Zayıflama Kampı

mesela ne gbi plan ? bu arada 3. takım dan gel dediler gidim bakim nasıllarmş
O oooo hayırlı olsun, rakip olduk artık bak bakalım kafana yatarsa takilirsin, güzel oluyor.
Mesela ben tabletime hayalmdeki fit vücudun fotolarını kaydettim, canım çikolata fln çekince onları açıyorum Ya da canım bir şeyler yemek isteyince hemen tarcinli yoğurt yiyorum ya da az kakaolu süt içiyorum

kesnlikle katılıyorum sana. yediklerimizi yazalım fikir alalım, kaçamak yapsakta sonrasında DUR demek için destek olalım.
çnkü çook geçtim bu yollardan, insan yanında destekçi göremeyince 1 yazıyor 2 yazıyor, sonra bırakıyor

hehee hemen rakip mi olduk aşk olsun
bnde pc den bakıyorum taş gbi hatunlara valla 3 gündür canım tatlı çekmiyor şükür.
çekerse çikolatalı süt ne bileyim 2 parça bitter çikolata falan yerim heralde

Enerjin süper ya erva Sen verirsin bu kiloları Allahın izniyle.
Çok sıkmamak da lazım ama işte ne kadar az şeker tuketirsek o kadar hızlı variriz hedefe.

Enerjin süper ya erva Sen verirsin bu kiloları Allahın izniyle.
Çok sıkmamak da lazım ama işte ne kadar az şeker tuketirsek o kadar hızlı variriz hedefe.

ay saol kuzum
napayım canm bu açtığım zilyonuncu konu valla. dedim ya ilk yazımda önceden 63 ken 57 olmk için diyet yapardım da
veremzdim. Şimdi geldiğim şu hale bak
inşallah hep beraber veririz kilolarımızı. sizlerin adı ne bu arada özel değilse, takma isimde söyleyeblrsiniz.
böyle nick le olmuyor

Aynı ben aynı ben! Ben 69 kg iken 65 e düşmeye çalışıyordum...... şu hale bak..... Aslında benim de canım çok sıkkın. Her sabah işe giderken kendimden nefret ediyorum, üzülüyorum....
Bana Beyoncé diyebilirsin yok yok şaka, ben Emel

Oooo sen işe giderken nefret ediyormuşsun bn evden çıkmıyorum bu kilolar yüzünden gız
Ay nolcak bu halimiz sen kk da yenisin sanırım dimi ?

Oooo sen işe giderken nefret ediyormuşsun bn evden çıkmıyorum bu kilolar yüzünden gız
Ay nolcak bu halimiz sen kk da yenisin sanırım dimi ?
Evet, hep forumları okuyordum ama üye yeni oldum
Bak mesela yarın ne giyecegime bakıyorum, sinir basıyor. Eski kıyafetler yatıyor öyle....

Evet, hep forumları okuyordum ama üye yeni oldum
Bak mesela yarın ne giyecegime bakıyorum, sinir basıyor. Eski kıyafetler yatıyor öyle....

bak adı üstünde eski kıyafetler. sen birazcık dayan sık dişini yeni küçük beden kıyafteler alıcaksın.
hem bu sezon çok güzel şeyler var eskidi o modeller artık

bak adı üstünde eski kıyafetler. sen birazcık dayan sık dişini yeni küçük beden kıyafteler alıcaksın.
hem bu sezon çok güzel şeyler var eskidi o modeller artık
Çok az giyebilmistim bazılarını, içimde kaldı.... Eski dediğime bakma
Ben artık yatayım erva cım, yarın görüşürüz inşallah.

görüşüruz emelcim Allah rahatlık versin :)
bende çok az 5 dk kadar bi kaç spor yapayım, sonra yatayım.

Günaydın kızlar hepinize musmutlu sabahlar:) bugün kahvaltı 1 muz 1 kivi ve1 fincanda yeşil çay :)

GÜNAYDINLAR
Ay sabah sabah çok mutlu oldum tartılmıcam dedim ama işte dayanamıyorum. Gözümü açar açmaz tartılmayı
düşünüyorum.
Dün sabah çıkan kilom : 84.8 / bu sabah çıkan kilom : 84.1

Kızlar şuan 4 kişiyiz ve hemen hemen 4ümüzün kilosu çok yakın birbirine.
Erva : 84.1
Kader : 78.5
Emel : 84 ?
Sonbhr : 82

Biz bu işi başarıcaz. Hepimiz kaçamakta yapsak diyeti bozsakta birbirimizi gaza getirip yola devam ettiricez.
Tabi sizi bilemem ama 4 ay sonra ben bu günlüğü 60 kiloyum diye kapatmak istiyorum.
Sadece günlüğü değil kilo ile geçen koskoca 5 senemi arkamda bırakıp KİLO kelimesini hayatımdan çıkarmak istiyorum.

Günaydın yoldaşlarim :) ervacim seninle beraber hepimiz hayatımızda kilolari cikaracaz ve hepimiz bu günlük ten hedeflerimize ulaşıp cikicaz inş İnaniyrmbu şekilde birbirimize destek olursak kilo problemimiz kalmicak :)) bu arada ervacim şimdide. -700 gramin gitmiş bile daha fazla giden rakamlarında gricez inş.
06.30
Limonlu su
Kahvaltı 07.00
Bir kibrit kutusu az yağlı peynir
5-6 siyah- yeşil zeytin
Yeşil soğan+ domates
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil cay
Ara10.00
1 Elma

Aminnn inşallah canım. 700 grm ne ki 2 ay sonra ben 10 kilo sen 8 kilo verdin hesaplarına giricez.
Hatta bir tişört aldım "s" beden kot denedim 38 beden olmaya başladı falan dicez inş :)

-700 değil canm. ben pazrtesi başladım diyeti 85.5 ile, salı çarşamba 84.8 çıktım. bugün 84.1 çıktım :)
yani 1.4 kilo vermişim. Ama bunun yüksek oranı ödem ve su atımı zaten. yağ değil.
Bu arada çok erken kalkıyormuşsun sen ya, kahvaltın ve aran gayet iyi ama kahvaltıda daha çok doymaya bak derim.
haşlama yada yağsız yumurta tüket mesela tok tutsun :) yada kahvaltıda ekmeğini 2 dilime çıkar. 1 dilim çavdar ekmeği
55 kalori :)

Buda benim kahvaltı tabağımm :) dolu dolu görünmesine bakmayın herşey den yarım var.
Ve sadece 253 kaloricik

KAHVALTIM :
Yarım haşlama patates............50 kalori
Yarım haşlama yumurta..........40 kalori
Yarım hindi salam...................7 kalori
yarım domates.........................7 kalori
Çeyrek salatalık...................... 3 kalori
1 adet siyah zeytin.................. 8 kalori
1 kibrit k. az tuzlu peynir....... 56 kalori
1.5 dilim kepek ekmek .......... 83 kalori

TOPLAM KAHVALTI = 253 KALORİ

Ayyy canim ins bunları düşünmek bile insanı motive ediyor evet maalesef erken kalkiyrm ise gittiğim için sabahları pek bsey yiyesim gelmiyo canim yaa ondan

G
ay Gayet iyi gidiyosun canim byle devam et gidecek bu kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…