Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak kaç kalori ki onu yakıcan kız aferin sana bak bnde gaza geldim hee20dk daha yurudum yediğim kabağı yaktım
5bin adımı gectim çok şükür ama hala suyu tamamlayamadım neyse daha yatmıyorum nasılsa içerim![]()
Kabak kaç kalori ki onu yakıcan kız aferin sana bak bnde gaza geldim hee
bnde lesli yapayım sonra 10 dk bölgesel haraketlerden yapayım hani atmıştım ya buraya , sonrası Allah kerim![]()
1 mil lesli ablayı bitirdim şimdi annem bn 1 milde yoruluyom 2 mil 3 mili düşünemiyorumYanında yogurtta yedm 50 cal olmustur
Yap kız yap boş oturmak yokk
1 mil lesli ablayı bitirdim şimdi annem bn 1 milde yoruluyom 2 mil 3 mili düşünemiyorum![]()
anaaam kendimi ezik hissettim ben şimdiBen hiç 1mil yapmadım hep 3 mil yapıyodum 45dk suruyodu sıkılıyo ama insan
anaaam kendimi ezik hissettim ben şimdi
bn bunda nefes nefese kaldım![]()
günaydın canım ben buradayımGünaydın kizlar yoksunuz bugün hayırdır ben kahvaltımı yaptım çay içiyorum şimdi birazda uyukluyorum ama kahvaltıdan sonra uyumak istemiyorum
Oh ne guzel bende çıkabilsem keskegünaydın canım ben buradayımbende kahvaltımı yaptım yarım saat kadar yürüdüm geldiimm :Y
günaydın canım :)günaydınlarr yeni uyandım ben kızlar![]()
ooo maşallah maşallah siz iyisiniz yaahuGünaydın kizlar bnde yeni uyandım :)