ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Ara: 1 minicik elma + yarım portakal

Öğle(daha yemedim): 2 kandil simidi + yarım kk peynir + 3 yeşil zeytin + domates, salatalık + şekersiz çay

deryacım kılo veremedıgın zamanlarda kaçamak yapmıstın sen! unutma yedıgın coçaçaları :)))

kızalr ben kahvaltımı yazmadıydım
2 tane yumurta sarısı
1 fıncan yesıl cay
1 dilim tam bugday ekmegı
3-4 dene cevız :))

suanda öğle yemeğim olan zeytınyaglı (1 tatlı kasıgı kadar) az tuzlu engınarımla karsınızdayım.
tabı ıcınde bezelye patates havuc da var minnak minnak
1 tane yedım engınar doymadım 1 tane daha yıcem çok sevıorum ama tutucam kendımı artıkın

Allah senii

kızlar ben dun aksam kunefe yedım sıze demeyı unuttum :26:
yarısma ıcın yaptıydım da:26:

minnakım coşmuşsun götürdün künefeyi hee.afiyet şeker olsun kilo yapmasın bebem,tabi künefe yapmakta ayrı meziyet

hemen sabah kahvaltımı yazayım:

sabah 1 dilim ekmek,1 adet haşlanmış yumurta,accık peynir
öğlen:1 kase tavuk çorbası,2 biber dolması minik,4 kaşık makarna,yarım kase cacık

ara az evvel ev yapımı yarım dilim kek..

bu arada kalsiyum alımım çok kısıtlı yoğurt ve süt yiyip içemiyorum ayran ve cacıkla şansımı denyeceğim accıkta peynir tabikide..

fena costum hemde kontesım
aha bu avatar gıbı nere saldırsam dıye dusunuom

Bugun yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,maydonoz, yarım dilim çavdar ekmeği 1fincan yeşil çay ile

ara 1 fincan yeşilçay,3 fındık

öğlen 1tabak yeşil salata ,2 ymk kaşığı kadar yoğurt, 1 tbak lahana yemeği,yağsız az tuzlu

ara 1 fincan çay,3 galeta 1 kaşık kadar lor peyniri ile

akşam 1tabak lahana yemeği belki bir dilim ekmekle (henüz işte olduğum için yemedim)

arada-meyve yiyebilirim belki 1 elma

3 litreye yakın suyumu içtim

canım gerçekten az yemişsin dün kaç kilosun ne kadar verdin bugune dek :)

gulum burada şubatta 75,5 la basladım 73 olduydum sımdı gene 74,5 olmusum ufacık sallayınca alıyorum ben yaaaaa.deli olucam butun gun normal bugun yazdgım gıbı beslenıyorum sonra ıkı çıkolata yedım dıye nasıl kılo alabılıyorum.bu normal ınsanlar kılo almayan ınsanlar nasıl koruyolar kılolarını hıcmı bısı yemıolar anlamıyorum.

Allah senii

kızlar ben dun aksam kunefe yedım sıze demeyı unuttum :26:
yarısma ıcın yaptıydım da:26:

yaktım senı minnakkkkkkk hanımmmmm bittinnnnnn sennnnn ohhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah kıty kontes red kızlarrrr daha sayamadıklarım ::) yürüyün mınnakın üstüne

hoşgeldın kontesım

çeyrek yedim laaa üstüme gelmeyın:18:

Akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 8 adet hamsi (tava), 1 kepçe mercimek, salata

Ardından çeyrek çiğ köfte, 1 çatal revani (nasıl olmuş diye)

gunaydın kızlar

1 yumurta yedım
1 dilim de kaymaklı ekmek

pıtırcıkla paylastık kaymagı. o ballı yedı tabi :)))

bırazdan da yesılcayımı hazırlıcam.. cok yorgunum bu aralar sabahları hıc kalkamıyorum yaaa. ölü haldeyım resmen

onun bır çegregınde kaç kalorı var bılıonmu sennnn

benım çıkolatalar yanında masum kalır

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

dünki menum

sabah tam bugday ekmegı peynır domates

öglen

mercımek corbası ıkı tabak ekmek yok

ara

dıyet bıskuvı

ara

1 havuç

akşam

1 muz bır avuç badem fındık

iyi ki doğduuuunnn deryaaaaaaaaa
Iyi ki doğğğduuunnn deryaaaaaaaaa
Iyi ki doğdun iyi ki doğdunnnnn zayıf ve mutlu yıllar sanaaaaaaa

Günaydın kızlarrrrr

derya mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

minakk valla bende senın gibi sabah hiç kalkasım gelmiyor birde bel ağrısı anlatamam yaw bahar havası çarpıtı diyecem amma sokağa çıkamıyorum kı hiççççççççç

gunaydın yasminiiimmm :)))

havalardan sanırım yaaa, acaip haldeyım. sabah pıtırcık zor kaldırıyor benı, anne kalk hadıııı süt içelim dio. gelıo goz kapaklarımı kaldırıo o kadar yani
o kaldırmasa öğle ezanına kadar yatıcam heralde :26:

sağolun kızlarrrr şımartıyosunuz benııı ama olsun genede yapın güzel oluo

Naber canlarım
Kızlar üç gündür faranjitim fena azmış durumda ama diyetime devam ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Bazıları künefe yemiş o kişiyide burdan şiddetle kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…