Naber canlarım
Kızlar üç gündür faranjitim fena azmış durumda ama diyetime devam ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Bazıları künefe yemiş o kişiyide burdan şiddetle kınıyorum
Kız yoksa senmi yedin dermişim hemen üstüne alındında hahahha:26::26::26::26::26::26:
saol redim. he yapıo guzel guzel yemeklerı sonrada dayanamayıp yıyo kına mınnakı kına
ya ama cok eglencelı oluyor sızde katılsanıza yaaaBu yarışma ona kilo aldırmasa bari
Yarışma diye yapıyo yapıyo yiyo hatun
Biz yedikmi elli tane fırça atıyor
Sabah: 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık yoğurt, yarım kaşık reçel
Ara: 1 minik elma, 1 çay bardağı süt
Sizce az mı yiyorum yaa 3-4 gündür bağırsaklarım boş gibi tuvalete çıkamıyorum napıcamm
kızlar merhaba
deryanın doğum günü varmış kaçırmışım nice yaşlara canım..
sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,accık peynir,2 yeşil biber yarım domates
öğlen :yarım kase çorba,5 kaşık bulgur pilavı,cacık,5 kaşık kuru fasulye
akşama allah kerim...
kuzenimin sözü var belki uğrarımm.okadar halsiz oluyorum ki kıyafet giymek bana eziyet sanki..
guzelım senın yasın kac?Selam kızlar bende yeni katıldım yardımcı olabilir mısınız lutfeeen?? Bugun cooook fazla kaçırdım ya borek kraker cikolatali sütler cips biskuvili tatlılar of ya yazdikca da çoğalıyo gercekten ne yemisim ya sizce bugun napayim sindirmek icin yarına da nasıl bi menü uygulayayım
harıkasın yıneBugünkü menüm:
sabah:
1 kupa yeşil çay
2 ince dilim kepekli ekmek
kk kadar peynir
ara:1 avuç tuzsuz leblebi
öğlen:
2 adet lokma
1 bardak ayran
ara:
yeşil çay
akşam:
1 porsiyon kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
1 minicik biber dolması
gece arada ise;
1 avuç tuzsuz leblebi yemeyi düşünüyorum
ek olarak 2.5 litre su içtim
seeeeennnnsaol kontesımmm
minnak kım tombalık bakiiim benmi
sporsuz verırsen sarkarsın tabı kızım 15-16 kılo vermıssın az mı??kızlar içimde bı umut yeşerdi gene ıkı gundur çok guzel yapıyorum dıyetımı hiç bozmadan hatta akşamları yemıyorum bıle denılebılır. benım bısıkletım vardı eşimde kendıne aldı bugun yarın gelır kargoda. onunla bırlıkte herakşam bisikletle spor yapıcaz :))) belkı bu sayede zayıflarım bıraz daha. ama kotü olan su bacaklarım arka tarafları çok yumusamış sankı bana ait değil gibiler o verdıgım kıloların etkısı galıba sporsuz vermıstım sarkmısım ben((( sizce sporla duzelırmı
Ne güzel canımkızlar içimde bı umut yeşerdi gene ıkı gundur çok guzel yapıyorum dıyetımı hiç bozmadan hatta akşamları yemıyorum bıle denılebılır. benım bısıkletım vardı eşimde kendıne aldı bugun yarın gelır kargoda. onunla bırlıkte herakşam bisikletle spor yapıcaz :))) belkı bu sayede zayıflarım bıraz daha. ama kotü olan su bacaklarım arka tarafları çok yumusamış sankı bana ait değil gibiler o verdıgım kıloların etkısı galıba sporsuz vermıstım sarkmısım ben((( sizce sporla duzelırmı
Yok canım hele bi sıkıyosa üzsün beni bidahaharıkasın yınemaşaAllahhh.. enişte üzmüo seni belli
üzerse zaten toplanıp gelırız sacını basını yolarız yüzünü tırmalarız onun. kadın dayagı cok fena bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?