ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

5 kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içtim kayısıları falanda yedim üstüne bide armut yedim tık yok delirmek üzereyim
gıt aktardan sınamekı al barı artık napalım:44:

süpersiiinnn
menun super bacım, sutlacı gormezden gelıorum
yarım kase yedıysen sorun yok tabı kasenın buyuklugune de baglı

kızlar bende menumu tam paylasıcam cok boluk pörcuk oluyor öbur turlu

dun:
kahvaltı: 3 yumurta+dil peynırı+pulbıber+kekik ile yaptıgım omlet ve salata

(kahvaltı dedıgıme bakmayın 11:45 tii saat)

butun gun bısey yemedım manyak tok tuttu

dun aksam cıg kofte yaptım ılk defa.

mercımek corbası
çiğ köfte+salata yedım
(4 yada 5 tane yedım emın degılım.)

aralarda 3 cevız kuru uzum 5 badem yedım.

o kadar koca gun yedıgım seyler

Minnakcımm kase normal boyuttaydı çok büyük değildi yani zaten yarım kasecik yedim
Kızlar kaç gündür 73 kg. geliyordum adet dönemimde olmama rağmen sabah 72.5 kg. geldim.Eminim malum günüm bitsin 1,5 kg. falan gidecek çünkü henüz adetim gelmedi

Son düzenleme:
Menün biraz eksik ve düzensiz geldi canım
ama sen işin ustası olduğuna göre vardır bi bildiğin
Hiç omlet yemiyorum ya hep haşlanmış yiyorum bende bir ara omlet yapayım bari

Menün biraz eksik ve düzensiz geldi canım
ama sen işin ustası olduğuna göre vardır bi bildiğin
Hiç omlet yemiyorum ya hep haşlanmış yiyorum bende bir ara omlet yapayım bari

yok anam yok sapıttım dun ama cıdden 3 yumurtayla omlet yıyınce hakkaten hıc acıkmadım
bosu bosuna yukleme yapmak ıstemedım mıdeme.

aksamda sadece salata yerım dıodum zira yıne acıkmamıstım :)))
ama kendım yapınca yıyım bari dedım çiğköfteden. ilk denemem olmasına ragmen tam oldu yaaa. ne becerıklı hatunum ben yaaa. ilk denemede herseyı yapıorum.
bide şöbiyet yaptım aksam aksam. üşenmedim elde actım. bundan sonra baklavayı da elde acarım ben
kocacım, " sana bı lokanta acalım hatun, anca o paklar senı" dıo :))

herkese merhaba,
bugun tartıldım veee bu hafta 1,kg vermişim çok şükür 60lı rakamları gördüm sonunda :)
geçen hafta 70,3 idi kilom bu hafta 69,40 çıktım yuppiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar :))

dunku
kahvaltım:1 haslanmıs yumurta+salata

öğle yemeğim: tavuklu cevızlı salata+yogurt+1 tanecik şöbiyet

aksam: mercımek corbası+1 servıs kasıgı bezelye+3 corba kasıgı pilav

aksam o pilavla bezelyeyı yemeyedım iyiydi.

bu hafta cok kacırdım ben tatlıyı kızlar
kunefe yedım şöbıyet yedım. pıtırcıgın pinguısınden yarım yedım. suyu az ıctım. bu hafta. ortalama 1 lt falan ıctım gunde. yesıl cay ıcmedıgım gunler oldu.
sabah tartıldım 58.7 yim. 1 kılo fark var.

5 hafta kaldı nıkaha. haftada 1 kılo vermem lazım.
duzensız ve dengesız yemıcem artık.
sabah en gec 9 da kahvaltı yapıcam.
öğlen 12-1 arası öğle yemeği
aksam 5-6 arası da aksam yemeği
sonrasında agzıma yesıl caydan baska bısey koymıcam..
gunde 10 bardak su mutlaka ıcıcem. deftere cızık atıcam her su ıcısımde.
hatta tlf a alarm kurucam saat bası su ıcmek ıcın.
alt tarafı bı 5 kılo yaaa..

amma saldım kendımı.
elbıse bol geldı dıye ıyıce sımardım. :26:
kalıbı buyuktur o elbısenın dımı kızlar!!! sevınmıyım hemen dımı:26:
kardesımın nıkahına kadar evde tatlı börek çörek yapmaycammmm...
kocam da kılo versın bende verıyım
aaaa bu ne yaaaa

Ben bu haftasonu yediklerimi yazmak bile istemiyorum Ailemin zoruyla artık normal yiyeyim kilom iyi evde hareket yaparak göbekten kurtulurum dedim ama boğazım durmadı az yemek yiyip sürekli hamur işi ve çikolata yiyorum yaa salak kafam 53ü gördüm tartıda Yarın sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum, sabah sınırsız kahvaltı öğlen canımın istediği her şey olabilir akşamsa salata ve çorba gibi hafif şeyler yenilecek 3 ana 3 ara öğün şeklinde ve ilk ara öğünümde istediğim bir yasak yiyeceği yiyebilirim.. Tülin Şahinin programını izledim kendisi aynen bunları yapmış 30 kilo mu ne vermiş ve bu şekil devam ederek yıllardır kilo almıyormuş idolüm oldu kadın

selam çıtırlar bi uğrayım dedim komşu günlükleriniz ama hiç konuşmadık sizlerle

minnakcıım çok güzel kilo vermişsin maaşallaaahh ne zaman başladın ne kadar sürede ulaştın bu kiloya bir de duraklama dönemlerine girdin mi neler yaptın o süre zarflarında , pek meraklandım şuan :44::44:

başarılar sizlere kızlar ben de günlüğüme beklerim

merhaba bende artık kesin kararlı olanlardanım.karatay diyeti yapıyorum şuan 1,5ayda 8 kilo verdim.inşallah böyle gider.farklı listeleriniz varsa bekliyorum.

merhaba bende artık kesin kararlı olanlardanım.karatay diyeti yapıyorum şuan 1,5ayda 8 kilo verdim.inşallah böyle gider.farklı listeleriniz varsa bekliyorum.

ooo epey de vermişsin maaşallahhh

boyun kilon neydi ki acaba:44::44:

karatay candır ciğerdir ben de karataycıyım ondan iyi listede olmaz, o bir yaşam tarzı

heh bana bunlarla gel, kilo aldım de. ohhh beee
şaka tabi ama fena taktım kızım sanaaa
tulın o kadar tombulmuymus kı be şaşırdım valla
merhaba mavimi :)))
tatlım valla ne sen sor ne anlatıyım. ırade sahıbı olabılseydım coktaaaann vermıs olurdum ama ne yazıkkı 1 ay once kafama dank ettı, hep kıloo verdım verdım sonra gerı aldım. 6 verdıysem 3-4 gerı aldım, sureklı makarna kızartma vs yıyerek.
neysekı beynımde oyle bı bıtırdım kı makarnanın m'sini, kızartmanın k sini bıle göresım yok. o derece nefret ettırdım beynımı onlardan.
1 senede verdım verdım aldım, ama artık almıcam kilo
kılo verırken duraklama donemlerım oldu evet, hatta tartıda kendımı fazla bıle gordum normalıne gore ama gectı şimdilik. aynı sekılde devam ettıgın zaman vucudun dırencı kırılıyor mecburen. sen beynınden daha ınatcı olursan iş kolay.

ayse sen nedıon yaaaa..

kittyyyyyyy ve tum kızalr bende karatay a gecıom şekerım duyurulur

tatlım tatlım uzun zamana yaymışsın ve nihayetinde vermişsin yani verilen kiloların kıymetini en iyi sen bilirsin.

ben duraklamıştım 1.5 ay kadar şu ara vermeye başladım tekrardan ama sanırım gram gram ilerliyorum şükür bugünümüze

karatay teyze şahane tatlım onu inceleyin derim ben asla pişman olmazsınız

bilmem miiiiii :)))) bıdha gerı gelmesınler. ıstenmeyen mısafır gıbıler o kılolar. ıyhhh

canan karatay ı dınledım cok kez. mantıklı konusuo ama masraflı dıye dukana ve karataya pek yonelmek ıstememıstım. et obur yasayalım 1-2 ay bakalım :))

ay minnakcigim yaaaa ben varya hepi topu yarim kilo oynadim yerimden galiba düzgün beslenemiyorum 2 hafta da evdeyim, valla normalden de sIkI diyet yapmam lazim, tamam spor yapiyorum ama yine de hareket eksikligi olacak...

karatay teyzem ucuz aslında tatlım ıvır zıvır yok cips çikolata yok yumurta yiyin tereyağı yiyin diyor ara öğün yapmayın diyor burdan da kara geçiyoruz yoğurt balık tavuk yiyin diyor ohhh mis

bende 3 haftada 6 kg verdim.salatalık peynir yiyerek akşamda yedim fazla yedigimi çıkardım form çaylar içtim birsaatten fazla spor yaptım.acıktıgımda 1meyva yedim salatalık serbest.böyle gdersem yaza 20 kg veririm inşallah kızlar üç sezaryanım var haliyle çok kilo kaldı 93 kgyum başarıcam inşallah çıtır anne olucam bende

ya kizlar ara ögün lazim mi degil mi yaa???? benim kafam cok karisiyo bu konuda... hatta sey düsündüm, gün icinde ortalama ne yiyosam 4e bölüp esit olarak yemeyi düsünüyorum, ortalama 3er saat arayla.. 4-5 saat bana cok geliyor, cok daha fazla yiyorum bi dahaki ögüne... galiba bunu düzene koyamadigim icin kilo veremedim bi türlü

ay minnakcigim yaaaa ben varya hepi topu yarim kilo oynadim yerimden galiba düzgün beslenemiyorum 2 hafta da evdeyim, valla normalden de sIkI diyet yapmam lazim, tamam spor yapiyorum ama yine de hareket eksikligi olacak...
nası bı bunye var senle redbutterfly da anlamadım ben
benden az yıyonuz gene kılo veremıyosunuz. sanırım vucudunuz duraksamada sızın. aynen devam edın dırencı kırılır kesın. bıde proteın agırlıklı beslenmeye calışın.
malum yag yakımı ıcın proteın sart.

karatay teyzem ucuz aslında tatlım ıvır zıvır yok cips çikolata yok yumurta yiyin tereyağı yiyin diyor ara öğün yapmayın diyor burdan da kara geçiyoruz yoğurt balık tavuk yiyin diyor ohhh mis
bebeğem ben tavuk yemıyorum. arada bı bahcedekı tavukları kesıyoruz yıyoruz. onunda etını sevmıyorum ama yıcem artık mecburen keısnce.
hergun de et balık yenmezkı.
yumurta cok tok tutuyor. gecen gun 3 yumurtayla omlet yaptım salatayla yedım. aksama kadar acıkmadım.
tavuklar hormonlu sebzeler hormonlu, danalar da aynen hormonlu seylerle beslenıyorlar
sonra nıye kanser oluyoruz.
en saglıkllısı balık sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…