Zayıflama Kampı

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123

27.04.2015 PAZARTESİ 1.günüm = 85.5
27.05.2015 Diyetimin 1. ayı bitti = 79.7

SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIK :)

1 Mayıs -1 Haziran
Tablosu

UYGULAMALARIMIZ
*Tam anlamıyla Diyet başlangıç tarihimiz 1 MAYIS olup her ay ne kadar kilo verdiğimiz tespit edilecek.
*Herkes gün boyunca yediklerini AKŞAMLARI tek başlık altında menü olarak yazıcak.
*Her CUMA tartı günü olup herkes CUMA SABAHLARI tartılacak ve kilo bildirimi yapıcak.

ÖNEMLİ KURAL
1.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır. Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum vs. diye önceden bildirinler için geçerli değildir.
2.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Önce geçmiş konuşmaları okuyun. Mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN.

Son düzenleme:
Bnde ayni dertteyim hayatim boyunca bir kere tartilmadim bu sene artik baktim jarbiden cok kilo almisim gecen yazki kiyafetlerim dar geliyo kiyafet alirken hicbseyi yakistrmiyrm kendime etek alsam gibegimden dolayi cok kilolu duruyo artik biktim diyete ilk defa basladim ama tam olarak nasil diyet yapacagimida bilmiyorum ssırf bu yüzden üye oldum belki byle motive olur ve kilolardan kurtulurum diye

cnm bende sen gibiyim. nasıl bu hale geldi bu kilolar anlamıyorum. aynaya baksam bn hala aynı ben.
ama kıyafetlere giremiyorum. daha yazın giydiğim kota sığamıyorum bacaklarımdan yukarı çıkmıyor nerdeyse.
bu yüzden başlamaya karar verdim hatta şuan öğle yemeğimi yedim ; yarım kase tarhana çornası 2 kaşık yoğurt :)

Orasınıhic sorma zaten canim yaa aynada ayniyiz ama kkıyafeti giyince sanki iki kişi bor pantalona görmeye çalışıyormuş gbi oluyoruz allahtan bacakların çok kalın değil tek.sorunum göbekve yandaki simitlerim oonları eritmem lazim Nasil olacak bilmiyrm gerçi bacaklarında biraz incelirse hic fena olmaz aslında :)

kaç kilosun cnm yaş boy falan kaç ? bnde pazartesi başladım bngün 3. günm işte gel beraber yapalım birbirimize gaz veririz destek oluruz. bi gitsin şu kilolar bir daha da geri gelmesin

kaç kilosun cnm yaş boy falan kaç ?inş. de pazartesi başladım bnbirbirimi işte gel beraber yapalım birbirimize gaz veririz destek oluruz. bi gitsin şu kilolar bir daha da geri gelmesin
81 kiloydum iki hafta biraz dikkqt ettim yrdiklerime suan 78.50 kiloyum yaş: 23 boy: 1.68 canim ins gitsin su kilolar bncede birbirimize destek olalim

81 kiloydum iki hafta biraz dikkqt ettim yrdiklerime suan 78.50 kiloyum yaş: 23 boy: 1.68 canim ins gitsin su kilolar bncede birbirimize destek olalim

oo baya etkili olmuş bak cnm devam et verdikçe hırs yapman lazım senin. bak 70lere düşmüşsün buda bir başarı :)
bnm de yaşım 23 boyum 1.64 hadi bize kolay gelsn o zman yediklerini içtiklerini de buraya yazablrsin , doğruyu yanlışı öğrenirz birlikte

Valla canim sürekli tqrtiliyorm arada fazla gsteriyo tartı bütün moralin bozluyo aman diyorum olmuyo snra tekrar diyrm olacak bakalım inş olacak bnde temmuza kadar kilolarimdan kurtulmak istyrm bi saat önce deelma yedim akşamları zaten 1 dilim çavdar ekmeği yiyrm çayı şekersiz iciyrm ama arada kurabiye çikolata poğaça kaciriyrm kendime tam anlamıyladur diyebilsem cçok iyi olacak ayrıca günlük 12 barda civarı su iciyrm önceden en fazla 5 barda icerdim :))

Cnm o tartıda fazla çıkma bnm de canımı çok sıkıyor , dün yatmadan bir sürü spor yaptım yediklerime çokta dikkat ettim ama bugün aynı çıktı kilom. sinr oldum , eskiden olsa aman bee olmuyor der gene bırakırdım. bu sefer, hemen yeşil çay yaptım içtim kahvaltı yaptım ardından spor yaptım.
bu sefer bırakmak yok, yoksa benm düğün iptal
Bende ağustosa kadar 60 olmak istiyorum hatta mümkünse 57 olsun

İnş canim inş. İstersek yaparız ayrıca akşamları tartildgimz zaman kilomuz fazla cikiyomus vucdumuzDaki yorgunlukran dolayı en iyisi sabah AC karna tartilmakmis ve haftada sadece birgün tartilmak gerekiyomus motivasyonunu düşmemesi için bnde artik birgün belirlicem haftada o gün tartilacam sadece ayrıca ben sabah kahvaltidan bi saat önce elma sirkeli su iciyrm canim bazende limonlu su bunlar metabolizmayı çalıştırıyor ve yağların gevsemesine yardımcı oluyor ve bu sayede gevseyen yağlar daha kolay yakılıyor :)

cnm bnde sadece sabhları tartılıyorum. ama dayanamıyorum hergün tartılıyorum pazartesi başladım başladım ben pazar günü görücem bakalm haftada kaç verebiliyorum. Uyanınca ben direk yeşil çay ve içine limon sıkıp içiyorum. 1 taşla 2 kuş misali :)

sende öğlenleri yoğurt ye mümkünse içine pul biber ve limon sık azcık. yoğurdun yağ yakımında çok fayfası varmış.

Himm anladım canim bnde dayanamiyrm tartiliyrm ama snra moralim bozuluyo o yuzden haftada birgün belirleyip tartilacam tamm canim yapmaya calisacam dedgini bnde kahvaltıdan bi saat çok önce sirkeli su yada limonlu su iciyrm kahvaltıda yeşil cay iciyrm canim :)) bikmim diye arada bitki caylarindan iciyrm daha iyi oluyor bakalım 2 haftada 2.5 kilo verdim ilk hedefim 70 snra 65 daha da düşük olmak istemiyorm güzeloolalım derken hep çirkin olmim :)))

Bakalım dayanabilrsem bnde pazara kadar tartılmıyım sonuç ne olacak ama emin değilim
Gelelim bugünkü menüme , fazla kaçırdım sanki ama kalori takibinde 900 almışım çıktı.

sabah :
yarım porsiyon mıhlama
2 dilim kepek ekmek
2 siyah zeytin
kibrt kutusu az tuzlu peynir

ara :
sade türk kahvesi ( 0 kalori )

öğle :
yarım kase tarhana çorbası + 2 kaşık yoğurt

akşam :
çok az yağlı ve az tuzlu sade 1 tabak makarna ( yaklaşık 330 kalori, makarna yararlı aslında zararlı olan sadece sosu )

[QUOTEmenüva147, post: 40740994, member: 220213"]azıcık ilham olsun Eki Görüntüle 1512242 Eki Görüntüle 1512243 [/QUOTE]
Canim menu gayet iyi de bu kalori isini nasil hallediyisun yani kalorilerini nerden bakiyosn ben onu anlamiyorm benim menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
Az normal peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay
Domates salatalik
Ara
Az poğaça
Öğlen
Az yağlı sebzeli tavuk
Salata( domates salatalık tan)
Ara
Elma
Yeşil cay
Aksam
Lahana yemeği
Marul salatası bol limonlu sirkeli
Bir dilim cavdar

senin menünde gayet iyi canm ne güzel sebze yiyebiliyorsun , bn malesf marul maydanoz vs hiç yiyemem
kalori takibi yapıyorum inan çok faydalı. Diyet arkadaşım yaz google. siteye üye ol. ve yarından itibaren her yediğini yaz oraya. hepsinin kalorisi yazıyor. sana 1 ayda kaç kilo verebileceğini söylüyor. en önemlisi de KENDİNİ AYARLIYORSUN. sabah 500 kalorimi aldın akşam da 400 alman gerek diyelim. ona göre ayarlıyorsun ne kadar yiyceğini. kaç kaşık yersen kaç tabak yersen 400 eder hesaplıyorsun sonra yiyorsun :) yani şahsen ben böyle yapıyorrum.

slm kızlar öncelikle diyetinizde basarılarr:) benide aranıza alırsanız sevinirim öteki türlü gitmicek bu kilolar

slm kızlar öncelikle diyetinizde basarılarr:) benide aranıza alırsanız sevinirim öteki türlü gitmicek bu kilolar

A.s canm gel gel hoşgeldin bende bugün açtım günlüğümü desteğe motivasyona ihtiyacımız var. geçmişe sünger çekip yeni bir SAYFA açmaya karar verdim :) sen kaç kilosun boyun kaç hedefin ne bahsetsene biraz

Son düzenleme:
Yarın meyve diyetine başlayıp ondan sonraki hafta dukana geçicek inşallah bu sefer olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…