Çok iyi ya yarın bende böyle deneyecem 2 öğün geç kahvaltı yapcam belki biraz daha fazla yiyebilir im amakahvaltı : domatesli biber ve 1 yumurta 110kalori
öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık fasulye 190 kalori
öğleni geç yediğim için akşam yememeyi düşünüyorum
3 km yol yürüdüm ve 1 mil leslie
canım lokumun kalorisi 50 yapıyor da 6 bisküvinin ki 711 kalori yapıyor b, de pirinç pilavı çok abartı olmuş bugünKızlar topa tutun beni menümü yazıyorum
sabah sirkeli su
Kahvaltı
3 dilim bugday ekmeği 2 dilimini tost yaptım içine 4 dilim sucuk domates beyaz peynir koydum tereyağı sürdüm miss
2 haşlanmış yumurta
ara
3 kayısı
öğle
küçük tabak Izmir köfte
küçük tabak pirinç pilavı
az domates
ara
6 bisküvi
4 kuş lokumu (cçok utanıyorum Affedin gelen misafir ye ye diye tutturdu emziriyon falan tabi nerden bilsin diyetteyim)
Akşam
1 kase çorba
sonra dayanamadım 1 tatlı kaşığı cokokrem yedim çok Üzgünüm noldu bana bugün ya
Kızlar topa tutun beni menümü yazıyorum
sabah sirkeli su
Kahvaltı
3 dilim bugday ekmeği 2 dilimini tost yaptım içine 4 dilim sucuk domates beyaz peynir koydum tereyağı sürdüm miss
2 haşlanmış yumurta
ara
3 kayısı
öğle
küçük tabak Izmir köfte
küçük tabak pirinç pilavı
az domates
ara
6 bisküvi
4 kuş lokumu (cçok utanıyorum Affedin gelen misafir ye ye diye tutturdu emziriyon falan tabi nerden bilsin diyetteyim)
Akşam
1 kase çorba
sonra dayanamadım 1 tatlı kaşığı cokokrem yedim çok Üzgünüm noldu bana bugün ya
kahvaltı : domatesli biber ve 1 yumurta 110kalori
öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık fasulye 190 kalori
öğleni geç yediğim için akşam yememeyi düşünüyorum
3 km yol yürüdüm ve 1 mil leslie
Kız çok iyi yiyosun kiskaniyom vallahi
canım lokumun kalorisi 50 yapıyor da 6 bisküvinin ki 711 kalori yapıyor b, de pirinç pilavı çok abartı olmuş bugün
canım lokumun kalorisi 50 yapıyor da 6 bisküvinin ki 711 kalori yapıyor b, de pirinç pilavı çok abartı olmuş bugün
Bi bisküvinin kalorisi ne kadar ki
Akşam sadece corba yemişsin dengelemişsin kız bende cooookkk yedin sandım cidden
Kuş lokumu ne oluyo
Çok küçük kare kare lokum lar varya 4 tane toplam 1 tane normal lokum etmiyo
Bugun sende cok iyisin kubraaaa
Geç kalkıyorumya ondan
yaa kremalı bisküvi o kadar yapıyor canımOhaa bisküvi o kadar kalorilimi gercektennn ay ben şok
Bende şok oldum.ppetibor değil canim şu hanimellerin varya yuvarlak küçük kakaolu 3 tane bide 3 tane haylayfNasıl bisküvi petibör mü
Kız kremalı değil yazdım şimdi onu hesaplasanayaa kremalı bisküvi o kadar yapıyor canım
Bende şok oldum.ppetibor değil canim şu hanimellerin varya yuvarlak küçük kakaolu 3 tane bide 3 tane haylayf
o zaman tanesi 45 kalori imiş canımKız kremalı değil yazdım şimdi onu hesaplasana
o zaman tanesi 45 kalori imiş canım
yani öyle ama haylayfı bulamadım o daha da azdır benceGene cok kız 250 kaloriyi geciyor 6tane
neyse canım bu korku sana yeter bi zaman bisküvi yemezsin
Ay olsun kız 700 dedin odum koptu birden yaayani öyle ama haylayfı bulamadım o daha da azdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?