ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

1 pakette 6 tane var zaten, artık lightlardan ne alırsam yarısını yemeyi düşünüyorum

maşaAllah bacım afiyet olsun :)))
bende tozutuyorum malum gunler oncesınde :)

günaydın kızlarrrrrr

tam bugday ekmegı peynır domates yeşil çay yedım ıctım tartıldım 74,5 a çıkmısım ama merak etmeyın hepsını verıcem akşamları bısıkletle sporyapmaya basladık esımle akşam sadece corba yada hafıf ne varsa onu yıcem. arkadaşla ıddayada gırdım gaza gelmek ıcın 1 hazıranda 8 kılo vermıs olmam lazım yoksa 100 lıram gıtcek :)

Günaydın herkese Sabah: 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 çay bardağı süt, yarım kaşık reçel
gunaydın cınım, bende alcam heee yulaf ezmesınden az kaldı :)))

sanada gunaydın ciciş, heh şöyle yola gel :)))
silkelen kendıne gel :)))

kahvaltım:
yarım dilim kızarmıs ekmek
yarım dilim peynır
2 dilim salatalık
2 yumurta sarısı
1 fıncan yesıl cay

kızlar aralarda yemek ıcın leblebı kuru kayısı kuru erık ve badem almayı dusunuyorum . yarım çay bardagı leblebı ıkı kuru kayısı yıcem mesela yada 6 7 badem 2 kuru erık gıbı.nasıl sızce ıyımı. ögunlerde çok guzel yemedıgım ıcın aralarda çok acıkıyorum ben ya

Ara: 1 paket eti form çıbık kraker

Aslında yarım yiyecektim ama bu dünki bisküvi gibi değilmiş hiç doyurmadı hala açım Besin değerlerini karşılaştırdım bisküvinin protein vs. oranları yüksekti sanırım o yüzden çok tok hissettirdi

super fıkır
3 kuru erık + 5 badem + 1 cay bardagı sut ıc bak acıkıomusun..
leblebı de cok tutuyor..

ben varya ben fircayi hakediyorum kizlar... kilonun ksini bilem veremedim heee hic disiplinli degilim... bi ara ne kadar güzel kararliydim yaaa... kahvaltiyi güzel yaptim ögelene de salata yaptim aliyorum yanima.. aksam olunca tozutmazsam iyi

Merhaba kızlar,
bende geldim :)
şuan 70,30 kiloyum geçen sene mayıs ayından beri rejimdeyim 16 kilo verdim
bugun yediklerim :)
sabah canım bişey istemedi 5-6 tane hanımeller büskivi yedim

yeşilçayımı içtim

öğln : 1 kase çorba, 4ymk kaşığı kadar taze fasülye ,küçük 1 dilim börek,yeşil salata,3 kaşık kadar da kereviz salatası

ara 1 küçük kase keşkül,

ikindi 2 tane büskivi 1 fincan yeşilçay

bugun içinde de 3 litre suyumu bitirecem

gelsin bakalım yorumlar :)

hatunlar nabersınız bakalım :)))
oğlen yemeğim bol acılı kapuskaydı kızlar
aksamda engınar yapıcaktım lakin yarına erteledım çünkünüm bi tane tavuk dönerlı durum yedım. pıtırcıkla paylasıcaktık ama gıcıklık yaptı hain domdom. ayran da ıcıcem dedı, kucuk ayran verırmısınız dedım adama ben çüçük degilim büyük ayran iççem demezmiiiiii, ben şokkkkk adam bıyık altından guluyor
1 yudum bıle ıcmedı bastıbacak !!!!
gıttı sürpriz yumurtasını yedı.

bende yedım Allahtan kucuktu öyle buyuk degıldı.

bu arada yenı yarısma kategorısı serbetlı tatlılar :)
kunefe yapceeemmmm :)))
koyayım mı buraya da resmını??? heee???

beyınde bıtırmedınmı kılo veremıyorsun bacım, versende 1-2 kılo verınce hemen sımarıp kacamak yapıosun, kendımden bılıorum

demın tartıldım 58.6 cıktım. tok karnına bu rakamları gorebılmek manyak bısey benım ıcın.
emeklerımın bosa gıtmemesı ıcın bıraz daha sıkıcam dişimi fazla degıl ki :)

verdıgın kılolar ıcın tebrıkler :)
aksam sadece sebze yemegı veya corba ile salata ye bence.
cunku gun ıcınde keskul yemıssın borek yemıssın bıskuvı yemıssın.. bunlar abartı olmus ya :)
genel anlamda ıyı ama maşaAllah dıyelım

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, ekmek dilimine sığacak kadar yumurtalı ıspanak, 1 kaşık yoğurt, 3 dilim salatalık

Ara: 1 adet etsiz çiğ köfte + marul

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 adet kuru biber dolması ve salata

Kızlar,
Çok hastayım çok.
Boğazım şişti , pazardan beri hem ateşim var , hem dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor.
Bugün daha iyiyim.
Ayaklandım biraz mecburen, oğlanın peşinde dolanmak lazım.
Okuldan çok güzel bir görev vermişler, görme engelli çocuklar derneğinde sesli kitap projesinde
İngilizce kitap kaydı alınacak.
İki kitabımız var biri 30 diğeri 40 sayfa. Harıl harıl okuyoruz ama kafam şişti valla
Yarın kayda gideceğiz.
Tüm okuldan bir benim kuzum seçilmiş. Valla koltuklarım kabarık geziyorum bir haftadır.

Zaten hasta olduğum için birşey yiyemedim pek. Almadım kilo.
Sizler nasılsınız ne yaptınız.
Kopmayalım arkadaşlar martı bitiriyoruz, Nisana ne kaldı.
Hadi atağa kalkalım bakalım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

herkese bol zayıf günlerrrrrrrrr

mınakkk nasılsın burda okuduğum kadar bomba gibisin bacımmmmmmmmmm

günaydın kızlar :)

bugun itibariyle lahana yemeği ile detoksa başlamış bulunmaktayım ...hadi hayırlısı

Son düzenleme:
canım cok gecmıs olsun..
tez zamanda atlatırsın ınsaAllah

yakısıklı paşama da maşaAllah :) Allah nazarlardan saklasın, basarıları hep daim olsun :)

Günaydın kızlar

herkese bol zayıf günlerrrrrrrrr

mınakkk nasılsın burda okuduğum kadar bomba gibisin bacımmmmmmmmmm
gunaydın şekerim, valla harikayım. süper gıdıorum, kardesımın nıkahına kadar 55 ı gorcem ınsaAllahhhh :)))
senınde tickerından anladıgıma göreeeeee sen benden de şahane gıdıosun datlııımmm :)))
harıkasın valla. tebrıkler

super fıkır
3 kuru erık + 5 badem + 1 cay bardagı sut ıc bak acıkıomusun..
leblebı de cok tutuyor..

başpka türlü olmucak canım akşam eve cok acıkmıs gıdıorum cunku

hoşgeldin canım

geçmiş olsun tatlım. evet yaa arada bı gazımız kaçıo bızım tekrar tekrar atak lazım bıze :)

dünki menumu yazayım barim bundan bole bıgun sonra yazıcam obur turlu bölük börcuk oluyo

sabah bır dılık tam buydag ekmegı peynır ve domates

öglen

ıspanak yemegı ve yogurt

ara

1 havuc

akşam

yogurt corbası bu sefer yumurtalı ıspanak

ve kapanış

buarada farkettımde ben grçekten az yıyıomyaa ondan mı veremıyom acaba:)

canım gerçekten az yemişsin dün kaç kilosun ne kadar verdin bugune dek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…