi acaba
konuyu açan serinserin arkadaştan özür diliyorum kendi adıma konu istenmeyen yerlere gitti
hoşçakalın kızlar öptüm sizi
arkadaşlar ,birii hakaret edici mesajlar yazıyorsa lütfen cevap yazmayın. kib bunun için var. o zaman olay karşılıklı hakaretlere dönüşüyor. iyice uzadı ve gitgide artık hakaretler havada uçuşmaya başladı. bunları okumak istemiyorum ben kkda.yakışmıyor hiç birimize.
konuyu açan serinserin arkadaştan özür diliyorum kendi adıma konu istenmeyen yerlere gitti
hoşçakalın kızlar öptüm sizi
Ayrıca herkesin eşiyle hatta kendi ailesiyle bi sorunu olabiliyo
kimse 4 4lük yaşamıyo
evet benimde zamanında oldu ama atlattım çok şükür şu anda mutluluğun doruklarındayım
ama sanırım gerçekten seninde sorunların var ki herkese sataşıyorsun
acıdım şimdi sana
çok mutsuz bi halin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?