Zayıflama Kampı

U U-KUBRA canim valla iradene sahip cikabiliyoaun tebrik ediyrm seni gerçi sen doğru durust bsey yemiyosun bnde keşke senin gbi bsey yemeden durabilsem :))) THEY- THEY- canim sende almamissin en azından vermissin ben verdgumide geri aldım salak gbi yaa :( bu arada kızlar ramazanda nasıl yapacaz fikri olan varmi ?

kızlar bgün bn dışarda olucam dgum günümü nişamlım ile kutlıycaz gelsin pastalar gtsin pizzalar habernz olsun :D

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda bn Ramazan dan çk korkuyorum yaaa sahurda deli gbi ye yat hemen yağa dönüşecek , iftarda gene deli gbi ye of offff :( kızar bu arada ben uzun bir süre aranızda olamıycam yeğenlerimin sünneti var pazar günü yola çıkıcam ne zman dönerim blmiyorum telfonda net paketim yok :(

erva147 erva147
semraanne semraanne
U U-KUBRA
çok iyisiniz ya bende sizin gibi olabilsemmm.
akşamları ssporumu aksatmamaya çalışıorum.
sabah:kepekli sandviç içinde peynir domates salatalık vardı. yanına meyvesuyu
ara öğün:şekersiz çay lifli bisküvi 3 -4 tane
öğle : 1 kase çorba 2-3 kaşık yoğurt

erva147 erva147 kız biz sensiz napacaz yaa bu arada dgum günün kutlu olsun bebeğim nisanlinla bir omur boyu nice senelere inşallah ve olacak bebislerinizle beraber hep mutlu olun iyiki dogmussun yoksa bize kim kizardi kiminle diyet yapardık gulerdik sohbet ederdik :))) canim su ramazanda bi çare bulalım yaa bir ayda verdiğimiz kilolarına ramazanda geri almayalım

Kızlar biliyorsunuz misafirlerim var giremiyorum ama ervoşumun dogum gununu kutlamak için geldim

Bebeeekkk caann cıtırcıımmmm dogum gunun kutlu olsun tatlışımmmm nice yıllaraaaa erva147 erva147

Evelynn Evelynn biliyrz tatlim günlükte de kimse kalmadı konusundayok yaa ben menunu bbildirim
Kahvaltı OÖğle
Bir domates salatalık
Yeşil çay
İki haşlanmış yumurta
Bir kiprit kutusu peynir
İki dilim ekmek
Ara
Bitter çikolata
Dondurma
Akşam
3 catal bezelye
Yoğurt

Menüm
Kahvaltım
şekersiz çay
yarım dilim bugday ekmeği
Biraz domates salatalık
2 dilim kaşar
Az reçel
öğle
4 küçük cigkofte
2 lokma ekmek
2 parça ızgara tavuk göğsünden
3 çatal kırmızı et
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata
ara
2 bisküvi
5 balık kraker
şekersiz çay
Akşam yok daha meyve yerim

Menüm
Kahvaltım
şekersiz çay
Biraz domates salatalık
2 dilim kaşar
Az reçel
öğle
4 küçük cigkofte
2 lokma ekmek
3 çatal kırmızı et
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata
1 kutu ayran
ara
2 bisküvi
5 balık kraker
şekersiz çay

Tatlim menun iyi ama öğlende hem kırmızı et hem tavuk eti yemissin çiğköfte yoğurtlu makarna hepsi öğlene çok olmuş bence canim keşke öğle akşam ayirsaydin

Canlar kusuruma bakmayın sabah tartıldım ama yazamadım 92.3 artı 300 gr la geldim özür dilerim bugün çok kötüyüm yataktan çıkamadım bile

Evelynn Evelynn biliyrz tatlim günlükte de kimse kalmadı konusundayok yaa ben menunu bbildirim
Kahvaltı OÖğle
Bir domates salatalık
Yeşil çay
İki haşlanmış yumurta
Bir kiprit kutusu peynir
İki dilim ekmek
Ara
Bitter çikolata
Dondurma
Akşam
3 catal bezelye
Yoğurt
Menün güzel canım ama cikolatayi ne kadar yedin ve sonra dondurma yemişsin olmamis

Tatlim menun iyi ama öğlende hem kırmızı et hem tavuk eti yemissin çiğköfte yoğurtlu makarna hepsi öğlene çok olmuş bence canim keşke öğle akşam ayirsaydin
Ben çok görmedim canım ya kırmızı et 3 parçaydi kusbasi olur ya tavuk 2 cigkofteler çok küçüktü makarna da 2 kaşık toplam yarım dilim ekmek yemişim dir bugun

Ben çok görmedim canım ya kırmızı et 3 parçaydi kusbasi olur ya tavuk 2 cigkofteler çok küçüktü makarna da 2 kaşık toplam yarım dilim ekmek yemişim dir bugun

erva147 erva147
semraanne semraanne
U U-KUBRA
çok iyisiniz ya bende sizin gibi olabilsemmm.
akşamları ssporumu aksatmamaya çalışıorum.
sabah:kepekli sandviç içinde peynir domates salatalık vardı. yanına meyvesuyu
ara öğün:şekersiz çay lifli bisküvi 3 -4 tane
öğle : 1 kase çorba 2-3 kaşık yoğurt
cnm menün çok iyi :)
erva147 erva147 kız biz sensiz napacaz yaa bu arada dgum günün kutlu olsun bebeğim nisanlinla bir omur boyu nice senelere inşallah ve olacak bebislerinizle beraber hep mutlu olun iyiki dogmussun yoksa bize kim kizardi kiminle diyet yapardık gulerdik sohbet ederdik :))) canim su ramazanda bi çare bulalım yaa bir ayda verdiğimiz kilolarına ramazanda geri almayalım
teşekkür ederim kuzummm :)
dur ramazanı sokma aklıma bugün neler neler yedim bennn

Kızlar biliyorsunuz misafirlerim var giremiyorum ama ervoşumun dogum gununu kutlamak için geldim

Bebeeekkk caann cıtırcıımmmm dogum gunun kutlu olsun tatlışımmmm nice yıllaraaaa erva147 erva147
kzuummm çok teşekkür ederim :)

Kahvaltı OÖğle
Bir domates salatalık
Yeşil çay
İki haşlanmış yumurta
Bir kiprit kutusu peynir
İki dilim ekmek
Ara
Bitter çikolata
Dondurma
Akşam
3 catal bezelye
Yoğurt
iyisin kuzum afiyet olsun :)

Menüm
Kahvaltım
şekersiz çay
Biraz domates salatalık
2 dilim kaşar
Az reçel
öğle
4 küçük cigkofte
2 lokma ekmek
3 çatal kırmızı et
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata
ara
2 bisküvi
5 balık kraker
şekersiz çay
afiyet olsun cnm güzel menün :)

Canlar kusuruma bakmayın sabah tartıldım ama yazamadım 92.3 artı 300 gr la geldim özür dilerim bugün çok kötüyüm yataktan çıkamadım bile
o kadarsa gene iyi canm , çok geçmiş olsun bu arada :(
Ervacım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
saol cnm benm :)
Bugünkü menüm sabah 3 tane sosis salça sosuyla haşladım
öğlen üç tane sarma
akşam yok az bişi dondurma yedim
aaaa doydun mu kuzum ? hafif geçmş baya bgün.

Kızlar bugün nişanlımla dışardaydık hep neler yediğimi yazmak istemiyorum ama yazıcam napalım :(
KAHVALTI
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN ( Dışarı çıktık artık gün başlıyorr )
1 adet sbarro orta boy pizza, 5 dilimini yedim.
yarım paket patates kızartması.
1 bardak light cola ( inş light dır adam karıştırdı sanki bardakları nişanlımın ki ile ama bilmiyorum pof )
1 SAAT SONRA SİNEMADA
1 küçük boy patlamış mısır
AKŞAM
4 adet dondurmalı makaron yanında çikolata soslu çilekler
GECE
1 paket küçük pringles
1 adet meyveli maden sodası

TOPLAM ALINAN KALORİ : 2.400 çoğunun kalorisini bilmiyorum ama aşağı yukarı budur sanırım kızlar :(
SPORLA YAKILAN KALORİ : Saat öğlen 2 den akşam 11 e kadar hep ayaktaydım yürüdük alışveriş yaptık gezdik. Sadece sinema da ve yemek sırasında oturduk kızlar. Kaç yaktım bilmiyorum ama mümkün değil bunları eritmem ! :(

Back
X