ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

yok sen olmasan o gelmez yazmazmıs yok o olmazsa sen yazmazmıssın ohhhhh maşallahhh ben gelıom yazıom kımseyı gormuyorum sonra gırıyorum bakıyorum yıne yok yıne yok sonra bır gırıyorum bır suru sey yazılmıs...bız bısey dıozmu

ısırırım kız seni

evet işte buuuuu... 4 paket margarin gitti vucudundan

Gitti bakalım 1 kilocuk inşallah 2 kilo daha verip sonra korumaya geçicem.akşam yemeğinden sonra yememek gerçekten çok işe yarıyor.Günlük beslenmeme devam ettim hatta tatlı bile yedim ama akşam 5 ten sonra sadece ayran ya da salatalık gibi şeyler yedim.

ah canım sen zaten hep bizlesin
biz yazmayanlar için dedik canım benim

Hoşgeldin canım
Fotoshop diyorlar o resim için ama ben milletin yalancısıyım
evet gerçek hayattada öyle insanlar var bende gördüm.Allah esirgesin:18: Allah onlarada şifa versin canım.
merhaba arkadaşlar 63.8 le başladığım yolculuğunda 62.8 oldum :)
işte budur.
nasilsiniz??? kilo verenler veremeyenler nasil gidiyor diyet???

ben kalori sayimini biraktim bi ise yaramiyo sanki yaa en azindan bende
Valla 72.8 de takıldım kaldım hevesimde kaçtı canım
Yanlız değilsin bende bıraktım kalori saymayı bendede hiç bir işe yaramadı

kızlar mısafırım gelıyor yarım saate.

ezogelın corbası

tavuklu mantarlı krep
ıspanaklı börek
kuru patlıcan dolması

patlıcan kebap
makarna

aşure (vardı zaten dunden)

yaptım..

hepsı super gorunuyor ama yersem catlarım kesin. hangisinden yesem dıye dusunmekteyım.
ben adam gıbı corbamı ıcıyım, snrada patlıcan kebap veya krep arasından birini secıyım

kebap ve mantar ye gülüm neolcakki en guzelı onlar zaten gerisini boşver ohh misss eline saglık

Sabah her zamanki gibi her şeyden azar azar yedim şimdi hiç kasamam hatırlayıp yazmakla, öğlen evde kurabiye ve ablamlarda da 2 dilim baklava yediğim için baya doydum bi şey yemedim, akşam da kendime ceza kestim yulaf ezmesi yedim ve şuanda evde herkes tatlı yiyor ben de izliyorum çok eğlencelii

Akşam: 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 çay bardağı süt + 1 küçük kivi doğradım

cok eğlenceli heee ayhhh sabah sabah guldum yaa iyi oldu :)))

kızlar ben dun aksam
cok az corba ıctım, pıtırcık yedı nerdeyse corbamı, yarım kepce falan ıcmısımdır.
tavuklu mantarlı krep yedım
2 tane dolma yedım (cok minnaklardı)
bıde kebabın tadına baktım(1 dilim patlıcan, 1 kofte, 1 dilim patates)

çatlıcam sandım ne kadar fazla geldı yaa
neyse ama saat 16:30 da yedık. aksam (22:00) kocacım asure yerken onunda tadına bakmak ıcın 2 kasık yedım.

herkes deli gibi yedı :) cok guzel olmus hepsı deyıp deyıp durdular.
bu ikinci gelıslerı, ilk gelişlerinde hamileydım, koku hassasıyetım oldugundan cok ıyı agırlayamamıstım, börek yaptım patateslı kasarlı falan..

arkadas: "minnakkk bıdaha sıze gelmıcez, gecen seferde patateslı boregınden sayıkladı kac gun kocam, dayanamadım yaptım. şimdide krep, börek dıye sayıklıcak baksana nasıl yıyor" diyor :))

sabah: 2 haslanmıs yumurta
1 bardak tarcınlı ılık süt

öğlene tavuklu salata, akasma da kapuska yapmayı planlıyorum ve yapacagım ınsaAllah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…