Zayıflama Kampı

Özlemcim canım yinede o kadar sürede çok fazla kilo almamışsın

Almışım canım ya o tahminimdi
Bu sabah tartıldım tam 72 geldim.
İlacımı aç karna yemekten 1 saat önce içmem gerekiyor ama ilacımı içemiyorum hep tok karna almak zorunda kalıyorum. Tok karna etkisini gösteremediği için çok hızlı kilo almaya basladım ben gene. Napsam ilacı nasıl içsem bir care bulamadım.

Sabitlemişsin canım galiba iftar sonrası atıştırmalıklardan böyle oldu
Canim hiç sorma ya yemeği fazla yemiyorum ekmek çok az ama yemekten sonra çok yiyorum ama çok acikiyorum bu sene suyum az kesilmesin diye tatlida yiyorum iki gündür un helvası yapıyorum sutum çok iyi hergün mu yapsam diye düşünüyorum ben bu ramazanda kilo vermeyi çıkardım aklımdan hedefim almamak

Canim sen çok güzel kilo vermiştin yazık olmuş ama neyse bundan sonrasına bak ilacı da sahurda önce alsan olmaz mı acaba canım

Canım aynen 70 olsaymış süper olurmuş ama sen halledersin eminim biraz hırslanman lazım

Ayyy semra benimde canım çekti valla akşama sendeyim kavur kavur beraber yeriz bende enteresan şekilde tatlı iştahım kesildi ben ramazan girdi gireli iyi gidiyorum 91 normalde gelemezdim oruç olmasaydı siz almayında ben biraz verip size yetişeyim ayy şuan fena biber kızartması koktu

Canim sen çok güzel kilo vermiştin yazık olmuş ama neyse bundan sonrasına bak ilacı da sahurda önce alsan olmaz mı acaba canım

Sahurdan önce alıyorum zaten semracım ama karnım aç olmadığı için faydası olmuyor

Canım aynen 70 olsaymış süper olurmuş ama sen halledersin eminim biraz hırslanman lazım

İnşallah kuzum ya bugun biraz daha dikkat etmeye calısıcam bakalım

Gel canım yaparım tabiki

kızlar merhaba ben geldim
bebek için 1 aydır neredeyse iki günde bir 500 km fazla yol gittik bu süreçte pek giremedim kusuruma bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…