Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

senin vereceğin kilo daha az, kısa sürede forma gireceğine inanıyorum.. sana da başarılar [/QUOTE]

bende hamilelikle aldığım kilolar var vede daha sonra aldıklarım.yemek yemeyi çok seviyorum 3 gün diyet yapıp 3 gün çıldırmış gibi yemek yiyorum.nasıl edecem bilmiyorum bende 100 lü kilolara çıkmaktan korkuyorum.şuan 88 kiloyum.burası insanı motive ediyor ama bırakmamak sürekli devam etmek lazım.senin süreç daha uzun.bende yazayım motive edelim birbirimizi.bi ara diyetisyen yardımı almıştım 2 yıl aynı kiloyu korursan sabit kilon olur demişti yani ilk önce istediğimiz kiloya ulaşıcaz daha sonra o kiloyu 2 yıl koruyacaz.bugün benim içinde yeni bir başlangıç olsun.haftada 2 kilo verelim en az ne dersin bensu?

tamam tatlım, ben varım

hedefim zaten haftada 2 kg verebilmek..

evet haklısın önemli olan koruyabilmek, verdiğimiz kiloları yağdan verebilmek..

Son düzenleme:
20/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir, zeytin, domates ve reçel, 4 küçük dilim tam buğday ekmeği ile

ÖĞLE: yarım kase çorba, 1 karnıyarık, cacık, salata

AKŞAM: 1 tabak salata, fasulye-turp-havuç-domates-peynir-dereotu-nane-nar ekşisi

sabah ekmek fazla oldu biliyorum, ama diğer öğünlerde yemedim..

Günaydın herkese

bugün çok soğuk yaa..

şu an 5 derece.. ama sabah iş yerine geldiğimde yerlerde buzlanma vardı..

bende şifayı kapmışım zaten, öksürüp duruyorum..

off.. hiç dikkat etmiyorum kendime..

iş ortamında; kendi üstüne düşen vazifelerini yapmayıp, başkalarının iş alanına müdahale eden ve yerli yersiz eleştirilerde bulunup ortalığı karıştırmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…