Görüşürüz canım kendine dikkat et aman yediklerine dikkat etgünaydın kızlar 1 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum kendinize iyi bakın pazar günü akşamı görüşürz
günaydın kızlar 1 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum kendinize iyi bakın pazar günü akşamı görüşürz
Günaydın kizlar dun gremedim yine misafir vardı menumu bildirim hemen
Sabah
Yeşil cay
Haşlanmış yumurta
Domates salatalik
1 dilim çavdar
3 zeytin
Ara
Elma
Öğle
Menemen
Salata
Şekersiz çay
2 ince dilim beyaz ekmek
Ara
Muz
Aksam
Çiğköfte
Ayran
Yarim saat yürüyüş
Yarım saat egzersiz
2 litre su
Kızlar bişey sorcam umarım hemen görüp yaşarsınız ben gorumcemdeyim şimdi çok az yemek yedim şimdi çay icecez halka tatlısı var ne kadar yesem acaba çok yemek istemiyorum akşam da sadece corba içecem hiç tatli yemesemmi yada off niye geldim ki bügün buraya
Valla canim allah kolaylik versin sırf bunlar yüzünden evliliği erteliyorum :))))2KediAnneskolaylik 40990750 .!.:Akşam yemeğinde ne yesem bilemiyorum yaaa
Bugun ne pişirsem derdi cok zor
Valla canim allah kolaylik versin sırf bunlar yüzünden evliliği erteliyorum :))))
Ya aslında kocam gec geliyor onun için pişirmiyorum kendime yapcam ama diyete uygun ne yapsam onu bilemedim.
Evliliği bunun için erteliyorsan cok sey kacırıyorsun
Himm aanladım canim o zaman gündeme getirme zamanım gelmiş benim :)))
Yedim canım hiç sorma akşam yazarım1 tane ye canım ama zaten şimdiye kadar yemişsindir herhalde
[QUOTE="2KediAnnesst: 40991
Canim dusunmemeye calis yada hamburgeri kendin yap evde çok canın cekiyosa kepekli hamburger ekmeğinden :)))
Menün de bişey yokki canım çok az yemişsin iyimi desem kötümü desem bilemedimKahvaltı/Öğle
Ton balığı
1 bucuk kepekli grissini
Akşam
Erik
Mısır
Ayyy bugun canım hiç yemek yemek istemedi yaaa
Deli gibi kumru yada hamburger yemek istiyorum baska yemeklere bakasım bile gelmiyor
Kendimi zor tutuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?