• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

biz neden yapamayalım ??? ne eksiğimiz var kızlar ???
weight-loss-before-and-after-arms-1024x1020.webp

20dk daha yurudum yediğim kabağı yaktım:KK48:
5bin adımı gectim çok şükür ama hala suyu tamamlayamadım neyse daha yatmıyorum nasılsa içerim:KK53:

20dk daha yurudum yediğim kabağı yaktım:KK48:
5bin adımı gectim çok şükür ama hala suyu tamamlayamadım neyse daha yatmıyorum nasılsa içerim:KK53:
Kabak kaç kalori ki onu yakıcan kız aferin sana bak bnde gaza geldim hee :D
bnde lesli yapayım sonra 10 dk bölgesel haraketlerden yapayım hani atmıştım ya buraya , sonrası Allah kerim :D

Kabak kaç kalori ki onu yakıcan kız aferin sana bak bnde gaza geldim hee :KK70:
bnde lesli yapayım sonra 10 dk bölgesel haraketlerden yapayım hani atmıştım ya buraya , sonrası Allah kerim :KK70:

Yanında yogurtta yedm 50 cal olmustur:KK48:
Yap kız yap boş oturmak yokk

Günaydın kizlar yoksunuz bugün hayırdır ben kahvaltımı yaptım çay içiyorum şimdi birazda uyukluyorum ama kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum

Günaydın kizlar yoksunuz bugün hayırdır ben kahvaltımı yaptım çay içiyorum şimdi birazda uyukluyorum ama kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum
günaydın canım ben buradayım :D bende kahvaltımı yaptım yarım saat kadar yürüdüm geldiimm :Y

biraz büyüsün senin ki o zamana havalar daha da iyi olur o zaman çıkarsın inş. :)

Back
X