Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

kızlarrr susmayın zayıflayamıycaz :26:
susan kilo alsınnnn :76:

ben dün akşam da 40 dk eliptik bisiklet çevirdim ve kilom 52 oldu beniimmmmm
ama beni yalnız bırakmayın burda..

Slim in 6 ayrı bir set kardiyo ağırlıklı üc bölüm. İlk olarak Start it up -24 dk süren videosunu 6 gün yapıyorsun bir gün dinlenip sonra Ramp it up-47 dk olana geçiyorsun onuda 6 gün son olarak Burn it up - 56 dk onuda 6 gün yapıyorsun. Ciddi manada inceltiyor şahsen ben gördüm özellikle ve özellikle ve hatta çok özellikle tavsiye edebileceğim şahsen denediğim videolar. 6 şar gün degilde ikişer haftadan 6 hafta da tavsiye ediliyor ve daha doğrusu bu. Linklerini bulabilirsem ekleyeyim. Ama bunların yanında Leslie sade yürüyüş gibi kalıyor:)) Ama tabiki Leslieden vazgecmem Leslie + Slim tavsiye ederim.

verebilirsen çok sevinirim canım, leslienin hangisini tavsiye edersin, ben 3 aydır spor yapıyorum,vücudum esnek sayılır,zor olanlarını yapabilirim hangileri zor leslienin ?

Leslie'nin 3 mile güzel, 5 mile zor diyorlar. Aslında zorluk kolaylık değil de süre açısından farkediyor sanırım. Ben en az günde 3 mile yapıyorum ama yapabilirsem 8 mile kadar çıkıyorum.

kızlar şu aletler nasıl sizce denediniz mi?

leg magic

pilates çemberi ? (ne işe yarıyor ?)

bu da circle glidemış : (çalışma şekli leg magicten daha farklı, dairesel..)

Son düzenleme:
ben geldim...
aman benim arkadaşım topiklenmiş de benim haberim yok...
hayırlı olsun canım...
özelden mesaj yazmışsın canım burdan cevaplayıvereyim.... benim linkleri indirdiğim site kapalı nedense..
ben alternatif link bulur bulmaz gönderirim...
ben de slimin göbek videoları var...
akşam çocukları uyutup onları upload edip gönderirim...
hadi bakalım bundan sonra buralardayım...
benim topik bana ağır geldi kapatmıştım burdan devam ederiz artık beraber..

Bugün aşırı derecede fazla kaçtı yiyecekler. Çok moralim bozuk. Böyle diyeti aştığınız günlerde ne yapıyorsunuz arkadaşlar ((

Bugün aşırı derecede fazla kaçtı yiyecekler. Çok moralim bozuk. Böyle diyeti aştığınız günlerde ne yapıyorsunuz arkadaşlar ((

ertesi gün az yemeye çalışıorum. midemin boş olduğunu göbeğimin indiğini hissetmek hoşuma gidio

yedıklerıme dıkkat etmeye calısıp beyaz ekmegı tamamyla kestım nıvea body cdsını yapıorum yarım saat kadr tempolu yuruyus yapıorum karın bolgemde fazlalık olduqu ıcın o bolgeye yonelık gun ıcınde egzersızler ypıorum 2 qun oldu baslayalı daha yenıyım ıns bole dvm edr.

Diyete başlayalı bir hafta oldu.
Sabah 6:30 da kalkıp yürüdüm bir saat. 10 dk kadarda egzersiz yaptım.
Kahvaltım sıradan kahvaltıydı çayım şekersiz ekmeğim(Çavdar,kepek) kızartılmış olmak şartıyla
Kesinlikle bir haftadır tuz kullanmıyorum kullandığım yağ miktarı toplamda bir yemek kaşığını geçmemiştir
Öğünlerimde mutlaka süt,ayran veya yoğurt olmuştur
akşam 7den sonra yemek yemedim.Yatmama yakın ya meyve yada bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt içtim
Sonuç olarak 4 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu. Mutluyum tam yol devam

hoşgeldiiiiin canıııııımmmmmmm
kiloları vercez fıstık gibi olucaz inşallah
bırakmak yok ,yola devam
canım üzülme akşamı hafif atlatmaya çalış, sadece salata ye mesela akşam, ertesi günü de az ye, ben kumpir bile yemiştim geçen hafta,ama etkilemedi işte önemli olan akşamları hafif atlatmak bence..bir de canım çok tatlı isterse, ya da çok canım birşeyler atıştırmak isterse ekşi yeşil elma yiyorum, iştahı kesiyor, bazen de nestlenesfitin meyvelisini sütle yiyorum..arada yulaflı bisküvi yiyorum..akşam spor yapma imkanın varsa yap mutlaka, ben yatmadan önce yapıyorum sporumu mecburen çünkü akşam yemeğini 9 gibi yiyoruz
canım buraya takıl devam edelim beraber, benim bırakmaya niyetim yok inşallah..

yola devam canım, çok güzel 4 kilo verdin demek sen de benim gibi

motivasyonunuzu bozmayın kızlar sakın, bu kilolar 1 günde gelmedi ki 1 günde gitsin...

bence her gün tartılmak da moral bozar, 1 gün tartıya çıkıyorum 53,ertesi günü52,5,ertesi günü tekrar 53 oluyor..

bu moral bozuyor işte..o yüzden sadece haftada 1 gün tartılın derim, ben

cumadan cumaya tartılıcam..sabırlı olalım,kilolar temelli gitsin artık,bir daha geri gelmesin..

aç kalmayın da diyet yapim derken, akşam sporu da çok önemli bence..

Son düzenleme:
dün Hürrem günüydü, spor yapmadım..haftada 6 gün yapıyorum artık sporumu..çarşambaları kendime izin veriyorum bundan böyle..

sabahları ılık su içerisine azıcık elma sirkesi-bal koyup içmeyi düşünüyorum artık..

regli dönemlerinde kilo verimi azalabilir, iştah artabilir, aman bu dönemlere dikkat edelim,ipin ucunu kaçırmayalım.., sanırım ekşi elma gibi şeyler yemek iştahı kapatıyor, ben bu yolu deniycem bugünlerde....

sizin iştah kesme yöntemleriniz neler ?

Son düzenleme:
Çok şükür ya dün korkmuştum. Kilo aldım felaket diye sabah tartıldım 57.4 hiç almamışım gibi görünüyor. Dünkü yediklerim sabah normal kahvaltı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak süt.Öğle sipariş tavuk şiş yanında 4 dilim ekmek salata vs yedimde onlar önemli degil neyse bu şekilde kalsa sorun yokta akşamada ızgara köfte bir dilim ekmek salata. Ve gelsin vicdan azapları. Neyseki et bende çok kilo aldırmıyor farkediyorum işte yanında ekmek yemeseymişim (((

ben de akşam ton balıklı,mısırlı salata yaptımmm, tavsiye ederim hem çok lezzetli, hem diyet, içerisine yağ koymadım ayrıyetten , diyet ton balığı kullanmadım çünkü....akşam sadece onu yedim..sabah kepekli tost,öğlen kepekli sandwich..aralarda diyet bisküvi..

bu arada siz hangi salataları yapıyorsunuz , bildiğiniz diyet salatalar var mı ?

Son düzenleme:
günaydın canım...
bu gün sıfırdan başlıyorum yine...
kilom 61.5

sabah kahvaltım
3 zeytin
1 yumurta
2 erik
yarım kk peynir
2 dilim ekmek(2 dilim yoktur belki evde yaptığım için dilim olarak hesaplayamıyorum...)
1 bardak naneli limonlu yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…