nası bı bunye var senle redbutterfly da anlamadım ben
benden az yıyonuz gene kılo veremıyosunuz. sanırım vucudunuz duraksamada sızın. aynen devam edın dırencı kırılır kesın. bıde proteın agırlıklı beslenmeye calışın.
malum yag yakımı ıcın proteın sart.
bebeğem ben tavuk yemıyorum. arada bı bahcedekı tavukları kesıyoruz yıyoruz. onunda etını sevmıyorum ama yıcem artık mecburen keısnce.
hergun de et balık yenmezkı.
yumurta cok tok tutuyor. gecen gun 3 yumurtayla omlet yaptım salatayla yedım. aksama kadar acıkmadım.
tavuklar hormonlu sebzeler hormonlu, danalar da aynen hormonlu seylerle beslenıyorlar
sonra nıye kanser oluyoruz.
en saglıkllısı balık sımdılık
bebeğem ben tavuk yemıyorum. arada bı bahcedekı tavukları kesıyoruz yıyoruz. onunda etını sevmıyorum ama yıcem artık mecburen keısnce.
yumurta cok tok tutuyor. gecen gun 3 yumurtayla omlet yaptım salatayla yedım. aksama kadar acıkmadım.
tavuklar hormonlu sebzeler hormonlu, danalar da aynen hormonlu seylerle beslenıyorlar
ya kizlar ara ögün lazim mi degil mi yaa???? benim kafam cok karisiyo bu konuda... hatta sey düsündüm, gün icinde ortalama ne yiyosam 4e bölüp esit olarak yemeyi düsünüyorum, ortalama 3er saat arayla.. 4-5 saat bana cok geliyor, cok daha fazla yiyorum bi dahaki ögüne... galiba bunu düzene koyamadigim icin kilo veremedim bi türlü
leptin denen bi horman var tatlım ;
Leptin hormonu iştahı kapatan, yağları yakan hormondur. İnsülin hormonu da acıktıran ve yağları depo eden hormondur. Leptin, vücutta bulunan tüm hormonların işlemesini idare eden hormondur. Orkestra şefidir. Tiroide, pankreasa, strese, seks hormonlarına her şeye emreder.
Ağzımıza bir yiyecek koyar koymaz kan şekerimiz yükselir. Kan şekeriyle beraber insülin hormonu da yükselir. 2 saat sonra insülin düşmeye başlar ve vücuttaki şeker enerjiye dönüşür, 2 saatten sonra da glukagon depo edilmiş şekeri enerjiye dönüştürür. İşte bunlardan sonra leptin hormonu devreye girer ve o zaman yağlar yakılmaya başlanır ve depo edilmiş olan yağlar enerji sağlamak için kullanılır. 4 saat aralıkla yemek yendiğinde metabolik olarak yağların yanma süresi başlar ve devam eder. Onun için biz sık sık yedikçe insülin salgılanır, insülin salgılandıkça da uzun vadede insülin direnci oluşur ve bu şekilde kilo vermeye imkân ve ihtimal yoktur.
biz işte bu hormonun salgılanmasına fırsat vermeliyiz.
ki çoğumuz biliriz ki eski zamanın insanları iki öğün yermiş ve iki öğün yemek de ayrıyeten sünnettir.
benim canım karatay teyzem de mümkünse öğlenleri geçiştirin diyor ve izin verin leptin salgılansın göbüşümüz baldır bacağımız erisin yok olsun
herkeze iyi akşamlar :çorbayla diyet yapan oldumu kilo verdinizmi.karatay diyetinde neler var kızlar cevap yazarmısınız ben yeni üyeyim :)
günaydın kızlarrrrrr
yenı gelenler var hoşgeldınız kızlarrrr
ben mutluyum bugun hıc gıremedıgım bır kota daha gırmeyı basardım :)
mınnakım yaz oraya gulum aldıgım kıloları verdım hatta 72 oldum :)))) bısıklete bındım dun bı saat canım cıktı ne yokuslar cıktım arada yoruldum geberdım gene devam ettım:) bugun pek bı sevıyorum kendımı sızıde sevıyorum
Tebrikler canımgünaydın kızlarrrrrr
yenı gelenler var hoşgeldınız kızlarrrr
ben mutluyum bugun hıc gıremedıgım bır kota daha gırmeyı basardım :)
mınnakım yaz oraya gulum aldıgım kıloları verdım hatta 72 oldum :)))) bısıklete bındım dun bı saat canım cıktı ne yokuslar cıktım arada yoruldum geberdım gene devam ettım:) bugun pek bı sevıyorum kendımı sızıde sevıyorum
Valla hiç sorma canım 72.5 kg. da takıldım kaldımnası bı bunye var senle redbutterfly da anlamadım ben
benden az yıyonuz gene kılo veremıyosunuz. sanırım vucudunuz duraksamada sızın. aynen devam edın dırencı kırılır kesın. bıde proteın agırlıklı beslenmeye calışın.
malum yag yakımı ıcın proteın sart.
çok haklısın canımben bırgun cok spor yapıp sabah tartıldıgımda zayıfladıgımıda gordum. baska bır gun,, bır ögün bıraz fazla yedıgımde kılomun cok cıktıgınıda gordum. en ufak kaçamaga bıle gelmıo bu bedenler arkadaşlar. redım spora agırlık ver bu şart artık.. ozaman haftaya verdıgını goreceksın. ben bır haftadır akşam yemegı yemıyorum dıyeılırım. ya çorba ıcıyorum ya meyve yıyorum gecıstırıyorum. hemende zayıfladıgımı gordm. vücut alıştı mı dahada bastırmak gerekıyo malesefff. ahhh su 65 ı gorsem bıııııııı ah ahhhh çok ıstıyorum.
Herkese günaydıın, 52 kiloya düşmüşüm yine pek bi mutluyum huhh
Tebrikler canım
Valla hiç sorma canım 72.5 kg. da takıldım kaldım
Adet oldum bugün sonunda önümüzdeki hafta mutlaka vermiş olucam inanıyorum inanmak istiyorum
zaten dün piknikteydik yine börekleri yedim yedim durdum:18:
Yoook ama suç bende bağırın çağırın bana
Yiyorum yiyorum sonra gelip buraya duraklama dönemine girdim diyorum
Koca hafta diyet yapıp 1 günlüğüne her pazar bozuyorum diyetimi sanırım suç bende:26:
heyyy maşaAllah dobi redbutterfly!!!çok haklısın canım
bu hafta spora ağırlık vericem
tebrıklerkilo veren herkesi kutluyorum. kendimide bende bu hafta 69,4 gördüm ya çok şükür :)
Bugunki menüm
sabah 1kase nesfit
ara 1 fincan yeşil çay,5 tane fındık
öğlen 1 kase buğday çorbası,1yemek kaşığı haşlanmış kuşbaşı tavuk,1tabak salata
ara 1 fincan yeşilçay,1küçük kase yoğurt 1tane galeta ile
akşam ,kabak yemeğim var 3 kaşık kadar kabak yemeği yicem
3 lt suyumu bitiricem
nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?