ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

saol redim. he yapıo guzel guzel yemeklerı sonrada dayanamayıp yıyo kına mınnakı kına

Sabah: 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık yoğurt, yarım kaşık reçel

Ara: 1 minik elma, 1 çay bardağı süt

Sizce az mı yiyorum yaa 3-4 gündür bağırsaklarım boş gibi tuvalete çıkamıyorum napıcamm

Son düzenleme:
Bu yarışma ona kilo aldırmasa bari
Yarışma diye yapıyo yapıyo yiyo hatun
Biz yedikmi elli tane fırça atıyor
ya ama cok eglencelı oluyor sızde katılsanıza yaaa

aslında o kadar cok yemıosun ama azda yemıosun. normal yani.
sabahları ac karnına bıde aksamları armut ye. elma kabız yapıomus, ben kızıma verıodum kakasını yapamıodu doktora goturdum. armut yedır elma yedırme kabız yapar dedı.
bende de cok ıse yarıyor tuvalete cıkabılıorum yani.

kızlar merhaba

deryanın doğum günü varmış kaçırmışım nice yaşlara canım..

sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,accık peynir,2 yeşil biber yarım domates

öğlen :yarım kase çorba,5 kaşık bulgur pilavı,cacık,5 kaşık kuru fasulye

akşama allah kerim...

kuzenimin sözü var belki uğrarımm.okadar halsiz oluyorum ki kıyafet giymek bana eziyet sanki..

harıkasın kontesım.
kacırmadın dooom gununu o tombalak! deryanın bugunmuş dooom gunu
güçlü hatunsun sen. gıyın şıkır şıkır, git söze. benı gıydırıomus gıbı farzet süslen püslen taaammı

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, yarım kepçe kremalı tavuk çorbası, yarım kk peynir, 3 yeşil zeytin, domates salatalık, 200 ml kayısılı meyve suyu

Çorba ve meyve suyunu kabızlık için içtim, ay bir iki gün fazla mı yesem napsam tık yok Yarın da armut ve kuru kayısı alıcam bakalım

Selam kızlar bende yeni katıldım yardımcı olabilir mısınız lutfeeen?? Bugun cooook fazla kaçırdım ya borek kraker cikolatali sütler cips biskuvili tatlılar of ya yazdikca da çoğalıyo gercekten ne yemisim ya sizce bugun napayim sindirmek icin yarına da nasıl bi menü uygulayayım

Bugünkü menüm:
sabah:
1 kupa yeşil çay
2 ince dilim kepekli ekmek
kk kadar peynir
ara:1 avuç tuzsuz leblebi
öğlen:
2 adet lokma
1 bardak ayran
ara:
yeşil çay
akşam:
1 porsiyon kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
1 minicik biber dolması
gece arada ise;
1 avuç tuzsuz leblebi yemeyi düşünüyorum
ek olarak 2.5 litre su içtim

kızlar içimde bı umut yeşerdi gene ıkı gundur çok guzel yapıyorum dıyetımı hiç bozmadan hatta akşamları yemıyorum bıle denılebılır. benım bısıkletım vardı eşimde kendıne aldı bugun yarın gelır kargoda. onunla bırlıkte herakşam bisikletle spor yapıcaz :))) belkı bu sayede zayıflarım bıraz daha. ama kotü olan su bacaklarım arka tarafları çok yumusamış sankı bana ait değil gibiler o verdıgım kıloların etkısı galıba sporsuz vermıstım sarkmısım ben ((( sizce sporla duzelırmı

guzelım senın yasın kac?
anan baban sağ mı? Allah muhafaza öldüler mi? evde yemek pişmio mu datlım??? nıye yıyorsun boyle zararlı seylerı?
evde yemek yesene sağlıklı sağlıklı

harıkasın yıne maşaAllahhh.. enişte üzmüo seni belli
üzerse zaten toplanıp gelırız sacını basını yolarız yüzünü tırmalarız onun. kadın dayagı cok fena bısey

saol kontesımmm

minnak kım tombalık bakiiim benmi
seeeeennnn
sporsuz verırsen sarkarsın tabı kızım 15-16 kılo vermıssın az mı??
yürüyüş yap bısıklete de bın. hatta yokus yukarı cık sen bısıkletle ölürsün la sakın yapma, şakka dedim
bıde zıpla. bıde twister hareketı yap bacaklarını bırlestır sadece belini kullanarak gövdeni saga sola döndür.

dunden berı murat dalkılıc ın luzumsuz savas sarkısını dınlıorum. kusucam artık ama hala dınleyesım var. ne iş anlayamadım. şarkıda bana hıtap eden bıseyde yokki. guzel soyluolar ya

Ne güzel canım
işte böyle azmin gelsin yerine
Bacak egzersizlerine çalış canım son derece etkili youtubede arat çıkıyor.Ben hep yapıyorum taş gibiyim maşallah
harıkasın yıne maşaAllahhh.. enişte üzmüo seni belli
üzerse zaten toplanıp gelırız sacını basını yolarız yüzünü tırmalarız onun. kadın dayagı cok fena bısey
Yok canım hele bi sıkıyosa üzsün beni bidaha
Sizin gibi eli maşalı baldızları varken ona cesaret edemez
Şükürler olsun rabbime

5 kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içtim kayısıları falanda yedim üstüne bide armut yedim tık yok delirmek üzereyim

selam herkese,
bugunki menücüğüm :)

sabah 3 kaşık tuzsuz lor peyniri ve 1 yumurtayla hazırladığım omeleti yidim 1 fincan yeşil çay ve 1 küçük dilin ekmek ile

ara 5 fındık 1 fincan yeşilçay

öğlen 1tabak lahana yemeği,1 tabak yeşil salata,2 kaşık kadar et döner

ara 1küçük kase naneli,kırmızı bibeli yoğurt

akşam 1 tabak lahana yemeği

akşam ara da tatlı canım istiyor puding yesem neolurki

ayrıca 3 litreye yakın suyumu içtim

Son düzenleme:
Bugünkü menümü bende yazayım canlarım
sabah:
kk kadar peynir
2 ince dilim uno kepekli
ara:
1 kupa yeşil çay
öğlen:
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı tarçın
ara:
2 kupa yeşil çay
yarım kase sütlaç:18:
akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim uno denge light
2.5 litre su
gece arada:
1 elma yiyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…