Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün güzel canım ama cikolatayi ne kadar yedin ve sonra dondurma yemişsin olmamisEvelynn biliyrz tatlim günlükte de kimse kalmadı konusundayok yaa ben menunu bbildirim
Kahvaltı OÖğle
Bir domates salatalık
Yeşil çay
İki haşlanmış yumurta
Bir kiprit kutusu peynir
İki dilim ekmek
Ara
Bitter çikolata
Dondurma
Akşam
3 catal bezelye
Yoğurt
Ben çok görmedim canım ya kırmızı et 3 parçaydi kusbasi olur ya tavuk 2 cigkofteler çok küçüktü makarna da 2 kaşık toplam yarım dilim ekmek yemişim dir bugunTatlim menun iyi ama öğlende hem kırmızı et hem tavuk eti yemissin çiğköfte yoğurtlu makarna hepsi öğlene çok olmuş bence canim keşke öğle akşam ayirsaydin
Ben çok görmedim canım ya kırmızı et 3 parçaydi kusbasi olur ya tavuk 2 cigkofteler çok küçüktü makarna da 2 kaşık toplam yarım dilim ekmek yemişim dir bugunTatlim menun iyi ama öğlende hem kırmızı et hem tavuk eti yemissin çiğköfte yoğurtlu makarna hepsi öğlene çok olmuş bence canim keşke öğle akşam ayirsaydin
cnm menün çok iyi :)
teşekkür ederim kuzummm :)erva147 kız biz sensiz napacaz yaa bu arada dgum günün kutlu olsun bebeğim nisanlinla bir omur boyu nice senelere inşallah ve olacak bebislerinizle beraber hep mutlu olun iyiki dogmussun yoksa bize kim kizardi kiminle diyet yapardık gulerdik sohbet ederdik :))) canim su ramazanda bi çare bulalım yaa bir ayda verdiğimiz kilolarına ramazanda geri almayalım
kzuummm çok teşekkür ederim :)Kızlar biliyorsunuz misafirlerim var giremiyorum ama ervoşumun dogum gununu kutlamak için geldim
Bebeeekkk caann cıtırcıımmmm dogum gunun kutlu olsun tatlışımmmm nice yıllaraaaaerva147
iyisin kuzum afiyet olsun :)Evelynn biliyrz tatlim günlükte de kimse kalmadı konusundayok yaa ben menunu bbildirim
Kahvaltı OÖğle
Bir domates salatalık
Yeşil çay
İki haşlanmış yumurta
Bir kiprit kutusu peynir
İki dilim ekmek
Ara
Bitter çikolata
Dondurma
Akşam
3 catal bezelye
Yoğurt
afiyet olsun cnm güzel menün :)Menüm
Kahvaltım
şekersiz çay
yarım dilim bugday ekmeği
Biraz domates salatalık
2 dilim kaşar
Az reçel
öğle
4 küçük cigkofte
2 lokma ekmek
2 parça ızgara tavuk göğsünden
3 çatal kırmızı et
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata
ara
2 bisküvi
5 balık kraker
şekersiz çay
Akşam yok daha meyve yerim
o kadarsa gene iyi canm , çok geçmiş olsun bu aradaCanlar kusuruma bakmayın sabah tartıldım ama yazamadım 92.3 artı 300 gr la geldim özür dilerim bugün çok kötüyüm yataktan çıkamadım bile
saol cnm benm :)Ervacım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere![]()
aaaa doydun mu kuzum ? hafif geçmş baya bgün.Bugünkü menüm sabah 3 tane sosis salça sosuyla haşladım
öğlen üç tane sarma
akşam yok az bişi dondurma yedim