Zayiflama gunlugum hayalim 58 kilo beraber zayiflayalimmi?

Leyla ben de 100den düşüyüm ilk olarak
1/100
10.00: yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,salatalık,domates,biber,2 tbe(tam buğdaylı ekmek)
15.00: tavuklu patates yemeği,1 tbe
19.30: kabak yemeği,yoğurt,2 tbe
Aralarda nescafe,yeşil çay ve 1 bardak süt

Öğünlerde tek çeşit tercih etmeye çalışıyorum.ne kadar az kalori o kadar iyi
Ve spor leslie 3 mile,yarım saat pilates
Ve su 3.250 bitti kaldı 0. 750. Çok başarılı birgündü bnm için hiç tatlı yemedimDarısı sizlere ve diğer günlere arkadaşlar

Ben sabah kahvaltimi guzel yaptim ama cok degildi.
Aksam 2 kasik kabak yemegi yogurt esliginde
Birde bilirmisiniz bilmiyorum ama agiz yedim cok severm

Iy yapmissin gun belirlemek iy gelicek goruceksin mesela bugun oglen çok yoruldum uzun zamandir diyetteyim fikri geciyorduki 4 gunde oldugumu gordum ve rahatladim devam dedim:)) spor yapmanda çok guzel ben yapamiyorum ne yazikki. Ama spor yapmadan kilo vermek en azindan kilolu gezmekten daha iydir site
Simdilik diyetle devam ediyorum hayirlisi bakalim:)

Kizlar inanin zayifligin verdigi mutluluk hiç bir tatlida yok olsada çok kisa suruyor migdemiz dolana kadar ardindan vicdan azabi ve kisir dongu basliyor. Burdaysak ve buraya zaman harcayip yaziyorsak dikkatli devam edelim ve verelim kilolari yoksa burda zaman israfi yapmayalim. Kendi tecrubemden biliyorum baska forumla baslamistim cogu arkadas baya guzel kilo verdiler bense hale 3-5 ileri geri bir suru zaman israfi ama but sefer oyle olmamasina dikkat etmeye calisjyorum sizde oyle yapin kararli olalim vericez insallah. Cumaya 4 gunumuz kaldı kizlar simdiden merak ediyorum bildirimlerimiz:)

4 Gunum /200 Gunden

8:00 Ara 10-15 tane findik, 7 hurma

(okula gec kaliyordum kahvaltiya vakit yoktu evden erken cikmistim yanimda ara alabildim kahvaltimi oglen yapicam insallah eve donunce)

12:00 kahvalti: 2 yumurta 1 tk zeytinyagla tavada, 3 yk lor peyniri, 7 zeytin, 1 domates, yesil cay, alakasiz oldu ama tavuk da yedim dunden kalan:) 1 cay bardagi yogurt 1 ck toz tarcin karisimi. 1 mandala

4:00 meyve salatasi

6:30 Aksam: tavuk, marul, renkli biber, mercimek corbasi, 1 tk fistik ezmesi

2 litre su 3 tamamlarim insallah:)

Merhaba kızlar :) ben normalde de sıkı bi kk takipçisiyim ama üye olmayı düşünmemiştim. Bu konuyu takip ederken dayanamadım ben de katılmak istedim boyum 1.60 kilom 66 şu anda. Yazın spor diyet derken 58 e kadar düşmüştüm ama okul maratonuyla sporu bıraktım ve yediklerimle de 8 kilo aldım hedefim 55 kilo olmak. bu sabahtan itibaren ben de dikkat edicem ve spora tekrar başlıcam. Kimseye de bu durumdan bahsetmeyi düşünmüyorum çünkü çevrem de bıktı benim bitmek bilmeyen "diyete başlıcam" laflarımdan ve benim motivasyonumu da düşürüyolar "yine mi diyet, bu seferki ne kadar sürecek bakalım" diyerek. Tek paylaşacagım kişiler siz olcaksınız umarım hep birlikte başarırız

HoşgeldinBana da hep yine mi derlerUtandıralım herkesi.istedğimiz kıyafetleri giyelim görsünler bizi

bende çekiniyorum diyetteyim demeye :)

Hosgeldin aramiza:) Tanisalimi benim ismim Leyla:) Sizin isminiz?
Kimseye dememek cok dogru soyle bir arastirma var kizlar mesela basarmak istedin birsey etrafa soyledigimizde evet yapiyoruz oldugumuzu bilip bir iki olumlu tepki alinca beynimiz sanki basarmis gibi o tatmini aliyormus ve yeter deyip kolay pes edebiliyormusuz. Ama arastirmalara gore bir isi basarmadan once soylememek en dogrusu yada hic soylememek burak fark eden fark etsin. Zaten dinimizde de oyle tavsiye edilmiyormu yapicaklarini anlatmak aslinda dogru degil bir yonu ovunmeyi engellemek diger yonude basarmak istedigimiz seyde istikrarli olabilmek icin olabilirmi acaba die kendi kendime dusunmustum bu fikri okudugumda. Neyse sanirim demek istedigimiz anlatamadim bend kalsin:))

Pardon kizlar farkli dinlerden arkadaslar yazanlardan varsa kusura bakmayin "dinimizde" derken herkesin ayni dinde oldugu biliyormus gibi yazmis oldum galiba. Yabanci ulkede oturdugum icin burda farkli dinlerden arkadaslar cok ama ondan aciklayayim istedim.

Kizlar bugun cok sukur kahvaltimi yaptim ama sanki istah azalmasi var gibi kahvalti yiyesim yoktu.

Benim isime yarayanlari paylasmak istiyorum:
1 yk katkisiz Fistik ezmesi tatli istegimi koreltiyor ve hatta yag yakiminda da yardimci oluyormus
1 disaridan eve geldigimde canavar gibi acikmis hisediyordum cozumu buldum cok sukur:) 1 bardak suya 2 yk dogal elma sires ve 1 tk bal karisimi icip az ya kitap yada temizligimi yaparsam acliktan birsey kalmiyor ama dikkat edin oyleki aksam yemegi vakti geldiginde yeme hissi olmuyor ama yinede yoyorum cunku bir defa yemedim sonra inanilmaz aclik bastirmisti gec saatte.
Ve tabi biliyorsunuzdur aclikla susuzluk hissi ayniymis aciktigimizda bol su icip 20 dakika beklemekte fayda varmis:)

doğruı acıktığımızda 1 bardak su içip beklemeyliyiz :)

bugünkü menüm
saat 7.30 da 7 dk lesli yaptım
sabah : 1 salatalık , 3 kaşık menemen , tere
ara : 1 maden suyu , 3 tane eti form light büsküvi
öğlen : 4 - 5 kaşık patates salatası , 2 tatlı tabağı kadar karpuz (karpuza acayip bayılıyoruuum)
ara : 3 tane eti form light büsküvi , 3 tane kayısı , 1 parmak kadar çikolata
akşam : 1 simit , 1 büyük bardak ayran , 1 tatlı tabağı karpuz
bundan sonra spor yaparmıyım bilmiyorum yaparsam yazarım arkadaşlar inş daha da birşey yemem sizce bugünkü menüm nsaıl olmuş dengeli ve sağlıklımı yoksa şok diyet gibimi ?? cevaplarınızı bekliyorumm

Merhaba canım ben de ayşenaz çok memnun oldum :)

Canım bana biraz sert gibi geldi diyetin. Kaç kalori oldugunu biliyor musn o zaman daha saglıklı yorum yapabiliriz :)

Canım bana biraz sert gibi geldi diyetin. Kaç kalori oldugunu biliyor musn o zaman daha saglıklı yorum yapabiliriz :)
evet benimde bugün hoşuma gitmedi biraz önce bu hafta için bişeyler aldım ama yarın daha iyi olucak bu arada ne kaç kalori menüm mü ? yani bilemiyorm

evet benimde bugün hoşuma gitmedi biraz önce bu hafta için bişeyler aldım ama yarın daha iyi olucak bu arada ne kaç kalori menüm mü ? yani bilemiyorm
Canim menun cok az dedigine gore vermen gereken kilon cok simdi bu kadar kisarsan sonra daha da kisman gerekir kiloverebilmek icin. Cunku bedenimiz oyla ayarlanmis az yedigimizde beden adapte oluyor ve metabolizma yavasliyor hayatimizi surdure bilmek icin. Simdi kendi yaptigimi soyliyeyim cunku benim kilo 98 hamileliklerimden sonra baya vermistim.
Mesela ben iki ogun 1 ara yada dayanamassam 2 ara yapiyorum ama doyana kadar yiyorum. AMMA bu cok onemli hersabah tartiliyorum eger tartimda en 50-100gr eksilme olmadiysa yememi azaltiyorum yok eksi var ise ayni yemeye devam ediyorum. Tabi buraya sadece cuma gunu bildirimi yapicam.

Ana ogunlerini doyana kadar ye ve meyve tatli turu elki aralarda ye yaninda ceviz sut veya tarcinli yogurt deneyebilirsin belki tabi bu benim yapmaya calistigim sen kendini daha iyi bilirsin:) basarilar!

çook tşk :) evet kesinlikle haklısın biryerde birşey duymuştum zayıflama sürecin boyunca hiç ekmek yemessen (mesela) zayıflayıp diyeti bıraktığın zaman ekmek yediğince miğde onu sindirmekte çok zorlanıyormuş ve direk kilo olarak yapışıyormuş sana bende buna kesinlikle inanıyorum bu yüzden zayıflama sürecimiz boyunca hiç bir şeyi kesmemeliyiz :)

Selam. Aleyküm arkadaşlar
Bugun niyetliydim. O yüzden aksam yediklerini yazıcam bir tabak patlıcan kebabı, lebeni ( ayran corbasi), fırın ekmeği 1 tane yedim fazla oldu ama.
Bu hafta annemlerdeyim tartilamicam muhtemelen. Bu sekilde yediklerini yazıcam. Hayirlisi

Evde olmayınca düzenim bozuluyoNeyseki çıkmadan sporumu yaptım leslie 45 dk
Bugünkü menüm 2/100
11.00:tavada 1 yumurta,1 kk labne,1 üçgen peynir,4 zeytin,1 polonez hindi füme,2 dilim tbe
15.00:yarım tabak makarna,kuzu kavurma
20.00:5 sarma,2 dilim beyaz ekmek,yoğurt çorbası,yarım porsiyon tavuk
Arada nescafe,süt
Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…