Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

Sevindim gectigine
aynen hareket sart
bi egzersiz aleti alana kadar fitnessblender diye bi kanal var youtube da onun baslangic hareketlerini yapabilirsin diger cok zor oluyo cunku
ben de yapabilirsem yapicam birazdan

Neler neler var internette yapilabilecek aslinda.. bugun gec geldik eve, gelince de tv basina oturduk..

Neyseki tv basinda abur cubur yeme olayini bitirdim

Eskiden olsa cips kola cekirdek tatli ne varsa gotururdum..

Aksam yemek yemicem dedim ama dayanamadim. Yemege davetliydik. Aksam hicbirsey yemeyerek vucudumu urkutmek istemiyorum en bastan..

18/12/2013 MENÜM;

Sabah: peynir, domates, 2 haşlanmış yumurta, çatalın ucuyla zeytin ezmesi, 1 tk. recel, 1 bardak tek sekerli cay, 3 küçük dilim kepek ekmeği

Öğle: tavuk şiş, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran, salata

Akşam:1 adet zeytinyagli kereviz, 1 yaprak sarma, minik kase yogurt, salata

İşte bu kadar :)

Eskiden olsa, ekmeksiz, makarnasiz, kolasiz olmazdi.. hayret demekki oluyormus!

Sevgili arkadaşım, sana girdiğin bu yolda sonsuz başarılar diliyorum :) bende pazartesi başlamaya niyetlendim, umarım 1 sene sonra burada çoook farklı şeyler konuşuyor oluruz sevgiler :)

Sevgili arkadaşım, sana girdiğin bu yolda sonsuz başarılar diliyorum :) bende pazartesi başlamaya niyetlendim, umarım 1 sene sonra burada çoook farklı şeyler konuşuyor oluruz sevgiler :)

Ben ikimizede guveniyorum arkadasim :)

Bizim kilomuz fazla.. bu yolda yorulmadan ilerleyebilmek icin sabir ve azim sart..

evet bende geldim her gün düzenli olarak takip ediyorum tabiki formu bu yüzden birbirimize sıkı sıkıya bağlanabileceğiz...ben öncelikle 9 lu çay denilen karışımı aldım aktarlar birliğinin başkanının iddiasına göre 5 ayda 35 kilo verdiriyormuş bundan yola çıkarak biz 25 kilo diyelim ben güne onu içerek başlıyorum sabahları ekmek yerine etimek kullanıyorum öğlenleri normal seyrinde bir dilim ekmekle beraber yemeğimi yiyorum akşamları da yoğurt salata meyve ile geçiştireyim diyorum ki bu gün ilk günüm bakalım nasıl olacak sporla aram yok hareketi maalesef sevmiyorum o yüzden akşamları ufak ufak dans edeyim evde diyorum

Canım ben dün kaçırdım ipin ucunu ama bugün devam...
Başladım tekrar diyetime...

Herkese merhaba :)

hemen günlüklerinize geleyim arkadaşlar :)

Bensu'cum aksamlari cok ac kaliyosun ya sut kime yeter ki
bana yetmez de sahsen

merhaba tatlım :)

bana da yetmez tabiki bu kiloda hele

ama dün akşam çok hastaydım, işten eve geldim uzandım koltuğa.. gece yatağa gidene kadar tv karşısında

eşim bir bardak süt ısıttı da onu içtim yoksa ona bile halim yoktu..

O da az yemeye başladı akşamları çok şükür..

dün yemek yoktu mesela (ki genelde de olmuyor ya ) hazır pizza, börek vardı ısıtayım sana dedim, ama o k flakes yedi sütle ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…