- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi tourmaline
-
daha bir ay olmadı plates baslayalı ama su ana kadar yapmadığım için cok pişmanım..
henüz kilomda değişiklik yok ama kalçadan 2 cm incelme var şimdiden bile süper sıkılastırdı..vatiniz varsa haftada 3 gün 1 saat plates mutlaka yapmalısınız..şiddetle tavsiye ediyorum
ben de akşam ton balıklı,mısırlı salata yaptımmm, tavsiye ederim hem çok lezzetli, hem diyet, içerisine yağ koymadım ayrıyetten , diyet ton balığı kullanmadım çünkü....akşam sadece onu yedim..sabah kepekli tost,öğlen kepekli sandwich..aralarda diyet bisküvi..
bu arada siz hangi salataları yapıyorsunuz , bildiğiniz diyet salatalar var mı ?
aman canım çay mevzusunu abartma, çok içme, bağırsakların alışmasın, yoksa tembellik yapar iyice..hep çaya ihtiyaç duyarsın..ben sadece acil durumlarda içiyorum bu tarz şeyleri..Bimde satılan doğadan Beşibiryerde çayını aldım tadı gayet güzel ve içeriğindekiler hep kilo verdicek bitkiler tavsiye ederim.( Funda yaprağı, mate çayı, kekik, biberiye, yeşil çay) Ayrıca bir de liptonun form limonlusundan bir tane içiyorum güzel şişkinliği kabızlığı alıyor.
günaydın canım...bu arada günaydın canım...
dün akşam yine ipin ucu accık kaçtı sanki...:78:
bu gün dengelicem inşallah..
gerçi yediğim tavuk ızgara ama 2 tane but yedim...:78:
bi de 1 bardak kola içtim...:78:
bi de dermişim...başka yokkk... yanında ekmek de yedim ama çok abartmadım...
şimdi kahvaltı yapıcam bakalım dolapta neler var....
haftada 3 gün yeterlimidir plates...birde videoyu internetten mi indiriyoruz...birsürü video vardır hangisinden başlıcaz simdi ? biraz acemice oldu sorular ama
Herşey ne güzel başlamıştı taki komşumuzun getirdiği koca bir tabak pişiye kadar
Dayanamadım 2 tane yedim öğle yemeği niyetine akşama sadece roka salatası yiycem
Çok pişmanım çokk.Nefsime hakim olamadım :26:
onun dışında 1,5 litre suyumu içim şimdiye kadar
bir fincan yeşil çayımıda içtim
akşamda hatta bir kaç akşam sadece salata yemeyi planlıyorum
Kilo vermek için aç kalma asla yapılmamalı çünkü bir yerden sonra aşırı derecede kendini kontrol edemez hale geliyorsun ve diyetle 3 5 kilo verdim 8 10 aldım durumuna düşersiniz. Canının istediğinden yiyeceksin ama kendini kontrol edebildiğin kadar ederek tabi. Mesela bir öğünde bir tatlı pasta börek geldi kendini tutamadın yedin bir sonraki öğün o besin grubundan bir şeyi çıkaracaksın ki genelde karbonhidrat oluyor. Birde spor tabi. Ben hiç diyet yapıyorum demiyorum çünkü ideal kiloma ulaştıktan sonraki beslenme düzenimde bu şekilde olacak hiç birşeyden kısmıyorum. Dün mesela sabah öğle arasında arkadaş değişik bir börek bir de katmer getirmiş yedim hemde fazla olarak. 2 dilim börekten 1 dilimde katmer. Öğle yemeğe çıkmadım pilav ve tatlı var çünkü karbonhidrat. Yeşilçay içtim. Öyle yani bilmiyorum sizler nasıl yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?