Bu gidişle mezun olamam bende dün neler yedim neler annemlerdeydim geldi yemekler gitti tatlılar cipsler meyveler daha neler neler sonra sahur aman allahım ne yaptım ben öyle bugün tartılmaya cam tartıyi cumaya kadar kaldırdımahaha al bnden de o kadar dün cips yedim kız ben. amaniiiinnn gtti bizim diyetler resmen yaww.
bi semreyaı mezun vericez galiba
Valla hergun byle fikrini degstririp yrum yazacaksan kalmama gerek yok biz burda birbirimize motive etmek desteklemek için bir Aradayız sürekli fikir değiştirdikten snra burda olmanın anlamı yok amacın zayiflamaksa amenna ama sürekli bi birakicam bi yiyemiyorum su bu diyeceksen gerçekten kalma..
günaydın kızlarr özlem kız nerelere gdiyon gitmeee
ne yicen oralarda hayır kalorisini de bulamazsın kız ahaha
sen yakıyorsun kuzum bizim gbi hoop depolamıyorsun kiBu gidişle mezun olamam bende dün neler yedim neler annemlerdeydim geldi yemekler gitti tatlılar cipsler meyveler daha neler neler sonra sahur aman allahım ne yaptım ben öyle bugün tartılmaya cam tartıyi cumaya kadar kaldırdım
inkiliççeni sevsinler ahahahAy artık inkiliççeynen idare ederim dil öğrenene kadar napim
Yani tartılırken tok muydun ? o zman 8-9 kilo mu verdin canm senerva147 hayir ben bunu normal karsilamadim aksine hala soktayim ama tahminim tok tartilmam ve tartinin bozuk olmasina bagliorum ben bunu
inkiliççeni sevsinler ahahahkalori calories diye yazılır , kg de ıbs olarak ölçülür bunları unutma şekerim
ı ve I ben kısayım kızım harflerde kısa olmalı bananeıbs değil kız lbs libre's yani
Erva zaten kafam karisik bide sen karistirdin corba olduerva147 .!.:Yani tartılırken tok muydun ? o zman 8-9 kilo mu verdin canm sen
Tartının yeri değişmiş olablr yazmıştım sana sabah ama 2 farklı tartı da tartıldım demiştin o zman bozuk olma ihtimali pek olmuyor. Neyse cuma günü tekrar tartılırsın bir daha kontrol ederiz
ı ve I ben kısayım kızım harflerde kısa olmalı banane
karışacak ne var ? sen gelip buraya yazdın 7 kilo vermişim diye. bende sana tartının yeri değişmiş olabilir, düz bir zeminde durmuyor sallanıyor olabilir böylece yanlış tartar dedim ,sende hayr 2 farklı tartıda tartıldım sonç aynı dedin ???Erva zaten kafam karisik bide sen karistirdin corba oldu
Hiç sorma ya ben bide çok cips yedim ya cumaya kadar onu yakarım ancak bu hafta kilo almamak için dua ediyorumsen yakıyorsun kuzum bizim gbi hoop depolamıyorsun kinoldu herkes cipse saldırmış yaw bn ilk dün yedim bi baktım hepiniz dün yemişsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?