Zayıflama Kampı

Kızlar sakin olun bi T THEY canjm bukadar kısa sürede kilo vermiş olamazsın arkadaşlar söylemiş zaten ilk Kilon yanlış desem her hafta tartıldın gene aynıdın pek fark yoktu 2 tartıda aynı çıktım demişsin sağlık sorunun olmadigindan emin misin canım sen

Yaa biz hanifeyi anlamıyoruz yada o başka alemlerde yaşıyor anlayamadım bir aydır gerçekten bi öyle diyo bi byle diyo ervaya yemissin çorba yaptın karistrdin diye ama senin ne yaptgin hiç belli değil yok kızlar kilo veremiyorum yok birakacam çok yiyorum falan filan arkadaş çok yiyorum kilo vermem lazım dikkat etmeliyim yediklerime diyosun az yiyosun az yiyorum fazla yemem lazım oruç tutacam diyosun sanki biz diyoruz sana az yada çok ye diyene yersen ye kime ne yersen kendine kilo alirsanda vverir sende kendine 2 değil 3 değil hadi 5 olsun o bile değil tam 7 kilo dilek olay senden bsey anlamadım gerçi sen kendinden bisey anlamamissinki bn anlasam..

Kızlar sakin olun bi T THEY canjm bukadar kısa sürede kilo vermiş olamazsın arkadaşlar söylemiş zaten ilk Kilon yanlış desem her hafta tartıldın gene aynıdın pek fark yoktu 2 tartıda aynı çıktım demişsin sağlık sorunun olmadigindan emin misin canım sen
Bak cnm diorumya ilk tartildigim tarti yanlış olabilir diorum tokken tartildim bide niye kimse anlamio beni gelin bide dövün yanı Semra ya sen anla barı bende soktayim

Yaa biz seni tanimayiz etmeyi kimse birbirini tanımıyordu burda tanıştık hepimiz ne kini tutacaz z sana alla alla yaa insanda psikoloji denen bisey bırakıyosum sen en iyisi gunlukte ciksanaa..

Haha bilimde boşa gtmesn hanife yaa soktaki halin buysa ben daha cok soktayim ortaligi karistirip karistirip byle sakin hicbsey yapmamis o konusmalari sen konusmamissin gni durmana... cocukmu kandiriyosun sana aynısını erva sylemedimi belki tartı bozuktur diye sen ne dedin iki farklı tartıyla tartildim aynı çıktım bozuk değil diye şalgamı geciyosun adammi seciyosun yaa..

Yaa biz seni tanimayiz etmeyi kimse birbirini tanımıyordu burda tanıştık hepimiz ne kini tutacaz z sana alla alla yaa insanda psikoloji denen bisey bırakıyosum sen en iyisi gunlukte ciksanaa..

Haha bilimde boşa gtmesn hanife yaa soktaki halin buysa ben daha cok soktayim ortaligi karistirip karistirip byle sakin hicbsey yapmamis o konusmalari sen konusmamissin gni durmana... cocukmu kandiriyosun sana aynısını erva sylemedimi belki tartı bozuktur diye sen ne dedin iki farklı tartıyla tartildim aynı çıktım bozuk değil diye şalgamı geciyosun adammi seciyosun yaa..
şşşt sakin ol kuzu senlik benlik bir durum değil kasma bu kadar sorun büyümesin ;)

Kızlar olayı karsılıklı atısmaya tartısmaya döndürmeyelim lütfen ya ramazan ramazan hiç hoş olmuyor.

Bak cnm diorumya ilk tartildigim tarti yanlış olabilir diorum tokken tartildim bide niye kimse anlamio beni gelin bide dövün yanı Semra ya sen anla barı bende soktayim
biz yada ben seni anlamaya çalışıyorum. ama sen bana kafamı karıştırdın diyorsun. Tartı bu sadece rakamlar insanın kafası ne kadar karışabilir ki hanife. Bak durum seninle alakalı değil bunu yazan semra, özlem, kübra, kader olsa onlara da aynı tepkiyi verirdim.
3 ihtimal var .
1) sen ilk geldiğinde yanlış tartıldın yanlış kilo söledin.

Ama 1 aydır bizimlesin her cuma tartılıyorsun ki böylece yanlış kilo olsa ortaya çıkardı.
2) bugünkü tartın bozuk.
Ama 2 tartı kullandım 2side aynı çıktı dedin. Fakat şimdi bozuk olablir diyorsun. Bu kafa karıştırıcı.
3) 7 kilo verdin
Gerçekten 12 günde 7 kilo imkansız. Özlem zaten matematiğini yapmiş sana. Hadi diyelim verdin 7 kilo az buz değil sen bu 12 gün içinde hiç hissettn mi 7 kilo verdiğini nerdeyse 1 beden inceldiğini ?
Verdiysen de vermediysen de mevzu fazla uzadı , sonçta kilo senin hayat senin. Ama hala bir açıklama yapmadın,günlükten sıkıldım yazmıcam vs vs konuşmaların için.

Canim anlıyorum ama anlatamiyorum heralde sen ilk tartılmam yanlış olabilir diyosun ama sen 2 bildirim yapmışsın ikiside mi yanlış oluyo simdi

semraanne semraanne canm 2 bildirim değil aslında ilk geldiğinde 70 im tam demişti. sonra ki cuma listeye aldığımz için 69.8 çıktı. aslında 3 bildirim yani.

Selam kızlar nasılsınız ben şimdi geldim hastaneden çok yorgunum bi selam verip çıkayım dedim cuma günü durum belli olucak k.bakmayın ihmal ettim

günaydın kızlar. dün menü yazamadım ben kimse yazmamış zatn :KK48:
Bugün akşam üzeri antalya ya yolculuk var benim nişanlımla ev bakıcaz :oops:
internet sıkıntısı yaşamam ordayken akşamları yazarım size kilo bildirimimi de bugün yapıcam.
Sabah itibari ile :77.7 çıktım. Bu sünnette aldıklarımı geri veriyorum ama benm şuanda 75 lerde olmam lazımdı :KK43:

Günaydın kizlar ben iftarda çok yiyorum ya hele bide iftar sonrası tatlılar çerezlere off ya off hersene kilo veriyodum ramazanda bu sene alacam heralde ya

Back
X