Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

canım ben de geçen aylarda kilo alıp 56ya çıkmıştım ama şükür verdim şu ara bazen 53 bazen 54 geliyorum..spor yapıyor muydun ?

ay beni gaza getirin nolur spor konusunda yalnız bırakmayın..

yapmaya her kalktığımda 1 hafta ağrılar çekiyorum sonra tam alışırken regl dönemi geliyo ve halsizlikle ara veriyorum bitimindede unutmuş oluyorum çok sıkıcı ya yapamıyorum yani senin anlıyacağın yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama bakalım havalar düzeldi gibi inşallah yapıcam:44:

kızlar 60 dk eliptik bisiklet kullandım demin sinirimden:84::84: :S hala sinirim geçmedi :84::84:

ama şu callaneticse pek ısınamadım doğrusu yapan yok mu hiç aranızda callanetics ?

Son düzenleme:
kızlar 60 dk eliptik bisiklet kullandım demin sinirimden:84::84: :S hala sinirim geçmedi :84::84:

ama şu callaneticse pek ısınamadım doğrusu yapan yok mu hiç aranızda callanetics ?

1 saatlik videosuymuş isteyenler için kopyalıyorum hareketler genelde esneme mantığıyla bence güzel ama boynumu zorlamaktan korkuyorum deniycem bakalım
https://rs381l33............com/#!download|381tl2|237456106|Callanetics_10_hour_Challenge.avi|204221

buda videodaki anlatımların türkce tercümesi intexplorerla açabildim ben
https://rs470tl............com/#!download|470l33|220355581|callanetics.srt

canım merhaba verdiğin adresler açılmıyor :26:

valla ben de yapmak ıstıyorum plates yapmaya calıısyorum ama o bile cok zorluyor ya ebru sallı ne kadar esnekleşmiş of of ama kızlar sıkılasmak ıcın koşmak süper söleyım sıze kendım denedıgım ıcın söyluyorum bunu...

Bu başlığı sevdim :) Bende paylaşayım. 6 kilo civarı verdim 1 buçuk aydır. Hergün Leslie yapıyorum muhakkak bir de Slim in 6 ramp it up a geçtim ama uzun geliyor bana tekrar bugün start it yaptım. Haftada 3 4 gün 45 dk yürüyorum. Günde 6 öğün yapıyorum her sabah elmalı sirke muhakak içiyorum. Şimdilik bunlar diyetim güzel gidiyor başlangıç kilom 64 dü. Bugün tartıldım 57.4 olmuşum. Hedefim 50 kiloda sabitlemek.

evet bazen bana da öyle oluyor ama o zamanlarda zayıfladıgımda giyecegim kıyafetleri düşününce direk baslıyorum spora =)

canım hiç merak etme 1-1,5 ay içerisinde hareketleri çok rahat yapmaya başlarsın, bir hareket vardı plateste ,ellerini sağa sola hiçbir yere yaslamadan kuvvet almadan, yatar vaziyette öne doğru kalkıyorsun, onu hiç mi hiç yapamıyordum biraz bile kalkamıyordum, odun gibiyim ben bu hareketi hiçbir zaman yapamıycam sanıyordum ama öyle bir açıldım ki, tam şekilyle yapabiliyorum artık..ya bir de plates beni zorlayan bir spor değil, sizin de zorlanacağınızı pek sanmam aslında..

mavi aşk süper sonuçlar inşallah ulaşırsın hedefine bide şu leslie yi sorucam nasıl bişey o bilgi verebilirmisin biraz

45 dk eliptik bisiklet kullandım bugün de :)

tourmaline sakın bırakma devam bende dün callan yaptım 1 saatlik videoyla birlikte şuan kollarım ağrıyor en çok orası çalışmış gibi :76: devam edeceğim sanırım cok zorlamadı beni

Leslie sansone evde yürüyüş videoları çok güzel forumda spor bölümünde video vardı sanırım. Ben hergün pcde yüklü 6 mile yapıyorum bir de slim in 6 bunlar olmasa mümkün değil kilo veremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…