- Emoji Skoru
- 24.543
- Puanlar
- 598
Koruma zamaninda ben de kaybediyirum malesef artiyomVermek kolay canım, koruma yapamıyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koruma zamaninda ben de kaybediyirum malesef artiyomVermek kolay canım, koruma yapamıyorum ben![]()
Harika tatlim
Ödül günü de olsa alışkanlık oluyor hemen emeğin mahvoluyorEvet çok doğru dayanadm, cuma tartı gününün rahstligiyla yedim sanki![]()
Neden Cumartes tartılıyorsun. Perşembeye çek ilacı Cuma tartıl bizlerin hatrınaBen cuma günleri ödem hapı içip cumartesi tartılıyorum, geçen hafta cuma günü kına gecesi vardı, mecburen ilacı perşembeye çekip cuma günü tartıldım.
Bu hafta yine cumartesi günü tartılmam lazım
Evet 4 kişi canım4 kişi kalmışız biz bu kadar mıyız
Rağmen akşam menüsü olduğu halde harika olmuş afiyet olsunDünkü menümü yazayım
26 Aralık Cuma
12.00
Pilav üstü et döner aldım ama ette kötü bir tat vardı yiyemedim
16.00
2 tane madlen çikolata
18.00-20.00 arası
Yılbaşı eğlencesi vardı işyerinde
1 patates köftesi
1 karnabahar köftesi
1 dilim peynir
4 tane ravioli
Su: 2 lt
Spor: 10.722 adım
Eki Görüntüle 3689786
D DeltavealfaEllssa
Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım27 aralik cumaertesi
Kahvaltım 10 buçuk
Yarim simit ,tadımlık ekmek, kk peynir ,1 haşlanmış yumurta, 2 adet kıymalı patatesli köfte, bir havuç ,5 fıstık, bir ceviz,az yedim bugn
Öğleden sonra 13 gibi
Bir mandalina , kara hurma küçüktü, bir bardak kefir
3 buçuk 5 arası yüzme
7 buçuk
Yarim ev ay börek,tadımlık lahmacun, ıspanaklı yumurta1 adet,
10 bin adım,1 saat yüzme, 300 puan,
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3689875
Suyu bende zor artırdım hala zorluyorum 2 litredir hedefim 3 ama içtikçe içebiliyor insanÖglen 13:30
2 haslanmis yumurta
8 zeytin
2 dilim ekmek ( ya ben ekmek yemez idim ekmek yer oldum)
2 dilim beyaz peynir
Ara: az sutlu filtre kahve
3 tane minik biskuvi
Aksam 19:00
7-8 incecik zeytinyagli sarma
Köfteli türlü yarim tabak
Biraz ekmek (bir dilim yok)
Gece: bi avuc badem, turk kahvesi
Arada kacamaklar da olduirademi guclendirmeye calisiyorum, olacak ins..
aslinda her aclik hissettigimde bir bardak su icsem hem su icmis olurum hem de aclikla susama hissi benzer hislermis, belki de acikmadim susadim yani.
Ahhhh kizlar, ben farketmeden cok yiyormusum. Yahu yemeyen kilo mu alir zaten. Bu grupta insan ne yedigini de goruyor. Kizman bana, duzene sokacagim. İyi ki varsiniz.
Kendime not: her abur cubur aklima geldiginde 1 bardak su icecegim. Kendime söz.
Ellssa
Boncuk2307 D Deltavealfa
Adim: 6509
Su: ölçemedim ama 1 lt falandir, ne kadar az..
geçmiş olsun bende de var gastrit dün akşam tuttu Allah kimseye vermesin ölcem sandımYok hiç bir faydasını gormedim almisim arada içiyorum ama midemi çok ağrıtıyor bnde gastrit var icindede ananas olduğu için sevmiyorum
Maalesef o zamanlar biraz daha sıkı yönetim vardı ve takımlar da çok olunca azim ediyordukaaa evet tanıdımm
evet ya 58-59a kadar düşmüştümşimdi 63-64 olsam kar
ve evet o zamanki azmim yok ne yazık ki
ooo iyiymiş hedefin ahhh ben de görebilsem ama görmeliiyim bu durumda![]()
Detoxmix var ya midem agriyonca içiyorum o kadar iyi geliyor ki anlatamam yumusatiyor sanki midemi ilaç falan hiç fayda etmedi bana bunuda detox sirkesi kilo vermek için aldım ama midemi rahatlatinca çok hoşuma gitti ama zayıflamaya bı etkisini gormedim bn midem için içiyorumgeçmiş olsun bende de var gastrit dün akşam tuttu Allah kimseye vermesin ölcem sandım![]()
Evet cnmAfiyet olsun tatlım orucmuydun