ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

günaydın kızlar 500 gr daha gitti 62.3 oldum :)
Sabah kahvaltısı :) menemen, 2 dilim kızrmış kepekli ekmek ,biraz bal ,peynir şekersiz çay.
Öğleden sonra günüm var o yüzden bugün serbest günüm fazla abartamadan pasta börek yerim gari

Allah insana sabır veriyo demi yoksa tabak tabak yenmez mi o aşure

Sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği, yarım yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim domates + salatalık, reçelden 1 parça çilek, 1 çay bardağı süt

Sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği, yarım yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim domates + salatalık, reçelden 1 parça çilek, 1 çay bardağı süt

guzel

bende yagsız tuzsuz lımonsuz ama 1 cay kasıgı yagda 1 tatlı kasıgı soya sosu ıle soteledıgım tavuklu yesıl salatam ile karsınızdayım.
bırazdan belkı 1 kase yogurt yerım

Öğlen: 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 çay bardağı süt, 1 küçük kivi + 1 küçük elmanın yarısı

ya bende söyle oldu canim ya, kalori sayiyorum ve yine de kilo gitmeyince ise yaramiyormus gibi ya da ne bileiym ben beceremiyormusum gibi olunca otomatikman morlaim bozuluyor.. en iyisi dedim kalori sayimini birakayim da harekete agirlik vereyim, hatta eismden izin koparabilirsem zumba klübüne yazilcam

günaydın kıslar ben kılo almısım 75 olmusum iyice sıkmam farz olduuu yetti gari bi ileri iki geri

Arkadaslarrrr gunaydıııınnnnn

sabah tuvalete cıktım tartıldım veeeeee 57.8 iiiiimmmmmmmmm

sonrasında kocacıgımında ızınlı olması sebebıyle kahvaltıda envai çeşit sey yaptım :)))

1 fincan sırkelı yesıl cay
15-20 patates kızartması
2 tane yumurta sarısı (beyazları pıtırcık yıyo )
1 kivi
3 dilim domates ve salatalık
1 dilim peynır
1,5 dilim ekmek

yedim

günaydın kıslar ben kılo almısım 75 olmusum iyice sıkmam farz olduuu yetti gari bi ileri iki geri

kazene soyleyelımde begen tusunun yanına bıde begenmedım tusu koysun
zaten menude paylasmıosunuz kahvaltı harıç. 19 kılo vermıs hatunsun sen deryam yaa, yolun yarısı gectın, nıye gerı donesın ki. az daha dayan 2-3 ay daha sık disini, çok değilki

bılıyorum kuşum yaaaa çok uzuluorummm ...gunduz süperrr ötesi yeşil çayımıda ıcıyorum suyumuda aralardada yıyorum ekmek sadece sabah yıyorum.çaylarında şeker yok tuz kullanmıyorum yapılabılcek herseyı yapıyorum eve gıdıyorum akşam yemegınıde diyetlık yıyorum oturuyorum yiğen var benım onun cıkolattaları onu gorunce nevrınm donuyo butun gun hıc aksatmadıgım dıyetı o çıkolata bıtırıyo . sporda yapmıyorum zaten napcam ben yaaaaaa

sabah

1 buğday peksimeti bır parça tulum peynırı yeşil çay

ara yok

öglen

bezelye yemeği ve yoğurt

ara

1 havuç

akşam

tarhana çorbası 3 kaşık yoğurtlu pancar

bugun yediklerim ve yiyeceklerim böyle

kızlarr herkese merhaba

uzunnnnn bir aradan sonra yeniden sizlerleyim

evdeydim raporluydum

ve herkesi çok özledimmm..

Sabah: Her şeyden azar azar 1 dilim tam buğday ekmeği ile beraber yedim, 1 çay bardağı süt içtim

Ara: Jacobs şekersiz kahve + 1 paket mavi yeşil limonlu bisküvi

Birazdan öğle yemeğimi de yerim: yulaf ezmesi çok süper bi öğle yemeği değil mi sizcede? Bugünden itibaren abur cubur olarak sadece light ürünlerden yeme izni veriyorum kendime, haftasonları sadece kendi yaptığım hamur işlerinden ölçülü yiyebilirim. Kahvaltı 1 dilim ekmeğe ne sığarsa, öğlen yulaf ezmesi, akşam annem ne yaptıysa küçük porsiyonlarda 1 dilim ekmekle. 1.5 hafta veriyorum kendime, 50 kiloya inicem gidecek bu göbek!

Edit: 2 haftadır her gün ara öğün olarak istediğim bi şeyi yiyodum da yazmıyodum canınız istemesin diye

Son düzenleme:
Çok tokum yulaf ezmesi yemekten vazgeçtim, galiba 1 paket ağır geldi

valla super gıdıosun, idolümsün donttt :))))

kontesım minik kusum hosgeldın, sefalar getırdın. bızde senı cok ozledık tombul kelebeğem

deryacım sen cıkolataları yemeye devam et, paket paket margarınler viciiidina yapıssıııınn, heryerın bıngıl bıngıl olssuuuuunnnn bızde cıtır cıtır gezeelım

Ne sıklıkla ne kadar yemeliyim şu light ürünlerden (ara öğün niyetine) bilen var mı yaa 1 paket ağır geliyor öğün atlamak zorunda kalıyorum ki bu çok sağlıksız

Son düzenleme:
Ne sıklıkla ne kadar yemeliyim şu light ürünlerden (ara öğün niyetine) bilen var mı yaa 1 paket ağır geliyor öğün atlamak zorunda kalıyorum ki bu çok sağlıksız
ramazanda ıc hastalıkları uzmanı gurkan kubılay ı dınelmıstım.
adam dıo ki: bu normal bıskuvı bu dıyet bıskuvı, bızım mılletımız bu dıyet bıskuvı dıye delı gıbı yıyor. normal bıskuvıden 3 tane yemen gerekıo, dıyet bıskuvıyı de en fazla 5 tane yıceksın arkadas...
abartmayın. yanlıs yapmayın dıodu..

naber canlarım
Dün yine piknikteydik istediğimi yedim içtim valla hain metobolizma kendine gelsin diye
Kilo almadımda vermedimde.
Adet dönemim yaklaştı çok acıkıyorum bugün o kadar yedim yine açım yine açım
sabah:
kk peynir
2 uno denge
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
yeşil çay
öğlen:
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
akşam:
fırında tavuk budu ( derisiz)
2 kaşık pilav
1 uno denge
2 halka soğan kızartması
ve hala açım açım açım

Ara: 1 çay bardağı süte 1 çay kaşığı reçel

Akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 porsiyon ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 kepçe kremalı mantar çorbası ve 4 kaşık salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…