- 15 Aralık 2013
- 15.753
- 36.195
- 798
fazlaliklara elveda
Evelynn
semraanne @U-KUBRA
TEŞEKKÜRLER
Kızlar diyet yoldaşlarım dert ortaklarım yaklaşık 44 gündür bana eşlik ediyorsunuz. 44 gündür ne yediniz ne içtiniz biliyorum, sizde benimkileri biliyorsunuz. Bu yolda sayenizde ama cidden sayenizde 85.5 den 77.0 a düştüm. Tam 8.5 kilo verdim. Sorumluluğunuzu fazlası ile üzerimde hissettim. Bişey yiycek olsam size nasıl hesap vereceğimi düşündüm. Daha yolun çok başındayız. Biliyorum ki burdan mezun olup çıkacağız hepimiz. Daha uzun bir yolumuz var, bu süreçte sizden ricam birbirimize destek olalım omuz atalım. Bu uzun yol tek başına çekilmez...
Gelelim bunları neden yazdığıma.
Geçen günde söylemiştim yeğenlerimin sünneti var yarın abbas yolcu :) sünnetten sonra düğün hazırlıları başlıycak daha doğrusu ev ve iş aramak için antalya ya gidicez nişanlım ile. Telefonumda net paketim yok. Yani uzun bir süre aranızda olamıycam.. Bu ayılığı inanın hiç istemiyorum , çünkü düzenimizi oturtmuştuk, faceden bile fazla burda sizle vakit geçiriyordum. Şimdi buraya ara vermek işkence gibi geliyor şuan bana. Daha diyet sürecimi bile bitirmedim. Neyse uzatmayayım, kısacası ben yarın öğlenden itibaren en az 5 en fazla 15-20 gün yokum kızlar. Sonrası ise Allah kerim. Eğer evimizi tutarsak çok uzun süre buraya ara vermek zorunda kalırım. LÜTFEN burayı ve birbirinizi ben yokken bırakmayın. Bırakırsanız herşey baştan başlıycak. Hesap vereceğiniz menü yazacağınız kimse olmadığı için salıcaksınız ve teee 1.5 ay önceye dönüceksiniz. Buraya sahip çıkın en önemlisi birbirinize sahip çıkın olur mu ? Bizim aramıza çok kişiler geldi gitti ama biz birbirimizin herşeyine alıştık öğrendik :) Ben yokken aynen düzen devam etsin isterim. Cumaları tartılın biriniz kiloları not alsın mümkünse elbet geri dönücem unutmayın. Son olarak emeğinizi Hakkınızı helal edin olur mu :)
Yaaa ervoşşş tamda en cok destege ihtiyacım oldugu anda gidiyosunnnn

Antalyadamı yasıcaksınız kız siz ay ben gelirim bak

Elimden geldiğince buraya eskisi gibi girmeye calısıcam bikaç gundur menu falan yazamıyorum hem misafir hem kacırmalarım yuzunden ama duzene girdiğim anda yine eskisi gibi hep burda olcam söz.
Ama senden de söz istiyorum 20 gun cok uzun bi süre insanların alıskanlıklarını değiştirebilecek kadar uzun. Simdi buraya girmek alıskanlık oldu bizim için her sabah uyanır uyanmaz buraya geliyoruz. Ama 20gun sonra bu alıskanlıgın bitebilir. Sakın bitmesin tamammı?
Ve 20 gun sonra geldiğinde hepimizi 3er 4er kg vermiş olarak bulacaksın. Sende öyle gel.