slm kızlar uzun zamandır giremiyordum.oğlanın doğum günü fln derken telaştan.herkes kilo verme konusunda baya adım atmış bende boş durmadım bu arada diyetimi bırakmadım ve 68 i gördüm çok mutluyum.ama yüzümden kilo veremiyorum nasıl gidicek yüzüme bakınca vermiş gibi değilim bu çok canımı sıkıyor.göbek fln kalmadı sayılır sadece sabah kahvaltısını ii yapıyorum daha sonra akşama kadar su ve limonlu sıcak su içiyorum.akşam sadece çorba.düzenimi çok ii oturttum bazen tansiyonum düşer gibi oluyor o zaman saadece k fleks yiyorum.böle gider umarım oğlanı emzirmeyide bırakınca iice bi sıktım kendimi.hazirana kadar sınır koydum kendime umarım 58 olucam.yüzden kilo nasıl verilir fikri olan varsa tavsiyerinizi bekliyorum bu arada...
heyyy maşaAllah dobi redbutterfly!!!
kızım pıknıkte mangal falan yakılır. mangal+salata neyıne yetmıo!
ne boregı ne coregı noluyo kendıne gell.. aaaaaaaaaa kılo veremıyormusmus musda duraklma donemıymısmısmıs de gelmiş ağlıo bıde burda bıze yaaaa
sen ye böreklerı çöreklerı, yapma sporunu bız zayıflıcaz sen tombul kalcannnn
ohhh beee senıde fırcaladım ya rahatladım, az laf etmedıydın bana ooooohhhhhhhhhhhh
Geçmiş olsun canım.
Geçen hafta ben öyleydin , salgın var.
Ondan önce oğlum , babam sırayla gezdi hepimizi.
Bol bol dinlen , pastil al antibiyotiksiz geçti bizim , virütik.
Özledim hepinizi ama karşılaşamıyoruz.
Günlük gibi yazıp çıkmak hoşuma gitmiyor benim.
Yakalarsam buralarda birini yazıyorum işte:))
yavru kuslarııııımmmm
cıtır olma yolunda hızla ılerleyen canım arkadaslarımmmmm
dunden beri yalın-kasma sarkısını dınleyıp dınleyıp duruyorum. yerımde duramıyorum. ne dert kaldı ne tasa, acaip gevsedım ne hıkmetse
[video=youtube;w82xYe6Jej0]http://www.youtube.com/watch?v=w82xYe6Jej0[/video]
alın sızde dinleyın mınık kuslarım.
bugun full temızlık yapıcam.
dunku menum :
kahvaltım: 3 yumurta ile omlet, 1 dilim peynır,1 zeytın
öğle: 1 kase mercımek corbası+salata
aksam: (misafırlıge gıttık.) 1 kepçe arpa sehrıye corbası+ 1 kasık patlıcan yemeği+2 kanat ve 10 parmak patates+1 kasık pilav
Tutucam canım tutucam artık pazar günleri kaçamak asla yokredim o ağzı tut yaz geldı yaaaa bı atmısları goremedık daha yeme gayrıııııı. senelerdır yedık yedık hala yıyoz
dunkı menum
sabah tam bugday peksımet peynır domates salatalık yeşil çay
öglen
2 kase corba az salata
ara 1 peksımet az peynır
akşam
yemek yoktu yumurta kırdık sosıslı
spor yapmadım
kızlarrr nasılsınız ben diyeti bıraktımm...
ama sizi sıkı takip ediyorum...
sanırım kaytarmalar hat safhada...
bide ilk sayfaya bakayım kim kaç gramcık vermiş almış...
tabi canım nedemek hoşgeldinBende kararlı ve azimliyim..Benide alın aranıza motive olayım
herkese günaydınlar,
kızlar dün nette sabah öğün arasında yanı kahvaltıdan sonraki arada 1 fincan sütlü nesfacenin metobolizmayı hızlandırdığına dair bi yazı gördüm sizin bu konu hakkında bilginiz varmı acaba?
Valla ben hiç duymadım canım:26:
ben yeşil çay içmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?