- Konu Sahibi tourmaline
-
Leslie sansone evde yürüyüş videoları çok güzel forumda spor bölümünde video vardı sanırım. Ben hergün pcde yüklü 6 mile yapıyorum bir de slim in 6 bunlar olmasa mümkün değil kilo veremezdim
verebilirsen çok sevinirim canım, leslienin hangisini tavsiye edersin, ben 3 aydır spor yapıyorum,vücudum esnek sayılır,zor olanlarını yapabilirim hangileri zor leslienin ?Slim in 6 ayrı bir set kardiyo ağırlıklı üc bölüm. İlk olarak Start it up -24 dk süren videosunu 6 gün yapıyorsun bir gün dinlenip sonra Ramp it up-47 dk olana geçiyorsun onuda 6 gün son olarak Burn it up - 56 dk onuda 6 gün yapıyorsun. Ciddi manada inceltiyor şahsen ben gördüm özellikle ve özellikle ve hatta çok özellikle tavsiye edebileceğim şahsen denediğim videolar. 6 şar gün degilde ikişer haftadan 6 hafta da tavsiye ediliyor ve daha doğrusu bu. Linklerini bulabilirsem ekleyeyim. Ama bunların yanında Leslie sade yürüyüş gibi kalıyor:)) Ama tabiki Leslieden vazgecmem Leslie + Slim tavsiye ederim.
Leslie'nin 3 mile güzel, 5 mile zor diyorlar. Aslında zorluk kolaylık değil de süre açısından farkediyor sanırım. Ben en az günde 3 mile yapıyorum ama yapabilirsem 8 mile kadar çıkıyorum.
slim in 6 yı nerden buluruz ?
Normalde ........ıfla sitesi vardı ordan indiriliyordu ama şu an kapalı bakalım linklerini bulabilirsem yollarım. Spor bölümünde vardır Slim in 6 bölümü belki orada var .......... linkleri.
tourmaline kopyam gibisin boy aynı kilo 56
Bugün aşırı derecede fazla kaçtı yiyecekler. Çok moralim bozuk. Böyle diyeti aştığınız günlerde ne yapıyorsunuz arkadaşlar((
hoşgeldiiiiin canıııııımmmmmmmben geldim...
aman benim arkadaşım topiklenmiş de benim haberim yok...
hayırlı olsun canım...
özelden mesaj yazmışsın canım burdan cevaplayıvereyim.... benim linkleri indirdiğim site kapalı nedense..
ben alternatif link bulur bulmaz gönderirim...
ben de slimin göbek videoları var...
akşam çocukları uyutup onları upload edip gönderirim...
hadi bakalım bundan sonra buralardayım...
benim topik bana ağır geldi kapatmıştım burdan devam ederiz artık beraber..
canım üzülme akşamı hafif atlatmaya çalış, sadece salata ye mesela akşam, ertesi günü de az ye, ben kumpir bile yemiştim geçen hafta,ama etkilemedi işte önemli olan akşamları hafif atlatmak bence..bir de canım çok tatlı isterse, ya da çok canım birşeyler atıştırmak isterse ekşi yeşil elma yiyorum, iştahı kesiyor, bazen de nestlenesfitin meyvelisini sütle yiyorum..arada yulaflı bisküvi yiyorum..akşam spor yapma imkanın varsa yap mutlaka, ben yatmadan önce yapıyorum sporumu mecburen çünkü akşam yemeğini 9 gibi yiyoruzBugün aşırı derecede fazla kaçtı yiyecekler. Çok moralim bozuk. Böyle diyeti aştığınız günlerde ne yapıyorsunuz arkadaşlar((
canım buraya takıl devam edelim beraber, benim bırakmaya niyetim yok inşallah..yedıklerıme dıkkat etmeye calısıp beyaz ekmegı tamamyla kestım nıvea body cdsını yapıorum yarım saat kadr tempolu yuruyus yapıorum karın bolgemde fazlalık olduqu ıcın o bolgeye yonelık gun ıcınde egzersızler ypıorum 2 qun oldu baslayalı daha yenıyım ıns bole dvm edr.
Diyete başlayalı bir hafta oldu.
Sabah 6:30 da kalkıp yürüdüm bir saat. 10 dk kadarda egzersiz yaptım.
Kahvaltım sıradan kahvaltıydı çayım şekersiz ekmeğim(Çavdar,kepek) kızartılmış olmak şartıyla
Kesinlikle bir haftadır tuz kullanmıyorum kullandığım yağ miktarı toplamda bir yemek kaşığını geçmemiştir
Öğünlerimde mutlaka süt,ayran veya yoğurt olmuştur
akşam 7den sonra yemek yemedim.Yatmama yakın ya meyve yada bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt içtim
Sonuç olarak 4 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu. Mutluyum tam yol devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?