Kandil simiti sanıyodum bildiğimiz pastane simiti çıktı bunlar, 1 tane yedim ağır geldi
Allah senii
kızlar ben dun aksam kunefe yedım sıze demeyı unuttum :26:
yarısma ıcın yaptıydım da:26:
minnakım coşmuşsun götürdün künefeyi hee.afiyet şeker olsun kilo yapmasın bebem,tabi künefe yapmakta ayrı meziyet
hemen sabah kahvaltımı yazayım:
sabah 1 dilim ekmek,1 adet haşlanmış yumurta,accık peynir
öğlen:1 kase tavuk çorbası,2 biber dolması minik,4 kaşık makarna,yarım kase cacık
ara az evvel ev yapımı yarım dilim kek..
bu arada kalsiyum alımım çok kısıtlı yoğurt ve süt yiyip içemiyorum ayran ve cacıkla şansımı denyeceğim accıkta peynir tabikide..
canım gerçekten az yemişsin dün kaç kilosun ne kadar verdin bugune dek :)
Allah senii
kızlar ben dun aksam kunefe yedım sıze demeyı unuttum :26:
yarısma ıcın yaptıydım da:26:
minnakım coşmuşsun götürdün künefeyi hee.afiyet şeker olsun kilo yapmasın bebem,tabi künefe yapmakta ayrı meziyet
hemen sabah kahvaltımı yazayım:
sabah 1 dilim ekmek,1 adet haşlanmış yumurta,accık peynir
öğlen:1 kase tavuk çorbası,2 biber dolması minik,4 kaşık makarna,yarım kase cacık
ara az evvel ev yapımı yarım dilim kek..
bu arada kalsiyum alımım çok kısıtlı yoğurt ve süt yiyip içemiyorum ayran ve cacıkla şansımı denyeceğim accıkta peynir tabikide..
gulum burada şubatta 75,5 la basladım 73 olduydum sımdı gene 74,5 olmusum ufacık sallayınca alıyorum ben yaaaaa.deli olucam butun gun normal bugun yazdgım gıbı beslenıyorum sonra ıkı çıkolata yedım dıye nasıl kılo alabılıyorum.bu normal ınsanlar kılo almayan ınsanlar nasıl koruyolar kılolarını hıcmı bısı yemıolar anlamıyorum.
yaktım senı minnakkkkkkk hanımmmmm bittinnnnnn sennnnn ohhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah kıty kontes red kızlarrrr daha sayamadıklarım ::) yürüyün mınnakın üstüne
hoşgeldın kontesım
onun bır çegregınde kaç kalorı var bılıonmu sennnn
benım çıkolatalar yanında masum kalır
1 kunefe 600 kalorı ceyregı 150 kalorı
senın cıkolatayla aynı işte yaaaa
Günaydın kızlarrrrr
derya mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
minakk valla bende senın gibi sabah hiç kalkasım gelmiyor birde bel ağrısı anlatamam yaw bahar havası çarpıtı diyecem amma sokağa çıkamıyorum kı hiççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?