Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen ne halt yedin de banlandınKızlar napıyonuz banlıydım banım bugun acıldı
erva beni bu misafirler mahvetti kuzum bende o yuzden tartılmadım 70 olmusumdur diye tahmin ediyorum ramazanda tuzu biberi oldu
Canim sahur yaptiysn ogleden sonra saat 4 gibi tartıl sahur yoksa sabah ogleden önce tartıl ben öyle yapıyorumkızlar oruçlukta nasıl yapıyorsunuz ne zaman tartılıyorsunuz bi anlatın hele. ben çok korkuyorum bu zamanlardan. yiyip yiyip yattığımız için direk yağ olucak diye ne etcezzz ya bi diyiverin bana![]()
cnm sahuru baya fazla yaptım, iftar öncesi tartılayım diyorum 7 gbi.Canim sahur yaptiysn ogleden sonra saat 4 gibi tartıl sahur yoksa sabah ogleden önce tartıl ben öyle yapıyorum
Tam nişanlı kız modundasin erva bilezikler sal falan ::))))çok hoş görünüyorsun canım kollar biraz irsi canım ama kolları çalıştırmak içinde tabi hareketler var yapabilirsin internetten bak istersen biyandan zayıf çıkmışım ama önden çok feci yawwwbirde resimlerde farkettim bnm kollarım hem çok kalın hem de dalga dalga selülit var resmlerde çok çirkin duruyor napıcam bn
Eki Görüntüle 1562963
hahaha nişanlı kız modu şallı mı oluyor kızTam nişanlı kız modundasin erva bilezikler sal falan ::))))çok hoş görünüyorsun canım kollar biraz irsi canım ama kolları çalıştırmak içinde tabi hareketler var yapabilirsin internetten bak istersen bi
birde tartılmak icin 7 çok geç canım bence daha erken olmalı
KIZ tartildinmihahaha nişanlı kız modu şallı mı oluyor kızsoğuktu yawrum ne edeyim :)
kollar için jilian da hareket var zaten ama gene bakayım başka seçeneklere.
kuzum tartıldım resminide çektim ama şimdi atamıyorum. 77 ile gittim 78.1 ile döndümKIZ tartildinmi
Hey maşallahh senin iftarlar hep böyle mi kız ? geçmş menüleri okumadım da benKızlar Menüm sahur felaket tost yaptım yedik 4 dilim ekmek içinde 2 ser dilim salam kasar çay 1 küçük domates
iftar
1 kase tarhana çorbası
1 küçük tabak patlıcanlı köfteli dizme
4 5 kaşık pirinç pilavı
Az cigkofte az salata
1 bardak kola
4 catal kadayıf tatlısı
daha un helvası var cayla
daha ne olsun::))))))
Kızlar yediklerim fazla farkındayım bende ama yemem lazım sutum hic kalmıyor yoksa ve kiloda veriyorum
Çok sevinme canım hatta çok üzül oruçlu ve gec saatte tartıldın daha fazla senin Kilon ben iftardan önce 70.2 idim aksama kadar su kaybı oluyokuzum tartıldım resminide çektim ama şimdi atamıyorum. 77 ile gittim 78.1 ile döndüm
bir yanım seviniyor 2 kilo değil Allahtan diye ama diğer yanım üzülüyor hesap ettim bnm şuan 76 hatta 75.5 olmam lazımdı.
Hey maşallahh senin iftarlar hep böyle mi kız ? geçmş menüleri okumadım da ben
afiyet bereket olsun oruçlukta kimseye birşey demiyeceğim insanın nefsi açlığı kolay değil çünkü.
bende çok yedim zati![]()
Malesef canım hele bu ne ki bebekten bişey yapamıyorum bizde kesin çorba bi sulu yemek yanına pilav salata hatta olursa sarma köfte tarzı bişey ve her gün cigkofte kesin olmadığı günler azdır eve hiç kola girmez ramazan olur bütün meşrubatlar ben hele az yiyorum ama azaltacam artık bi iki çeşit yapacam elektirikli ızgara istedim gelir bi kaç güne ızgara yaparım çoğu zamankuzum tartıldım resminide çektim ama şimdi atamıyorum. 77 ile gittim 78.1 ile döndüm
bir yanım seviniyor 2 kilo değil Allahtan diye ama diğer yanım üzülüyor hesap ettim bnm şuan 76 hatta 75.5 olmam lazımdı.
Hey maşallahh senin iftarlar hep böyle mi kız ? geçmş menüleri okumadım da ben
afiyet bereket olsun oruçlukta kimseye birşey demiyeceğim insanın nefsi açlığı kolay değil çünkü.
bende çok yedim zati![]()
Canim bana kalırsa fazla yemişsin fazla olan ekmekler akşam erişte yedin ekmek yemeseydin gerisi güzel afiyet olsun dugunu gelinliği ni dusunBu yıl ki ilk orucumu açtım şükür. Menüm :
SAHUR
2.5 adet çiçek ekmek ( kepek ekmeğim yok evde )
yarım porsiyon kıymalı yumurta
yarım domates salatalık
1 dilim salam - 2 zeytin - 1 çatal reçel
İFTAR
6-7 adet yaprak sarma
4 kaşık kuru fasulye
6 kaşık kadar erişte
3 dilim pide ekmeği ( dilimler kare kare uzunlamasına değil )
3 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : Saymadım ama rahat 1.000 olmuştur.
SPORLA YAKILAN KALORİ : 1 saat sonra leslie yada jilian yapıcam inş :)
Deme öle kızzz ben bu oruçlarda kilo alırım kesin napcam bn semra ? benm zamanım yok artık yaÇok sevinme canım hatta çok üzül oruçlu ve gec saatte tartıldın daha fazla senin Kilon ben iftardan önce 70.2 idim aksama kadar su kaybı oluyo
Canim dayanabiliyorsan sahur yapma ben hiç sahur yapmazdim çok nadir bu sene mecbur yapıyorum sutum kesilmesin diye ve 4 5 kilo verirdim tabi kilo vermek için sahur yapmamazlik yapmıyodum yapınca midem ağrıyo gece yemeye alışık olmadığım içinDeme öle kızzz ben bu oruçlarda kilo alırım kesin napcam bn semra ? benm zamanım yok artık ya![]()
en iysi valla ızgara canm. bnde de var kullanayım bari iyi aklıma getirdin. dedim ya oruçlukta çok menü yorumlayamam ben çnkü ben ne kadar yemek istemesem de o açlık çok başka durduramıyor kendisini insan.Malesef canım hele bu ne ki bebekten bişey yapamıyorum bizde kesin çorba bi sulu yemek yanına pilav salata hatta olursa sarma köfte tarzı bişey ve her gün cigkofte kesin olmadığı günler azdır eve hiç kola girmez ramazan olur bütün meşrubatlar ben hele az yiyorum ama azaltacam artık bi iki çeşit yapacam elektirikli ızgara istedim gelir bi kaç güne ızgara yaparım çoğu zaman
kız ilk ramazan pidemi yedim iftarda. çok görme onu daCanim bana kalırsa fazla yemişsin fazla olan ekmekler akşam erişte yedin ekmek yemeseydin gerisi güzel afiyet olsun dugunu gelinliği ni dusun
Hiç denemedim kuzum sahursuz yapmayı. of yaaa çok sıkıntılı oruç tutasım gelmiyor kilo alıcam diye. Ama sırf kilo içinde oruç tutmamak düşünmek istemiyorumCanim dayanabiliyorsan sahur yapma ben hiç sahur yapmazdim çok nadir bu sene mecbur yapıyorum sutum kesilmesin diye ve 4 5 kilo verirdim tabi kilo vermek için sahur yapmamazlik yapmıyodum yapınca midem ağrıyo gece yemeye alışık olmadığım için