Zayıflama Kampı

Kilolarimiz hemen hemen aynı. Kolay gelsin. Ben 86 ıydım, karatay diyetiyle 10 günde 2 kg verdim. Ama sonra istikrarlı devam edemedim. 1 haftadır yine gayet iyi gidiyorum, hayırlısı
Boyum 172

Hemen hemen aynıyız canım. benm kilo 84.5 / boy : 1.64 yaş 23
4 ayım var hedef 60 ayda 6 kilo yani hadi bismillah diyip başlıyoruz :) sende hergün yediklerini buraya yazarblrsin destek olurz birbimize

Kilolarimiz hemen hemen aynı. Kolay gelsin. Ben 86 ıydım, karatay diyetiyle 10 günde 2 kg verdim. Ama sonra istikrarlı devam edemedim. 1 haftadır yine gayet iyi gidiyorum, hayırlısı
Boyum 172

Bn yapamıyorum belli bir liste ile canm. kendi yiyceklerimi kendim seçmek istiyorum. liste olunca DİYETTEYİM modu oluyor ve kasıyorum kendimi. Şuan herşeyden az az yiyerek kaloriye dikkat ediyorum. birde evde az az spor yapıyorum. 5 dk 15 dk artık ne kadar istersem. boş geçmesin de :)

Hemen hemen aynıyız canım. benm kilo 84.5 / boy : 1.64 yaş 23
4 ayım var hedef 60 ayda 6 kilo yani hadi bismillah diyip başlıyoruz :) sende hergün yediklerini buraya yazarblrsin destek olurz birbimize
Zayıflama takımlarına girmeyi düşündün mü hiç? Ben 1. takımda yım ama buralarada gelirim mutlaka

hyır girmedim cnm çook çoook eskiden 5. takımdaydım yanlş hatrlamıyorsam. Ama girebilirm yer varmı aranız da

Karatayda liste yok aslında ya. Yememen gereken şeyler dışında doyana kadar ne istersen yiyorsun. Ben de sporu çok fazla yapamıyorum bu aralar, biktirmamak lazım bünyeyi , artırırız yavaş yavaş

İnşallah sorun yaşamam artık kilolarımı çok takar hale geldim buda beni çok mutsuz yapıyo hazirana kadar 70 olursam çok iyi olucak

Sevgili günlük bugün genelde yaptığım hareketler bunlar. Kalça ve bacak bölgesini acaip sıkıyor ve zannımca kalça dikleştirme kaldırmada oldukça faydalı olucak bana
Ne kadar yapıyorsun dersen , hepsinden az az tabiki. toplasan 10 dk anca ama yavaş yavaş bünye alışıcak inş :))

Bu arada önceden yaptığım sporlar zumba pilates b fit ama şu boğazım durmadıgı için en fazla 6 kg verebildim:)

Yazdım canm bakalm boş bi diyet grubu varmı :)
bnde eylüle kadar 85 den 60 a düşmek istiyorum. İstemekte değil artık zorundayım ! Eylülde düğünm var
ama ilk hedefim tabiki 70 ile başlayan bir kilo görmek

Ne olursa olsun ayda en fazla 6 kg ver lütfen. Benim gibi olmadık diyetleri deneyip sağlığından olma. Bol sebze, protein, bol su ve spor, bitti gitti

Ne olursa olsun ayda en fazla 6 kg ver lütfen. Benim gibi olmadık diyetleri deneyip sağlığından olma. Bol sebze, protein, bol su ve spor, bitti gitti

zaten hesabımda o canm. her hafta 1.5 kilo versem 1 ayda 6 kilo eder. 4 ayda da 20 kilo eder.
böylece 60a inebilirm. İNŞ. bırakmam bu sefer canm ya çnkü öyle bir lüksüm yok. bunun gelinliği var düğünü var balayı var.
bu kilolarla hele 85 kilo çok zor

Ay evet, düğün dernek olayı çok farklı. İNŞALLAH gönlüne göre olur. Bence verirsin bu defa. Motivasyonun azaldığı zamanlarda kendini oyalamak için bir plan yap bence.

Ay evet, düğün dernek olayı çok farklı. İNŞALLAH gönlüne göre olur. Bence verirsin bu defa. Motivasyonun azaldığı zamanlarda kendini oyalamak için bir plan yap bence.

mesela ne gbi plan ? bu arada 3. takım dan gel dediler gidim bakim nasıllarmş

Kizlar tam gaz devam ediyoruz birbirimize destek olursak 30 kiloda veririz yeterli bu azimle devam edelim bu sefer olacak basaracagiz :) hepimiz günlük yediklerimizi yazarsak neyin yanlışoolduğunu öğrenir ona göre devam ederiz birbirimizin yedikleri hakkında yorum yaparsak motivasyonu muz da artar diye dusunuyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…