cok eğlenceli heee ayhhh sabah sabah guldum yaa iyi oldu :)))
kızlar ben dun aksam
cok az corba ıctım, pıtırcık yedı nerdeyse corbamı, yarım kepce falan ıcmısımdır.
tavuklu mantarlı krep yedım
2 tane dolma yedım (cok minnaklardı)
bıde kebabın tadına baktım(1 dilim patlıcan, 1 kofte, 1 dilim patates)
çatlıcam sandım ne kadar fazla geldı yaa
neyse ama saat 16:30 da yedık. aksam (22:00) kocacım asure yerken onunda tadına bakmak ıcın 2 kasık yedım.
herkes deli gibi yedı :) cok guzel olmus hepsı deyıp deyıp durdular.
bu ikinci gelıslerı, ilk gelişlerinde hamileydım, koku hassasıyetım oldugundan cok ıyı agırlayamamıstım, börek yaptım patateslı kasarlı falan..
arkadas: "minnakkk bıdaha sıze gelmıcez, gecen seferde patateslı boregınden sayıkladı kac gun kocam, dayanamadım yaptım. şimdide krep, börek dıye sayıklıcak baksana nasıl yıyor" diyor :))
sabah: 2 haslanmıs yumurta
1 bardak tarcınlı ılık süt
öğlene tavuklu salata, akasma da kapuska yapmayı planlıyorum ve yapacagım ınsaAllah :))
Benim metabolizma anlaşılan tavan yaptı tartıda 52 kiloyu gösteriyorum
Sabah: 1 dilim kepekli tost ekmeği, yarım yağda yumurta, yarım kk beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim domates + salatalık, reçelden 1 parça çilek, 1 çay bardağı süt
Hoşgeldin canım
Fotoshop diyorlar o resim için ama ben milletin yalancısıyım
evet gerçek hayattada öyle insanlar var bende gördüm.Allah esirgesin:18: Allah onlarada şifa versin canım.
işte budur.
Valla 72.8 de takıldım kaldım hevesimde kaçtı canım
Yanlız değilsin bende bıraktım kalori saymayı bendede hiç bir işe yaramadı
günaydın kıslar ben kılo almısım 75 olmusumiyice sıkmam farz olduuu yetti gari bi ileri iki geri
Çok tokum yulaf ezmesi yemekten vazgeçtim, galiba 1 paket ağır geldi
ramazanda ıc hastalıkları uzmanı gurkan kubılay ı dınelmıstım.Ne sıklıkla ne kadar yemeliyim şu light ürünlerden (ara öğün niyetine) bilen var mı yaa 1 paket ağır geliyor öğün atlamak zorunda kalıyorum ki bu çok sağlıksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?