5 kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içtim kayısıları falanda yedim üstüne bide armut yedim tık yok delirmek üzereyim
süpersiiinnnselam herkese,
bugunki menücüğüm :)
sabah 3 kaşık tuzsuz lor peyniri ve 1 yumurtayla hazırladığım omeleti yidim 1 fincan yeşil çay ve 1 küçük dilin ekmek ile
ara 5 fındık 1 fincan yeşilçay
öğlen 1tabak lahana yemeği,1 tabak yeşil salata,2 kaşık kadar et döner
ara 1küçük kase naneli,kırmızı bibeli yoğurt
akşam 1 tabak lahana yemeği
akşam ara da tatlı canım istiyor puding yesem neolurki
ayrıca 3 litreye yakın suyumu içtim
menun super bacım, sutlacı gormezden gelıorumBugünkü menümü bende yazayım canlarım
sabah:
kk kadar peynir
2 ince dilim uno kepekli
ara:
1 kupa yeşil çay
öğlen:
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı tarçın
ara:
2 kupa yeşil çay
yarım kase sütlaç:18:
akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon taze fasulye
2 kaşık yoğurt
1 dilim uno denge light
2.5 litre su
gece arada:
1 elma yiyeceğim
Menün biraz eksik ve düzensiz geldi canımkızlar bende menumu tam paylasıcam cok boluk pörcuk oluyor öbur turlu
dun:
kahvaltı: 3 yumurta+dil peynırı+pulbıber+kekik ile yaptıgım omlet ve salata
(kahvaltı dedıgıme bakmayın 11:45 tii saat)
butun gun bısey yemedım manyak tok tuttu
dun aksam cıg kofte yaptım ılk defa.
mercımek corbası
çiğ köfte+salata yedım
(4 yada 5 tane yedım emın degılım.)
aralarda 3 cevız kuru uzum 5 badem yedım.
o kadar koca gun yedıgım seyler
Menün biraz eksik ve düzensiz geldi canım
ama sen işin ustası olduğuna göre vardır bi bildiğin
Hiç omlet yemiyorum ya hep haşlanmış yiyorum bende bir ara omlet yapayım bari
gıt aktardan sınamekı al barı artık napalım:44:
merhaba bende artık kesin kararlı olanlardanım.karatay diyeti yapıyorum şuan 1,5ayda 8 kilo verdim.inşallah böyle gider.farklı listeleriniz varsa bekliyorum.
heh bana bunlarla gel, kilo aldım de. ohhh beeeBen bu haftasonu yediklerimi yazmak bile istemiyorumAilemin zoruyla artık normal yiyeyim kilom iyi evde hareket yaparak göbekten kurtulurum dedim ama boğazım durmadı az yemek yiyip sürekli hamur işi ve çikolata yiyorum yaa salak kafam 53ü gördüm tartıda Yarın sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum, sabah sınırsız kahvaltı öğlen canımın istediği her şey olabilir akşamsa salata ve çorba gibi hafif şeyler yenilecek 3 ana 3 ara öğün şeklinde ve ilk ara öğünümde istediğim bir yasak yiyeceği yiyebilirim.. Tülin Şahinin programını izledim kendisi aynen bunları yapmış 30 kilo mu ne vermiş ve bu şekil devam ederek yıllardır kilo almıyormuş idolüm oldu kadın
merhaba mavimi :)))selam çıtırlar bi uğrayım dedim komşu günlükleriniz ama hiç konuşmadık sizlerle
minnakcıım çok güzel kilo vermişsin maaşallaaahh ne zaman başladın ne kadar sürede ulaştın bu kiloya bir de duraklama dönemlerine girdin mi neler yaptın o süre zarflarında , pek meraklandım şuan :44::44:
başarılar sizlere kızlar ben de günlüğüme beklerim
merhaba bende artık kesin kararlı olanlardanım.karatay diyeti yapıyorum şuan 1,5ayda 8 kilo verdim.inşallah böyle gider.farklı listeleriniz varsa bekliyorum.
merhaba mavimi :)))
tatlım valla ne sen sor ne anlatıyım. ırade sahıbı olabılseydım coktaaaann vermıs olurdum ama ne yazıkkı 1 ay once kafama dank ettı, hep kıloo verdım verdım sonra gerı aldım. 6 verdıysem 3-4 gerı aldım, sureklı makarna kızartma vs yıyerek.
neysekı beynımde oyle bı bıtırdım kı makarnanın m'sini, kızartmanın k sini bıle göresım yok. o derece nefret ettırdım beynımı onlardan.
1 senede verdım verdım aldım, ama artık almıcam kilo
kılo verırken duraklama donemlerım oldu evet, hatta tartıda kendımı fazla bıle gordum normalıne gore ama gectı şimdilik. aynı sekılde devam ettıgın zaman vucudun dırencı kırılıyor mecburen. sen beynınden daha ınatcı olursan iş kolay.
tatlım tatlım uzun zamana yaymışsın ve nihayetinde vermişsin yani verilen kiloların kıymetini en iyi sen bilirsin.
ben duraklamıştım 1.5 ay kadar şu ara vermeye başladım tekrardan ama sanırım gram gram ilerliyorum şükür bugünümüze
karatay teyze şahane tatlım onu inceleyin derim ben asla pişman olmazsınız
bilmem miiiiii :)))) bıdha gerı gelmesınler. ıstenmeyen mısafır gıbıler o kılolar. ıyhhh
canan karatay ı dınledım cok kez. mantıklı konusuo ama masraflı dıye dukana ve karataya pek yonelmek ıstememıstım. et obur yasayalım 1-2 ay bakalım :))
bilmem miiiiii :)))) bıdha gerı gelmesınler. ıstenmeyen mısafır gıbıler o kılolar. ıyhhh
canan karatay ı dınledım cok kez. mantıklı konusuo ama masraflı dıye dukana ve karataya pek yonelmek ıstememıstım. et obur yasayalım 1-2 ay bakalım :))
nası bı bunye var senle redbutterfly da anlamadım benay minnakcigim yaaaa ben varya hepi topu yarim kilo oynadim yerimdengaliba düzgün beslenemiyorum 2 hafta da evdeyim, valla normalden de sIkI diyet yapmam lazim, tamam spor yapiyorum ama yine de hareket eksikligi olacak...
bebeğem ben tavuk yemıyorum. arada bı bahcedekı tavukları kesıyoruz yıyoruz. onunda etını sevmıyorum ama yıcem artık mecburen keısnce.karatay teyzem ucuz aslında tatlım ıvır zıvır yok cips çikolata yok yumurta yiyin tereyağı yiyin diyor ara öğün yapmayın diyor burdan da kara geçiyoruz yoğurt balık tavuk yiyin diyor ohhh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?