Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

merhaba canım ben de başladım diyete bugün tekrardaan seni de takip ediyorum kilolarımız da yakın inşallah sağlıklı biçimde veririz şu pis yağları

evet öğle yemeğimi de yedim geldim hemen :)

tutmaç çorbası içtim, değişik bir çorba, aslında içinde erişte ve yeşil mercimek var.. ekmek yemediğim için erişteye tamam diyebildim ama yine de her zaman içilebilir bir çorba değil, diğerlerine göre ağır ama lezzetli.. evde de denenebilir..

Annem de yapar onu ama ismi tutamaçmıymış biz yeşil mercimek çorbası diyoruz da Çorba değil o ya bildiğin yemek geçen onu tartışıyorduk anne yapma şunu çorba mı içiyorum yemek mi yiyorum belli değil diye çemkiriyordum Afiyet olsun canım

Son düzenleme:

Evet tatlim dedigin gibi agir bir corba :)

Diyetlik diil yani :)

Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, ilacımı içtim..

bakalım hem cuma hem de pazartesi tartı günüm, sonuç nasıl olacak..

merhaba öncelikle azmin için tebrik ederim benimde 40 kilo fazlam vardı. şimdi 20 kilo kaldı yolu yarıladımda pek kolay olmadı diyete hiç gelemiyorum hemen sıkılıyorum anlıcan çok kaçamak yapıyorum . ama her sabah diyet yapacağım diye uyanıyorum.hayırlısı bende bir gün tam olarak kararlı kalkacağıma inanıyorum.sana iyi şanslar darısı bana seni çok ii anlıyorum benimde doğumdan sonra kaldı işte napacan mecbur.

dün sporsuz diyet olur mu diye bir yazı okudum..

yazıdan çıkardığım sonuca göre;

diyetin ilk başlarında spor şart değil..

eğer aşırı spor yapılırsa vücut devamlı spor ile kilo vermeye alışır..

ve spor bırakılırsa kilo verme durur..

malum benim kilomda bir insanın aşırı spor yapması zaten şu an için mümkün değil..

şimdi ben kararsızım, 100 kiloya sporsuz inebilir miyim?

yoksa haftada en a 3 gün yürüyüş yapmalı mıyım..

yoksa ilk başta dediğim eliptik bisikleti alıp, her gün spora mı başlamalıyım?

selam :)

doğumdan sonra kaldığı için kilolar iyice yerleşmeden verirsin kalan kilolarını da

bende normalde sıkılırdım hemen ama artık kilom aldı başını 120 lere kadar gitti, bir an önce önlem almazsam daha da artmasından korktum ve bir dur demeye karar verdim..

zaten çoğu gitmiş azı kalmış senin tebrikler

valla canım ben 90 kiloya inince spor salonuna yazılacağım dediğin gibi sürekli spor yapınca kilo vermek için sürekli ister bünye...:)

Son düzenleme:
valla canım ben 90 kiloya inince spor salonuna yazılacağım dediğin gibi sürekli spor yapınca kilo vermek için sürekli ister bünye...:)

ben spor salonuna falan yazılamam :)

işten çıkıp eve gitmem saat 6 buçuğu buluyo..

eve git, üstünü değiş, yemek hazırla, topla derken saat oluyo 8..

ee ben ne zaman spor salonuna gideyim..

bende senin gibi öğrenciyken yazılmıştım haftada 3 gün ders saatlerime göre gidiyordum hatta öğlenden önce sakinde oluyodu, sende gidebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…