Zayıflama Kampı

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda Evelynn Evelynn semraanne semraanne @U-KUBRA

TEŞEKKÜRLER
Kızlar diyet yoldaşlarım dert ortaklarım yaklaşık 44 gündür bana eşlik ediyorsunuz. 44 gündür ne yediniz ne içtiniz biliyorum, sizde benimkileri biliyorsunuz. Bu yolda sayenizde ama cidden sayenizde 85.5 den 77.0 a düştüm. Tam 8.5 kilo verdim. Sorumluluğunuzu fazlası ile üzerimde hissettim. Bişey yiycek olsam size nasıl hesap vereceğimi düşündüm. Daha yolun çok başındayız. Biliyorum ki burdan mezun olup çıkacağız hepimiz. Daha uzun bir yolumuz var, bu süreçte sizden ricam birbirimize destek olalım omuz atalım. Bu uzun yol tek başına çekilmez...
Gelelim bunları neden yazdığıma.
Geçen günde söylemiştim yeğenlerimin sünneti var yarın abbas yolcu :) sünnetten sonra düğün hazırlıları başlıycak daha doğrusu ev ve iş aramak için antalya ya gidicez nişanlım ile. Telefonumda net paketim yok. Yani uzun bir süre aranızda olamıycam.. Bu ayılığı inanın hiç istemiyorum , çünkü düzenimizi oturtmuştuk, faceden bile fazla burda sizle vakit geçiriyordum. Şimdi buraya ara vermek işkence gibi geliyor şuan bana. Daha diyet sürecimi bile bitirmedim. Neyse uzatmayayım, kısacası ben yarın öğlenden itibaren en az 5 en fazla 15-20 gün yokum kızlar. Sonrası ise Allah kerim. Eğer evimizi tutarsak çok uzun süre buraya ara vermek zorunda kalırım. LÜTFEN burayı ve birbirinizi ben yokken bırakmayın. Bırakırsanız herşey baştan başlıycak. Hesap vereceğiniz menü yazacağınız kimse olmadığı için salıcaksınız ve teee 1.5 ay önceye dönüceksiniz. Buraya sahip çıkın en önemlisi birbirinize sahip çıkın olur mu ? Bizim aramıza çok kişiler geldi gitti ama biz birbirimizin herşeyine alıştık öğrendik :) Ben yokken aynen düzen devam etsin isterim. Cumaları tartılın biriniz kiloları not alsın mümkünse elbet geri dönücem unutmayın. Son olarak emeğinizi Hakkınızı helal edin olur mu :)

Yaaa ervoşşş tamda en cok destege ihtiyacım oldugu anda gidiyosunnnn:(
Antalyadamı yasıcaksınız kız siz ay ben gelirim bak :KK48::KK48: Neyse...
Elimden geldiğince buraya eskisi gibi girmeye calısıcam bikaç gundur menu falan yazamıyorum hem misafir hem kacırmalarım yuzunden ama duzene girdiğim anda yine eskisi gibi hep burda olcam söz.
Ama senden de söz istiyorum 20 gun cok uzun bi süre insanların alıskanlıklarını değiştirebilecek kadar uzun. Simdi buraya girmek alıskanlık oldu bizim için her sabah uyanır uyanmaz buraya geliyoruz. Ama 20gun sonra bu alıskanlıgın bitebilir. Sakın bitmesin tamammı?
Ve 20 gun sonra geldiğinde hepimizi 3er 4er kg vermiş olarak bulacaksın. Sende öyle gel.

Yaaa ervoşşş tamda en cok destege ihtiyacım oldugu anda gidiyosunnnn:KK43:
Antalyadamı yasıcaksınız kız siz ay ben gelirim bak :KK48::KK48: Neyse...
Elimden geldiğince buraya eskisi gibi girmeye calısıcam bikaç gundur menu falan yazamıyorum hem misafir hem kacırmalarım yuzunden ama duzene girdiğim anda yine eskisi gibi hep burda olcam söz.
Ama senden de söz istiyorum 20 gun cok uzun bi süre insanların alıskanlıklarını değiştirebilecek kadar uzun. Simdi buraya girmek alıskanlık oldu bizim için her sabah uyanır uyanmaz buraya geliyoruz. Ama 20gun sonra bu alıskanlıgın bitebilir. Sakın bitmesin tamammı?
Ve 20 gun sonra geldiğinde hepimizi 3er 4er kg vermiş olarak bulacaksın. Sende öyle gel.
Oyy kuzum nerde olursam olayım buyur gel kapım hepinize açık cddiyim :) ama antalya da olursam zayıfla gel denize gidek tamam mı :D bende hiç gitmek istemiyorum inan tam alışmıştım patırr patr kiloları veriyorduk sporumu yapıyordum. Bu üre içerisinde nelerle karşılaşırım bilmiyorum ama elimden geldiğinde diyete devam tabi. 20 gün maksimum canm ama elimden geldiğinde nete girmeye buraya yazmaya çalışacağım. sizde ihmal etmeyin ben yokum diye günlükte yok değil ya ;) devam devam hedeflere az kaldı. Sende motiveni düşürme biz diyeti bozmadık ki sadece kaçamak yaptık nerden toplarsan ordan kar ama unutma yerken bunu düşün her yediğimiz bizi geriye atıcak unutma ;) saat 3 e kadar burdayım otobüsüm 5 de nerdesnz yahuuu azcık konuşak :D

Tablomuz güncellendi 1. sayfamızda bulabilirsiniz :) özlemm kilo bildirimi yapmadın ama !
e.webp

Günaydın kızlar dün giremedim kusura bakmayın gece 2 de eve girdik eşimle beraber istanbula yakın arkadaşlarımızın isteme törenine katıldık tanıştırmaya biz vesile olduk diye illa yanlarında olmamızı istediler bizde sabah kahvaltı yapmadan gittik yemek yememiz akşam 6 yı buldu o saate kadar ağzıma lokma girmedi ama 6 dan sonra batırdım biraz bir dilim su böreği iki kaşık iç pilav bir dilim tavuklu börek üç tane sarma bir dilim browni bir dilim haşhaşlı kek ama hiç oturmadım sürekli hareket halindeydim
semracım geçmiş olsun canım umarım iyileşmişsindir kusura bakma hakkını helal et evet sen hasta halinle ve iki çocukla giriyorsun ama dün hiç imkanım olmadı
ervacım inşallah işlerini düzene koyarsın ve aramıza tekrar dönersin desteğini unutamam teşekkür ederim Rabbim her daim yanında olsun dualarım seninle
özlemcim canım neden bu ara böyle olduk anlamadım bende bi ara yemeğe saldırıyorum sonra ağzıma hiç bişi sürmüyorum kaçırmışsın ama sen toparlarsın
saol canm bnim bende desteğini unutmıycam ki zaten geri gelicemm ve güzel haberlerini bekliyor olucam ;)

Günaydın kızlar ben erkenciyim sizler nerdesiniz yahu :KK66:
Merakla tartıldım ve 78.2 den 77.0 a düşmüşüm bir iki kez 76.9 u da görmedim değil hani :KK70:
Eki Görüntüle 1555376

Tatlim seni takip ediyorum arada guzel kilo veriyorsun sakin birakma dan devam et insallah bende 1.5 ay sonra memlekete gidecem.ve 76 olmak istiyorum en azindan. 83.6 kg suanda

Canım çorba yaparsan ve salata yapsan yanına çok iyi olur şimdi sulu yemek yapayım dersen evde malzemene bağlı türlü yaparsın patlıcan kabak patates yada bezelye yemeği yaparsan hızlı olur

Salam kızlar misafirim vardi kalabalıklardi yeni gittiler sabah kahvaltı yaptım herzamanki gibi ama 2 dilim ekmek tam yedim bugün yaptığım ikramliklardan yedim Şerbetli tatlı ve börek öyle çok yemedim ama akşam da meyve yerim karpuz falan bu arada erva147 erva147 yolun açık olsun sen gelene kadar burdayız ben burdayım en azından islerini hallette dön
fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda canım veda eder gibi yazmışsın ben iki yılsonu tanıştığım kişilerle özelden yakisiyor uz bazen erva gelene kadar bizle idare edecen artık yoksa bizi begenmiyonmu kız

semraanne semraanne yok canim ölümü öyle şey sözleşme konuştum tabiki ama ervayada alismitik sende gidiyo olsan senin içinde.aynı şeyleri yazardım emin.ol ama insan uzuluyo yada ben çok duygusalim anlamadım menumu yazım ben
Kahvaltı geç yaptım
Menemn çok az yedim
3 parça borek yedim
1 dilim ekmek
3 zeytin
İki çatal fıstık ezmesi
Şekersiz çay
Ara
Az çekirdek
Akşam
Mercimek çorbası
4-5 balık
1 dilim ekmek
Karpuz çok yedim
Bgun çok yürüdüm kızlar börekleri ertmisimdr

Salam kızlar misafirim vardi kalabalıklardi yeni gittiler sabah kahvaltı yaptım herzamanki gibi ama 2 dilim ekmek tam yedim bugün yaptığım ikramliklardan yedim Şerbetli tatlı ve börek öyle çok yemedim ama akşam da meyve yerim karpuz falan bu arada erva147 erva147 yolun açık olsun sen gelene kadar burdayız ben burdayım en azından islerini hallette dön
fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda canım veda eder gibi yazmışsın ben iki yılsonu tanıştığım kişilerle özelden yakisiyor uz bazen erva gelene kadar bizle idare edecen artık yoksa bizi begenmiyonmu kız
Sana gerçekten bravo azmini kutluyorum ben dün resmen açlıktan akşama kadar dayandım sonra saldırdım

semraanne semraanne yok canim ölümü öyle şey sözleşme konuştum tabiki ama ervayada alismitik sende gidiyo olsan senin içinde.aynı şeyleri yazardım emin.ol ama insan uzuluyo yada ben çok duygusalim anlamadım menumu yazım ben
Kahvaltı geç yaptım
Menemn çok az yedim
3 parça borek yedim
1 dilim ekmek
3 zeytin
İki çatal fıstık ezmesi
Şekersiz çay
Ara
Az çekirdek
Akşam
Mercimek çorbası
4-5 balık
1 dilim ekmek
Karpuz çok yedim
Bgun çok yürüdüm kızlar börekleri ertmisimdr
Canım kahvaltı da böreklerle ekmek ikisi bir arada olmamış ama yürüdüm diyosun fazla yediklerini yakmışsındır diye umut ediyorum karpuz bol bol tuvalete çıkarır seni ben balık yiyenlere hayranım yaaa ben anca kış mevsiminde yerim yada canım çok isterse balık ekmek yazın balık yiyemiyorum kışında gerçi çok yemem

Back
X