Zayıflama Kampı

Ahh canım benim üzülme bu kadar hem daha yeni evli sayılarsiniz benim 3 yıl olmadı sende sorun olmadığını soyluyosun tamamen stresten olmuyo ve tabi fazla kilodan bu ay gitme doktora düşünme sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalış bana tedavisiz olmaz diyodu doktor ikinci gebeliğimi abimin düğünü için diyetteyken hamile kaldım hiç aklımda yokken kilo veriyirdum ama sağlıklı besleniyodum. allahtan Hayırlısı ni işte boşuna aglama
Sağol canım evet çok şükür sorun yok ikimizdede haklısın kilo verip bebek düşüncesini kafamdan silip atmam lazım biraz dikkat edicem yediklerime

Hayirlisi olsun arkadaslar semraanneye katiliyorum stres hamilelik sansini cok etkiliyor bende sağlık sektorunde oldugum icin cok ornekle karsilastim kendini rahat birak stresden uzak dur herseyin bi zamani var dusunmeden hayatina devam et inşallah en guzel zamanda miniginin haberini alirsin
Evet canım çok stres yaptım kendime biraz ara vericem diyetimi sporumu yapıcam kafamdan silicem kötü şeyleri

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canim kendini üzerek eline hicbsey geçmeztabiki stres yaparakta hherşeyin başı stres ve moral bozmak moralini ne kadar yüksek tutar stresten uzak durumdan o zaman herşey daha güzel olur tabiki kollarından kurtularak cnku fazla kilo hormonları yoruyo ve tembellestryo bu yüzdende bebek konusunda skntı olabiliyor ise moralini düzelterek ve stresten uzak durarak başla ve kilolarindan kurtul snra tekrar dene emjnimki o zaman olacak kimbilir ikizlerin olur belki hee skma canını hherşey güzel olacak
Sağol kadercim eksik olma biraz daha iyiyim çok şükür dediklerinizi dikkate alıcam amin inşallah

Canlarım ben geldim ama hiç iyi değilim :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
sonuç negatif bir saattir ağlıyorum hala bu mesajı atarken bile gözyaşlarım akıyor olmadı tutmadı anne olamadım Rabbim nasip etmedi eşimde beni teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor oda gözyaşlarını tutamadı sarılıp ağladık ara verdim tedaviye daha ilaç kullanıp hormonlarımla oynamak istemiyorum:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:durum vaziyet bu

Yaa esra kıyamam sana bitanem üzülme lutfennn hem daha 1 bucuk yıllık evliymişsiniz hemde 26 yasındasın. Bende 26yım bende 1 bucuk yıllık evliyim bak daha bizde de tık yok :KK48:
Akışına bırakın her seyi düşünüp strese girdikçe zorlaşıyor her sey. Daha cok erken. Demekki şuan vucudun bebek sahibi olmak için uygun değil doğru zaman henuz gelmemiş. Böyle düşün üzme kendini.

Kızz erva hoşgeldin neler yaptın nerdesin ev bulabildiniz mi diyet nasıl gidiyo aldın mi verdin mi
cnm bnm hoşgeldim. Ev aradık ön hazırlık yaptık daha tutmadık yani.
diyet olarak birşey yapmadım onu yemem bunu yemem demedim hiç çnkü antalyanın o sıcağında her yere yürüyerek gttik.
hemde öle böle bir yürüme değil. günde 7-8 saat , hergün 10 km en az :) dengelemişmdir diye düşünüyorum canm.
sabah tartılıp yazarım buraya ama gerçi regl oldum ne kadar dgru çıkar bilemem.
siz neler ettinz kuzum nasıl gidyor ?

cnm bnm hoşgeldim. Ev aradık ön hazırlık yaptık daha tutmadık yani.
diyet olarak birşey yapmadım onu yemem bunu yemem demedim hiç çnkü antalyanın o sıcağında her yere yürüyerek gttik.
hemde öle böle bir yürüme değil. günde 7-8 saat , hergün 10 km en az :) dengelemişmdir diye düşünüyorum canm.
sabah tartılıp yazarım buraya ama gerçi regl oldum ne kadar dgru çıkar bilemem.
siz neler ettinz kuzum nasıl gidyor ?
Benim hiç iyi değil bu ramazan farklı benim için çok yiyorum öyle böyle değil acikiyorum emzirme den dolayı ramazanda kilo vermeye değil almamaya çalışıyorum sadece

erva147 erva147 hosgeldin canim valla bizde durumlar pek parlak degil yemekler tatlilar aldi basini gidiyo bakalim ne yapacaz verdgimizide geri almasak bari Evelynn Evelynn canim sorma yaa napacaz biz byle diyet falan kkalmadı :(

günaydın kızlar hemen tartıldım 77.6 çıktım.
gına geldi şu 77 lerden ya nerdeyse 1 aydr 77 yim hep şu sünnet yüzünden 3 hafta önce 77.0 dım . bi sünnete gittim herşeyim mahvoldu yaa :( gerçi regliyim ama olsun.

Benim hiç iyi değil bu ramazan farklı benim için çok yiyorum öyle böyle değil acikiyorum emzirme den dolayı ramazanda kilo vermeye değil almamaya çalışıyorum sadece
emzirdiğin için ackıyor olablrsin canm. bende dğru düzgün oruç tutamadım bu ay. Antalya çok fenaydı :(
nolcak bu halimiz böle ya yerimizde sayıyoruz sanki bayadır.
erva147 erva147 hosgeldin canim valla bizde durumlar pek parlak degil yemekler tatlilar aldi basini gidiyo bakalim ne yapacaz verdgimizide geri almasak bari Evelynn Evelynn canim sorma yaa napacaz biz byle diyet falan kkalmadı :KK43:
bnde tıkandım kaldım 77 de kader ya bnm tamda bugün 73 olmam gerekiyordu :( :(
hadi bnim hep bu seyahatlerden ama size noldu ya ? bakın bn kaç haftamı yaktım siz yakmayın gerçi sen geçen hafta baya gzüel vermişsin kuzum 73 müydü ? tebrik ederim onun için ama vazgeçme en azından 69 u gör gari ;)

Evelynn Evelynn kuzu noldu sana 72 diye birşey okudum aralarda şuanki durum ne ? 4 kilonun hop diye hemen geri gelip yerleşceğini sanmıyorum o fazla yediğinden ağırlık olarak çıkmıştır ya.
parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canm tedavin tutmamış sanırım. Hakkınızda hayrlısı böyleymiş demek ki. Üzme kendini daha yolun başındasınız çoook zamanlarınız var inş Rabbim gönlünüze göre verir inş. :)

Evelynn Evelynn kuzu noldu sana 72 diye birşey okudum aralarda şuanki durum ne ? 4 kilonun hop diye hemen geri gelip yerleşceğini sanmıyorum o fazla yediğinden ağırlık olarak çıkmıştır ya.
parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canm tedavin tutmamış sanırım. Hakkınızda hayrlısı böyleymiş demek ki. Üzme kendini daha yolun başındasınız çoook zamanlarınız var inş Rabbim gönlünüze göre verir inş. :)
Sağol Ervam evet olmadı nasip değilmiş demek ki napalım artık bebek düşüncesini sildim aklımdan

Yaa esra kıyamam sana bitanem üzülme lutfennn hem daha 1 bucuk yıllık evliymişsiniz hemde 26 yasındasın. Bende 26yım bende 1 bucuk yıllık evliyim bak daha bizde de tık yok :KK48:
Akışına bırakın her seyi düşünüp strese girdikçe zorlaşıyor her sey. Daha cok erken. Demekki şuan vucudun bebek sahibi olmak için uygun değil doğru zaman henuz gelmemiş. Böyle düşün üzme kendini.
Sağol bitanem eksik olma şükür toparladım biraz ağlamaktan gözlerim şiş kafama çekiçle vurmuş gibiyim :KK53::KK53: geçicek bunlar elbette biraz kafamı toparlamalıyım bebek düşüncesini silmeliyim ne kadar uzak kalmak için uğraşsamda akrabalardan bebeğinin resmini whatsapptan atıp bak halası diyen akrabalarım var o tatlı şeyleri görünce çeşmeler başlıyor akmaya :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: ama artık daha güçlü olucam :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Evet canim 73 kusuratli olması lazım tamda hatirlmiyrm AC karna kafam çalışmıyor pek sağol tatlim valla arada kacriyrm bilmiyorum ne olacak 65 olmam lazım benim en kısa zamanda yaa idda var ortada çünkü :))

Evet canim 73 kusuratli olması lazım tamda hatirlmiyrm AC karna kafam çalışmıyor pek sağol tatlim valla arada kacriyrm bilmiyorum ne olacak 65 olmam lazım benim en kısa zamanda yaa idda var ortada çünkü :))
annemmm benm düğünüm var bırak iddayı :D
ne halt edicizzz biz :D

Back
X