- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak cnm diorumya ilk tartildigim tarti yanlış olabilir diorum tokken tartildim bide niye kimse anlamio beni gelin bide dövün yanı Semra ya sen anla barı bende soktayim
Yaa biz seni tanimayiz etmeyi kimse birbirini tanımıyordu burda tanıştık hepimiz ne kini tutacaz z sana alla alla yaa insanda psikoloji denen bisey bırakıyosum sen en iyisi gunlukte ciksanaa..
şşşt sakin ol kuzu senlik benlik bir durum değil kasma bu kadar sorun büyümesinHaha bilimde boşa gtmesn hanife yaa soktaki halin buysa ben daha cok soktayim ortaligi karistirip karistirip byle sakin hicbsey yapmamis o konusmalari sen konusmamissin gni durmana... cocukmu kandiriyosun sana aynısını erva sylemedimi belki tartı bozuktur diye sen ne dedin iki farklı tartıyla tartildim aynı çıktım bozuk değil diye şalgamı geciyosun adammi seciyosun yaa..
biz yada ben seni anlamaya çalışıyorum. ama sen bana kafamı karıştırdın diyorsun. Tartı bu sadece rakamlar insanın kafası ne kadar karışabilir ki hanife. Bak durum seninle alakalı değil bunu yazan semra, özlem, kübra, kader olsa onlara da aynı tepkiyi verirdim.Bak cnm diorumya ilk tartildigim tarti yanlış olabilir diorum tokken tartildim bide niye kimse anlamio beni gelin bide dövün yanı Semra ya sen anla barı bende soktayim
Canim anlıyorum ama anlatamiyorum heralde sen ilk tartılmam yanlış olabilir diyosun ama sen 2 bildirim yapmışsın ikiside mi yanlış oluyo simdiBak cnm diorumya ilk tartildigim tarti yanlış olabilir diorum tokken tartildim bide niye kimse anlamio beni gelin bide dövün yanı Semra ya sen anla barı bende soktayim
O zaman ortada bi sağlık sorunu var yani olmaz inşallah ama hanifenin dedikleri doğru ise öylesemraanne canm 2 bildirim değil aslında ilk geldiğinde 70 im tam demişti. sonra ki cuma listeye aldığımz için 69.8 çıktı. aslında 3 bildirim yani.