- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Ben 74.5 oldugum zaman bayram edicemGünaydın canimparlakkartanesininaski geçen hafta 74.5 dum canim
Özlemcim canım yinede o kadar sürede çok fazla kilo almamışsın
Canim hiç sorma ya yemeği fazla yemiyorum ekmek çok az ama yemekten sonra çok yiyorum ama çok acikiyorum bu sene suyum az kesilmesin diye tatlida yiyorum iki gündür un helvası yapıyorum sutum çok iyi hergün mu yapsam diye düşünüyorum ben bu ramazanda kilo vermeyi çıkardım aklımdan hedefim almamakSabitlemişsin canım galiba iftar sonrası atıştırmalıklardan böyle oldu
Canim sen çok güzel kilo vermiştin yazık olmuş ama neyse bundan sonrasına bak ilacı da sahurda önce alsan olmaz mı acaba canımAlmışım canım ya o tahminimdi
Bu sabah tartıldım tam 72 geldim.
İlacımı aç karna yemekten 1 saat önce içmem gerekiyor ama ilacımı içemiyorum hep tok karna almak zorunda kalıyorum. Tok karna etkisini gösteremediği için çok hızlı kilo almaya basladım ben gene. Napsam ilacı nasıl içsem bir care bulamadım.
Canim menün güzel ramazan boyunca böyle giderse sahurda fazla kacirmazsan çok iyi kilo verirsinBu arada aksam menum bir kase corba
bir porsiyon guvec
iki kaşık bulgur pilavi
bol aci biberli salata
karpuz
ekmek sifir muhtemelen sahura kadarda sadece su
Canım aynen 70 olsaymış süper olurmuş ama sen halledersin eminim biraz hırslanman lazımAlmışım canım ya o tahminimdi
Bu sabah tartıldım tam 72 geldim.
İlacımı aç karna yemekten 1 saat önce içmem gerekiyor ama ilacımı içemiyorum hep tok karna almak zorunda kalıyorum. Tok karna etkisini gösteremediği için çok hızlı kilo almaya basladım ben gene. Napsam ilacı nasıl içsem bir care bulamadım.
Ayyy semra benimde canım çekti valla akşama sendeyim kavur kavur beraber yeriz bende enteresan şekilde tatlı iştahım kesildi ben ramazan girdi gireli iyi gidiyorum 91 normalde gelemezdim oruç olmasaydı siz almayında ben biraz verip size yetişeyim ayy şuan fena biber kızartması koktuCanim hiç sorma ya yemeği fazla yemiyorum ekmek çok az ama yemekten sonra çok yiyorum ama çok acikiyorum bu sene suyum az kesilmesin diye tatlida yiyorum iki gündür un helvası yapıyorum sutum çok iyi hergün mu yapsam diye düşünüyorum ben bu ramazanda kilo vermeyi çıkardım aklımdan hedefim almamak
Canim sen çok güzel kilo vermiştin yazık olmuş ama neyse bundan sonrasına bak ilacı da sahurda önce alsan olmaz mı acaba canım
Canım aynen 70 olsaymış süper olurmuş ama sen halledersin eminim biraz hırslanman lazım
Edersin sen yaparsın biraz dikkat yetiyor :)Sahurdan önce alıyorum zaten semracım ama karnım aç olmadığı için faydası olmuyor
İnşallah kuzum ya bugun biraz daha dikkat etmeye calısıcam bakalım
Gel canım yaparım tabikiAyyy semra benimde canım çekti valla akşama sendeyim kavur kavur beraber yeriz bende enteresan şekilde tatlı iştahım kesildi ben ramazan girdi gireli iyi gidiyorum 91 normalde gelemezdim oruç olmasaydı siz almayında ben biraz verip size yetişeyim ayy şuan fena biber kızartması koktu
Sahurda hic bisey yemiyorum da denebilir ama ne biliyim sanki metabolizmam çok yavaş yinede umutluyum veririm insallahhCanim menün güzel ramazan boyunca böyle giderse sahurda fazla kacirmazsan çok iyi kilo verirsin
Bildiriliyor aslında canım ama ramazan diye heralde kimse yazmıyor benimde yazmamamin nedeni sahura kadar hep bişeyler atistiriyorum çok yediğim için utanıyorum yazmayaKızlarrr menü bildirilmiyormuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?