- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Güle güle git canım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun sıkma canını kilo içinde ramazanda ister istemez veriyoruzgünaydın kızlar. dün menü yazamadım ben kimse yazmamış zatn
Bugün akşam üzeri antalya ya yolculuk var benim nişanlımla ev bakıcaz
internet sıkıntısı yaşamam ordayken akşamları yazarım size kilo bildirimimi de bugün yapıcam.
Sabah itibari ile :77.7 çıktım. Bu sünnette aldıklarımı geri veriyorum ama benm şuanda 75 lerde olmam lazımdı
Tebrik ederim canım çokiyi vermişsin bu haftaGünaydın kızlar bildirim yapım bnde 73.3 olmusum.
Merhaba benimde en az 15 kilo fazlam var benide araniza alirmisiniz
Selam canım sanıyorum alabiliriz ama diğer kızlarda gelsin karar verirler:)
Hoşgeldin canım katilabilirsin tabi benim için sıkıntı yok umarım kilolarını ennkisa sürede verirsinIki yasinda bir melegim var 70 kilo ile hamile kalip 97 ile doguma gittim . 81 e kadar inmiştim emzirmeyi kesince 86 ya ciktim cok sinirlerim bozuluyor ilk hedefim 75 umarim en kisa zamanda ulasirim
Hoşgeldin canım katilabilirsin tabi benim için sıkıntı yok umarım kilolarını ennkisa sürede verirsin
Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya düşersinIki yasinda bir melegim var 70 kilo ile hamile kalip 97 ile doguma gittim . 81 e kadar inmiştim emzirmeyi kesince 86 ya ciktim cok sinirlerim bozuluyor ilk hedefim 75 umarim en kisa zamanda ulasirim
Geçen hafta kaçtı kadercimGünaydın kızlar bildirim yapım bnde 73.3 olmusum.
Sabitlemişsin canım galiba iftar sonrası atıştırmalıklardan böyle olduBenim kilom aynı vermemisim almamisimda 71.1
Özlemcim canım yinede o kadar sürede çok fazla kilo almamışsınKızlar selam
Ben bugun uzuuunnnn bir aradan sonra tekrar adamakıllı baslıyorum artık bu kadar dagıttıgım yeter.
Birazdan tartılıp onu yeni baslangıcım olarak alcam yine 70 oldum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?