- 2 Ocak 2016
- 104
- 320
- 53
- 40
- Konu Sahibi istikrar58
-
Iy yapmissin gun belirlemek iy gelicek goruceksin mesela bugun oglen çok yoruldum uzun zamandir diyetteyim fikri geciyorduki 4 gunde oldugumu gordum ve rahatladim devam dedim:)) spor yapmanda çok guzel ben yapamiyorum ne yazikki. Ama spor yapmadan kilo vermek en azindan kilolu gezmekten daha iydir siteLeyla ben de 100den düşüyüm ilk olarak
1/100
10.00: yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,salatalık,domates,biber,2 tbe(tam buğdaylı ekmek)
15.00: tavuklu patates yemeği,1 tbe
19.30: kabak yemeği,yoğurt,2 tbe
Aralarda nescafe,yeşil çay ve 1 bardak süt
Öğünlerde tek çeşit tercih etmeye çalışıyorum.ne kadar az kalori o kadar iyi
Ve spor leslie 3 mile,yarım saat pilates
Ve su 3.250 bitti kaldı 0. 750. Çok başarılı birgündü bnm için hiç tatlı yemedimDarısı sizlere ve diğer günlere arkadaşlar
HoşgeldinMerhaba kızlar :) ben normalde de sıkı bi kk takipçisiyim ama üye olmayı düşünmemiştim. Bu konuyu takip ederken dayanamadım ben de katılmak istedimboyum 1.60 kilom 66 şu anda. Yazın spor diyet derken 58 e kadar düşmüştüm ama okul maratonuyla sporu bıraktım ve yediklerimle de 8 kilo aldım hedefim 55 kilo olmak. bu sabahtan itibaren ben de dikkat edicem ve spora tekrar başlıcam. Kimseye de bu durumdan bahsetmeyi düşünmüyorum çünkü çevrem de bıktı benim bitmek bilmeyen "diyete başlıcam" laflarımdan ve benim motivasyonumu da düşürüyolar "yine mi diyet, bu seferki ne kadar sürecek bakalım" diyerek. Tek paylaşacagım kişiler siz olcaksınız umarım hep birlikte başarırız
bende çekiniyorum diyetteyim demeye :)Merhaba kızlar :) ben normalde de sıkı bi kk takipçisiyim ama üye olmayı düşünmemiştim. Bu konuyu takip ederken dayanamadım ben de katılmak istedimboyum 1.60 kilom 66 şu anda. Yazın spor diyet derken 58 e kadar düşmüştüm ama okul maratonuyla sporu bıraktım ve yediklerimle de 8 kilo aldım hedefim 55 kilo olmak. bu sabahtan itibaren ben de dikkat edicem ve spora tekrar başlıcam. Kimseye de bu durumdan bahsetmeyi düşünmüyorum çünkü çevrem de bıktı benim bitmek bilmeyen "diyete başlıcam" laflarımdan ve benim motivasyonumu da düşürüyolar "yine mi diyet, bu seferki ne kadar sürecek bakalım" diyerek. Tek paylaşacagım kişiler siz olcaksınız umarım hep birlikte başarırız
Hosgeldin aramiza:) Tanisalimi benim ismim Leyla:) Sizin isminiz?Merhaba kızlar :) ben normalde de sıkı bi kk takipçisiyim ama üye olmayı düşünmemiştim. Bu konuyu takip ederken dayanamadım ben de katılmak istedimboyum 1.60 kilom 66 şu anda. Yazın spor diyet derken 58 e kadar düşmüştüm ama okul maratonuyla sporu bıraktım ve yediklerimle de 8 kilo aldım hedefim 55 kilo olmak. bu sabahtan itibaren ben de dikkat edicem ve spora tekrar başlıcam. Kimseye de bu durumdan bahsetmeyi düşünmüyorum çünkü çevrem de bıktı benim bitmek bilmeyen "diyete başlıcam" laflarımdan ve benim motivasyonumu da düşürüyolar "yine mi diyet, bu seferki ne kadar sürecek bakalım" diyerek. Tek paylaşacagım kişiler siz olcaksınız umarım hep birlikte başarırız
doğruı acıktığımızda 1 bardak su içip beklemeyliyiz :)Benim isime yarayanlari paylasmak istiyorum:
1 yk katkisiz Fistik ezmesi tatli istegimi koreltiyor ve hatta yag yakiminda da yardimci oluyormus
1 disaridan eve geldigimde canavar gibi acikmis hisediyordum cozumu buldum cok sukur:) 1 bardak suya 2 yk dogal elma sires ve 1 tk bal karisimi icip az ya kitap yada temizligimi yaparsam acliktan birsey kalmiyor ama dikkat edin oyleki aksam yemegi vakti geldiginde yeme hissi olmuyor ama yinede yoyorum cunku bir defa yemedim sonra inanilmaz aclik bastirmisti gec saatte.
Ve tabi biliyorsunuzdur aclikla susuzluk hissi ayniymis aciktigimizda bol su icip 20 dakika beklemekte fayda varmis:)
Merhaba canım ben de ayşenaz çok memnun oldum :)Hosgeldin aramiza:) Tanisalimi benim ismim Leyla:) Sizin isminiz?
Kimseye dememek cok dogru soyle bir arastirma var kizlar mesela basarmak istedin birsey etrafa soyledigimizde evet yapiyoruz oldugumuzu bilip bir iki olumlu tepki alinca beynimiz sanki basarmis gibi o tatmini aliyormus ve yeter deyip kolay pes edebiliyormusuz. Ama arastirmalara gore bir isi basarmadan once soylememek en dogrusu yada hic soylememek burak fark eden fark etsin. Zaten dinimizde de oyle tavsiye edilmiyormu yapicaklarini anlatmak aslinda dogru degil bir yonu ovunmeyi engellemek diger yonude basarmak istedigimiz seyde istikrarli olabilmek icin olabilirmi acaba die kendi kendime dusunmustum bu fikri okudugumda. Neyse sanirim demek istedigimiz anlatamadim bend kalsin:))
Canım bana biraz sert gibi geldi diyetin. Kaç kalori oldugunu biliyor musn o zaman daha saglıklı yorum yapabiliriz :)bugünkü menüm
saat 7.30 da 7 dk lesli yaptım
sabah : 1 salatalık , 3 kaşık menemen , tere
ara : 1 maden suyu , 3 tane eti form light büsküvi
öğlen : 4 - 5 kaşık patates salatası , 2 tatlı tabağı kadar karpuz (karpuza acayip bayılıyoruuum)
ara : 3 tane eti form light büsküvi , 3 tane kayısı , 1 parmak kadar çikolata
akşam : 1 simit , 1 büyük bardak ayran , 1 tatlı tabağı karpuz
bundan sonra spor yaparmıyım bilmiyorum yaparsam yazarım arkadaşlar inş daha da birşey yemem sizce bugünkü menüm nsaıl olmuş dengeli ve sağlıklımı yoksa şok diyet gibimi ?? cevaplarınızı bekliyorumm
evet benimde bugün hoşuma gitmedi biraz önce bu hafta için bişeyler aldım ama yarın daha iyi olucak bu arada ne kaç kalori menüm mü ? yani bilemiyormCanım bana biraz sert gibi geldi diyetin. Kaç kalori oldugunu biliyor musn o zaman daha saglıklı yorum yapabiliriz :)
Canim menun cok az dedigine gore vermen gereken kilon cok simdi bu kadar kisarsan sonra daha da kisman gerekir kiloverebilmek icin. Cunku bedenimiz oyla ayarlanmis az yedigimizde beden adapte oluyor ve metabolizma yavasliyor hayatimizi surdure bilmek icin. Simdi kendi yaptigimi soyliyeyim cunku benim kilo 98 hamileliklerimden sonra baya vermistim.evet benimde bugün hoşuma gitmedi biraz önce bu hafta için bişeyler aldım ama yarın daha iyi olucak bu arada ne kaç kalori menüm mü ? yani bilemiyorm
çook tşk :) evet kesinlikle haklısın biryerde birşey duymuştum zayıflama sürecin boyunca hiç ekmek yemessen (mesela) zayıflayıp diyeti bıraktığın zaman ekmek yediğince miğde onu sindirmekte çok zorlanıyormuş ve direk kilo olarak yapışıyormuş sana bende buna kesinlikle inanıyorum bu yüzden zayıflama sürecimiz boyunca hiç bir şeyi kesmemeliyiz :)Canim menun cok az dedigine gore vermen gereken kilon cok simdi bu kadar kisarsan sonra daha da kisman gerekir kiloverebilmek icin. Cunku bedenimiz oyla ayarlanmis az yedigimizde beden adapte oluyor ve metabolizma yavasliyor hayatimizi surdure bilmek icin. Simdi kendi yaptigimi soyliyeyim cunku benim kilo 98 hamileliklerimden sonra baya vermistim.
Mesela ben iki ogun 1 ara yada dayanamassam 2 ara yapiyorum ama doyana kadar yiyorum. AMMA bu cok onemli hersabah tartiliyorum eger tartimda en 50-100gr eksilme olmadiysa yememi azaltiyorum yok eksi var ise ayni yemeye devam ediyorum. Tabi buraya sadece cuma gunu bildirimi yapicam.
Ana ogunlerini doyana kadar ye ve meyve tatli turu elki aralarda ye yaninda ceviz sut veya tarcinli yogurt deneyebilirsin belki tabi bu benim yapmaya calistigim sen kendini daha iyi bilirsin:) basarilar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?