Zayıflamak İçin Neler Yapıyoruz Deneyimlerimiz

[video=youtube;Uh30khM_rTE]http://www.youtube.com/watch?v=Uh30khM_rTE[/video]

rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah
Cumanız mübarek olsun

öğle yemeğim 5 kaşık yağsız haşlama taze fasulye
2 kaık yoğurt
1 dilim ekmek

daha bir ay olmadı plates baslayalı ama su ana kadar yapmadığım için cok pişmanım..
henüz kilomda değişiklik yok ama kalçadan 2 cm incelme var şimdiden bile süper sıkılastırdı..vatiniz varsa haftada 3 gün 1 saat plates mutlaka yapmalısınız..şiddetle tavsiye ediyorum

beni her gören şok oluyor kızlar, bugün arkadaşımla buluştum çok zayıflamışsın dedi

durmak yok yola devam..

sabah kepekli tost
öğlen kepekli sandviç
arada 2-3 ceviz
1 sıkma portakal suyu
yulaflı bisküvi
akşam meçhul : büyük ihtimalle heralde ıspanak yaparım diye düşünüyorum..

vee gece 40 dk eliptik bisiklet yapıcam inşallah yine..

Bimde satılan doğadan Beşibiryerde çayını aldım tadı gayet güzel ve içeriğindekiler hep kilo verdicek bitkiler tavsiye ederim.( Funda yaprağı, mate çayı, kekik, biberiye, yeşil çay) Ayrıca bir de liptonun form limonlusundan bir tane içiyorum güzel şişkinliği kabızlığı alıyor.

haftada 3 gün yeterlimidir plates...birde videoyu internetten mi indiriyoruz...birsürü video vardır hangisinden başlıcaz simdi ? biraz acemice oldu sorular ama

canım salata değil de burada harika diyet yemekleri var... aralarda salata tarifleri de vardır belki...

http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler-ii/411125-diyet-yemekleri-paylasim-platformu-2.html

bu arada günaydın canım...
dün akşam yine ipin ucu accık kaçtı sanki...:78:
bu gün dengelicem inşallah..
gerçi yediğim tavuk ızgara ama 2 tane but yedim...:78:
bi de 1 bardak kola içtim...:78:
bi de dermişim...başka yokkk... yanında ekmek de yedim ama çok abartmadım...
şimdi kahvaltı yapıcam bakalım dolapta neler var....

aman canım çay mevzusunu abartma, çok içme, bağırsakların alışmasın, yoksa tembellik yapar iyice..hep çaya ihtiyaç duyarsın..ben sadece acil durumlarda içiyorum bu tarz şeyleri..
günaydın canım...
afiyet bal şeker olsun..
ben de nestle nesfitin meyvelisi ile kepeklisini karıştırarak sütle beraber kahvaltımı yaptım..arada birkaç ceviz yedim..şimdi de haşlanmış yumurta,1 küçük kepek ekmeği, azıcık ton balıklı salata yiycem....

Son düzenleme:
günaydın tatlım..sabah kahvaltım yine omlet ve ekmek
şimdi yeşil çay içicem sonrada stepperda spor yapıcam inşallah...

ben bugün diyet yapmadığımı , diyeti bozduğumu size söyleyecek miyim :2:
kesinlikle hayıııırrr:78:

sporumu yapıcam ama yarın diyetime devam edicem..

Son düzenleme:
haftada 3 gün yeterlimidir plates...birde videoyu internetten mi indiriyoruz...birsürü video vardır hangisinden başlıcaz simdi ? biraz acemice oldu sorular ama

birdyy ben spor salonuna gidiyorum öyle daha güzel oluyor ve zevkli oluyor..

Bugün tartıldım 57.2, adetimde bitsin tam olarak başlayacağım spora mecbur ara verdim. Yediklerim konusunda iyi bu sefer tatlı krizine girmedim çok fazla.

boyum 1.72 kilom 59 idi kilo vermek istedigimde (on gun once).

diyete basladim baya az yiyorum. esim eliptik bisiklet aldi iki gunde bir 30 dk ayrica twist fln yapiyorum.

ablam zayiflama akupunktur halkasi almis bana da verdi efendim ondan da taktik.

sonracigima odem atiyor diye besi biryerde caya basladim.

sabahlari ac karnina elma sirkesi ilik su bal dediler, ona da merak saldim..

valla vucudumdan cok memnunum 2 kilo verdim sanirsam ama daha onemlisi belim fln inceldi baya. ben boyle bi on gun daha devam etsem 55 olsam mesela.. sahane olur.

herkese basarilar.

herkeşe günaYDIIINN,

kızlar dün yazlıklarımı çıkardım sabah yazlık eteklerimi ve pantolonlarımı denedim ama hepsi çok bol geldiiiiii şu an giyebileceğim kıyafetim yok ama nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam

durmak yok yola devam..

Son düzenleme:
Herşey ne güzel başlamıştı taki komşumuzun getirdiği koca bir tabak pişiye kadar
Dayanamadım 2 tane yedim öğle yemeği niyetine akşama sadece roka salatası yiycem
Çok pişmanım çokk.Nefsime hakim olamadım :26:
onun dışında 1,5 litre suyumu içim şimdiye kadar
bir fincan yeşil çayımıda içtim
akşamda hatta bir kaç akşam sadece salata yemeyi planlıyorum

pişi ne ki canım ? börek mi o ?

ya merak etme, eğer onun dışında hiç bozmadıysan ve akşam da sporunu yaparsan bu kaçamaktan muhtemelen etkilenmeyeceksindir..

Kilo vermek için aç kalma asla yapılmamalı çünkü bir yerden sonra aşırı derecede kendini kontrol edemez hale geliyorsun ve diyetle 3 5 kilo verdim 8 10 aldım durumuna düşersiniz. Canının istediğinden yiyeceksin ama kendini kontrol edebildiğin kadar ederek tabi. Mesela bir öğünde bir tatlı pasta börek geldi kendini tutamadın yedin bir sonraki öğün o besin grubundan bir şeyi çıkaracaksın ki genelde karbonhidrat oluyor. Birde spor tabi. Ben hiç diyet yapıyorum demiyorum çünkü ideal kiloma ulaştıktan sonraki beslenme düzenimde bu şekilde olacak hiç birşeyden kısmıyorum. Dün mesela sabah öğle arasında arkadaş değişik bir börek bir de katmer getirmiş yedim hemde fazla olarak. 2 dilim börekten 1 dilimde katmer. Öğle yemeğe çıkmadım pilav ve tatlı var çünkü karbonhidrat. Yeşilçay içtim. Öyle yani bilmiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz.

bence çok doğru yapıyorsun canım, ama sabah böreği fazla kaçırıp öğlen yemeğini tamamen atlamışsın ya, bana sadece bu yanlış geldi..yoğurt da olsa küçük birşey yemeliydin bence..öğün atlamamak gerek..sana diyorum ama ben de dün akşam yemeğini atladım ama bilerek değil tabii yiyemedim..öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor , sık sık az az yemek metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum..
asıl mesele herşeyden az yemekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…