- 15 Aralık 2013
- 15.833
- 36.576
- 798
Kızlar hepinize Günaydın
sizden çok özür diliyorum tek tek dün akşam menümü yazamadım çünkü kayınvalidemin evini boyuyodum ondan işim gece 12 de bitti yorgunluktan cumburlop yatak konumu :)
isterseniz menümü yazayım dünkü
sabah iki dilim simit domates salatalık çay beyaz peynir ve zeytin
öğle yok
ara nescafe ve elma
akşam kızmak yok ama bir tane lahmacun ve bi dilim baklava çok çok özür diliyorum bugünde temizlik hala devam ediyor badana boya ama akşam erken eve inicem bugün akşam menümü tekrar bildiririm
Lahmacundan bişey olmaz kız dert etme karatay hoca bile yeyin diyor
Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım ve bugün itibariyle sabah sirkeli şu ve uyumadan önce limonlu pul biberli yogurda başladım umarım ise yarar bugün hastaneye gidecez yemeği dışarda yiyebiliriz ekmek siz ve hafif ızgara tarzı yerim ve giyecek hiç birşeyim yok şuanda dolabı karıştırmaya gidiyorum
Aynı durumdayım yaa bende bugun fırına gittim ne giysem bilemedim havalar ısındı artık hırka flnda giyilmiyo popomu kapatamıyom
Evet canım bebiş için bi işitme testimiz var yaptıracaz bide benim bebiş solunum yetmezligiyle doğdu 1 hafta yogun bakımda kaldı ilk dogunca şimdide nefesini pek beğenmiyorum ne ne olmaz onuda göstereyim bi havada çok kötü yağmur yağıyor ve cok soğuk.bbugün tartinin pilinide alcaz inşallah.ve dolabı karıştırdım hicbirseyim olmadı olanlar dar asla giyemem padesulerim hiçbiri olmadı.eşofman giyindim hamile gömleği ve panço öyle çıktım evden Çok uzgunum
İnşallah bişey cıkmaz bebişinde cıkmaz canım