Zayıflama Kampı

Günaydın kizlar dun gremedim yine misafir vardı menumu bildirim hemen
Sabah
Yeşil cay
Haşlanmış yumurta
Domates salatalik
1 dilim çavdar
3 zeytin
Ara
Elma
Öğle
Menemen
Salata
Şekersiz çay
2 ince dilim beyaz ekmek
Ara
Muz
Aksam
Çiğköfte
Ayran
Yarim saat yürüyüş
Yarım saat egzersiz
2 litre su

[QUOT147, post: 40986107, member: 220213"]günaydın kızlar 1 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum kendinize iyi bakın pazar günü akşamı görüşürz [/QUOTE]
Aman keNdine dikkat et tatlim yediklerine ictiklerine yerken aklina bizi getir :)) iyi yolculuklar

günaydın kızlar 1 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum kendinize iyi bakın pazar günü akşamı görüşürz

Görüşürüz canım iyi yolculuklar

Ekmeği azaltmışsın canım supersin

E="2KediAnnesi, post: 40988031, member: 539631"]Görüşürüz canım iyi yolculuklar

Ekmeği azaltmışsın canım supersin[/QUOTE]
Sagol tatlim:)

Kızlar bişey sorcam umarım hemen görüp yaşarsınız ben gorumcemdeyim şimdi çok az yemek yedim şimdi çay icecez halka tatlısı var ne kadar yesem acaba çok yemek istemiyorum akşam da sadece corba içecem hiç tatli yemesemmi yada off niye geldim ki bügün buraya

[QUOTEçok emraanne, post: 40989499, member: 585140"]Kızlar bişey sorcam umarım hemen görüp yaşarsınız ben gorumcemdeyim şimdi çok az yemek yedim şimdi çay icecez halka tatlısı var ne kadar yesem acaba çok yemek istemiyorum akşam da sadece corba içecem hiç tatli yemesemmi yada off niye geldim ki bügün buraya[/QUOTE]
Canim cok fazla yeme istersen baktım simdi tulumba tatlısı bi tanesi 92 kalori halka tatlı da onun gibidir büyük ihtimal

1 tane ye canım ama zaten şimdiye kadar yemişsindir herhalde

Kahvaltı/Öğle
Ton balığı
1 bucuk kepekli grissini

Akşam
Erik
Mısır

Ayyy bugun canım hiç yemek yemek istemedi yaaa
Deli gibi kumru yada hamburger yemek istiyorum baska yemeklere bakasım bile gelmiyor
Kendimi zor tutuyorummm

[QUOTE="2KediAnnesst: 40991
Canim dusunmemeye calis yada hamburgeri kendin yap evde çok canın cekiyosa kepekli hamburger ekmeğinden :)))

Kızlar Menüm
sabah sirkeli şu 1 hurma
kahvaltı
1 dilim çavdar (ddilimi buyuktu ama)
2 haşlanmış yumurta
2 catal reçel
1 catal tereyağı
2 zeytin
çok az peynir
şekersiz çay
ara
1 elma
2 kayisi
öğle
5 6 catal Yoğurtlu Közlenmiş patlıcan biber
2 lokma kadar taVUK eti
ara
şekersiz çay
1 hurma
1 kurabiye
Halka tatlisiNın 4 te 1i
2 bisküvi
misafirlikteydim diye öyle oldu
akşam bişey yemedim daha yemek yapmak için geç oldu kahvaltı lik bişeyler hazırlayacam 1 dilim ekmekle yerim

Menün de bişey yokki canım çok az yemişsin iyimi desem kötümü desem bilemedim

Kızlar menümü bildireyim
sabah kahvaltı yok
öğle bakla yemeği yoğurt
ara elma
akşam balık ekmek yemeğe gittik kocamla
Su içemedim spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…