• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

kızlar merhaba bugun çok yogun bi gün oldugu için gelemedim unutmadım sizi akşam yediklerimi paylaşırım:)

kızlarrrr ben yandım ben bittim bn mahvaoldummm :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

leynnn misketim yok benm!!! ahahah başka ne olalblr ki :KK70:
hadi kolay gelsin cnm görüşürz ben bi tüttüreyim kalkıcam :KK66:

Benimde yok :KK48: Ben şekerli leblebilerim var onlarla yapcam baska bişey bulana kadar

Saçımı boyadımda geldim suan kafamda poşetle oturuyorum :KK48:
Birazdan duşa gircem

Allahım bu lavaşın kalorisi ne böyle ben mi yanlş yerden bakıyorum resmen diyetimi sıfırlanmış gibi hissediyorum kızlar :(
moralmen çöktm

843 cal olan mı canım :KK43:
deme nolur öle deme hani bimde a101 de satılıyor ca vakumlu poşette sert lavaşlar , yufka gbi olanlar değil.
onların tanesi gerçekten 210 kalori mi tanesi ???????

deme nolur öle deme hani bimde a101 de satılıyor ca vakumlu poşette sert lavaşlar , yufka gbi olanlar değil.
onların tanesi gerçekten 210 kalori mi tanesi ???????
sadece 210 kalorilik mi yedin canım :KK64:

cnm pakette 12 tane vrdı. paket 840 gram ama 1 lavaşın kalorsi yazmıyorsu. sadece 100 gr için 300 kalori yazıyordu. ben bunu çok sonra farkettim tabi, hatta paketi çöpe atmıştım kalorisini hesaplamak için çöpten bile çıkardım!
1 adet lavaş 210 ye takabül ediyor ! yok artık ya tüm moralim bozuldu böle oldgnu blsem tost yapardım ekmekten daha iyi !

Ayyy hiç bir fikrim yok kac tane yedin ki?

cnm pakette 12 tane vrdı. paket 840 gram ama 1 lavaşın kalorsi yazmıyorsu. sadece 100 gr için 300 kalori yazıyordu. ben bunu çok sonra farkettim tabi, hatta paketi çöpe atmıştım kalorisini hesaplamak için çöpten bile çıkardım!
1 adet lavaş 210 ye takabül ediyor ! yok artık ya tüm moralim bozuldu böle oldgnu blsem tost yapardım ekmekten daha iyi !

Benim mayoneze dönmüş olay:KK53:

Valla ben akşama manyak kalori alcam :KK53:
Tabi diyet bozmak anlamında değil :KK48:

1 tane yediysen o kadar dert etme ya
cnm 2 tane yedim gözleme gbi bşi yapayım dedim nse ilk başta kaloriyi görünce delirdim resmen aha gtti diyet dedim ama olsun sporu var bunun akşamda bşey yemem olur bter, dengelerim gene. gaz veriyorum şuan kendime..

üff çok moralman çöktüm yaa. akşam ağzıma elma dışında hiç bişey sürmem lazım kızlar.
sıkma canını ya yediysen eritirsin evin içinde hopla zıpla erit yine bisiklet sür 1 saat kadar iyi olur :D

Kızlar nasıl gidiyo neler yaptınız.
ervacim goturmussun lavaslari afiyet olsun dert etme o kadar aksama dengelersin yarında daha dikkatli olursun olur biter

Back
X